vudun Posted July 22, 2009 Report Posted July 22, 2009 Do rapida je,ponovo je poceo da kenja.A za megaupload jos uvek nisu provalili captcha.Tako da,furaj netload. Ма какав netload. Ево, управо скидам концерт од 2,5 гига са мегааплоуда, пичи парцију за парцијом. ''Captcha recognition'' траје свега пар секунди, након тога фул цепање.
lemmy sixx Posted July 22, 2009 Report Posted July 22, 2009 Onda moguce da su popravili nesto po tom pitanju,posto neki dan kada sam probao i dalje nije radilo.
kuruz Posted July 22, 2009 Report Posted July 22, 2009 Који ли програм ви користите да ми је знати?!? Мени све ради савршено, скида са свих хостова, брзина је одлична, осим РС-а који кочи понекад, али то је то њих... Исто и код мене, а ни Мегааплоуд не зајебава.
F4R15 Posted July 22, 2009 Report Posted July 22, 2009 Znam da nije pravo mjesto, ali nemam gdje da pitam. Šta se sa bunaltijem dešava ? Javlja mi da postoji neki malware kad god otvorim sajt. Help please.
lemmy sixx Posted July 24, 2009 Report Posted July 24, 2009 No,na moje iznenadjenje,megaupload je proradio u jdownloader-u.Pici sve u 16.Pohvalno.
kuruz Posted July 24, 2009 Report Posted July 24, 2009 Скидам A Year And A Half In Life Of Metallica и од 17 линкова код једног пише password wrong и неће да га скине.
lemmy sixx Posted July 24, 2009 Report Posted July 24, 2009 Obrisi to sve,i ako budes bio dobar,narezacu ti.
kuruz Posted July 24, 2009 Report Posted July 24, 2009 Снаћи ћу се, има и линк за исти фајл на Репиду. Имао сам већ то, ал' сам изгубио диск. Свеједно, хвала на понуди.
-Mare Posted August 21, 2009 Report Posted August 21, 2009 Konacno sredise downloader. Sad izgleda kao stari, samo je fensi.
Жвакић Posted August 21, 2009 Report Posted August 21, 2009 Ја имам проблем са Јдаунлоудером. Неће да ми промени ИП адресу па морам чекати 15 минута уместо да одмах крене на следећи део. :/ Пише само да ми не ваљају подешавања, а не могу да схватим шта не ваља. Може нека помоћ?
voodoo_ Posted August 21, 2009 Report Posted August 21, 2009 Probaj da juriš megaupload linkove, kod njih nema čekanja.
dimmu1 Posted August 21, 2009 Report Posted August 21, 2009 ne.nego sta je sa ovim apdejtom evo vec 20 minuta mi stoji logo i dole pise update plugins ode do kraja,vrati se na pocetak i tako stalno Oo
-Mare Posted August 22, 2009 Report Posted August 22, 2009 Skini novu verziju programa sa sajta. Meni je update prosao bez problema, doduse.
Denny Posted August 22, 2009 Report Posted August 22, 2009 Odličan je. Malo sam se namučio dok nisam našao mesto za .rar passworde, ali super je sad.
BLAGOJE Posted August 22, 2009 Report Posted August 22, 2009 Ја имам проблем са Јдаунлоудером. Неће да ми промени ИП адресу па морам чекати 15 минута уместо да одмах крене на следећи део. :/ Пише само да ми не ваљају подешавања, а не могу да схватим шта не ваља. Може нека помоћ? ako si skopcan po sistemu modem- ruter - comp tesko da ima pomoci,prvo provjeri da li imas dynamic ip adress,ako imas iskljuci i ukljuci modem rucno pa opet provjeri ip adresu,ako se promijenila,na konju si.jedino sto ces morati svaki put rucno to da radis,dok neko ne provali kako preko kompa da se to izvede. ako si skopcan po sistemu modem-comp,onda idi na support na sajtu JD,nadji reconnect,probaj da nadjes svoj modem i skriptu za reconnect za njega.ako nema,idi na faq,tamo ce ti pojasniti kako da odradis reconnect.
dimmu1 Posted August 22, 2009 Report Posted August 22, 2009 (edited) Skini novu verziju programa sa sajta. Meni je update prosao bez problema, doduse. bome jedino mi je tako i htelo.jos kada sam ga skinuo morao sam jedno 10 puta da ga pokrenem jer svaki put kada je krenulo ono da podesis na kojem ces jeziku itd itd samo vidis to na sekundu i bude sve belo..no sedmica je onako ok,malo je preglednija ali nema zanimljivih tema za nju.. Edited August 22, 2009 by dimmu1
dimmu1 Posted August 26, 2009 Report Posted August 26, 2009 meni vec sat vremena izbacuje disconected i odbrojava samo 5 minuta.kada odem na taj link preko mozille nece ni da se ocita stranica..prso rapidshare
dimmu1 Posted August 26, 2009 Report Posted August 26, 2009 od kako sam dobio bolji protok cepam non stop rapid i sinoc sam megaupload.problem je sto rapid stalno varira sa 66 na 127 i to bas pocinje da zivcira jer se fajlovi neskidaju punom brzinom kao pre kada sam imao 512 tada je variralo sa 58-61.da li je to jer nemam premium paket pa tako dobijem brzinu koja je u datom trenutku moguca ili je to do mog provajdera?
F4R15 Posted August 27, 2009 Report Posted August 27, 2009 Nemaš premium. Ja imam 256 kbps, pa skidam brzinom od 127.
-Mare Posted September 7, 2009 Report Posted September 7, 2009 A, do kurca, non-stop mi izbacuje da neko vec skida sa moje ipadrese. Neki papak juce saznao za jDown, pa sad moram da cekam red. Sto je najveca ironija, lik ga ne gasi vec drugi dan. Mogu li to nekako da resim, tipa da trazim dinamicku ip? Vajrles je u pitanju.
ProgressiveR Posted September 8, 2009 Report Posted September 8, 2009 @Maer: moje saučešće. To je sranje kod većine wireless provajdera. Možeš da tražiš poseban IP, ali znam da je to bilo duplo skuplje (u firmi gde sam radio - wireless provider) tako da mislim da se baš ne isplati
Recommended Posts