Jump to content

Recommended Posts

Posted

Na ADSL-u mozda i ne moras jer je IP dinamicki pa Cryptload i Jdownloader mogu da rade reconnect ali na SBB si osudjen na 15min cekanja jer dobijas jednu staticku IP adresu po modemu, moze jedino ako se promeni MAC adresa na ruteru ali da se svaki put drndas oko toga posle svakog downloada se definitivno ne isplati ;)

Tek da ne pominjem wless gde obicno dobijas deljeni IP :zeleni:

Ma brate, kriza je, samo bare minimum troškova. Jebe mi se za 5 ili 15 minuta čekanja, ionako nemam vremena ni ovo malo što skinem da isprobam...

• 1 month later...
Posted

Najbolje da ću da plaćam za download.

ispao sam iz toka, kad placas za pirateriju, nije li to *ironija* ili je izraz koji trazim neki drugi

Posted (edited)

Meни у jDownloader - у стоји: "Ihr Cookie wurde nicht erkannt. Bitte loggen Sie sich unten ein oder kaufen Sie einen Premium-Account. Sofortige Freischaltung!"

Тренутно немам ниједан премијум налог, не капирам који је ово курац. Како да средим?

Измена: Mњех, сад сам се сетио да ми је апдејт био подешен тако да га сам покрећем. 508 нових сад има. :haha:

Ваљда је то у питању.

Edited by Куруз
Posted

ispao sam iz toka, kad placas za pirateriju, nije li to *ironija* ili je izraz koji trazim neki drugi

Pa ja ne plaćam ni za pirateriju ni za download.

Posted

Оксиморон.

• 2 weeks later...
Posted

Како да искључим подршку за Ју Тјуб и слике? Нећу да ми сваки пут кад копирам линк неког клипа исти изађе у овом програму.

• 1 month later...
Posted

Jok.

Inače, danas sam uočio da se expire date mog RapidShare naloga promenio i da više ne stoji Dec 2010, nego Unlimited. B) Slava onome ko je uplatio to i onome koga je hakovao i prodao meni. :D

Posted (edited)

Sta ce ti to kada postoji megaupload?

Са Мегааплоудом се стално догађа да у програму пише "temporary unavailable" или "uncheckable", са Репидшером немам такве проблеме, а налог ме је коштао 200 динара. Осим тога, више има Репид линкова.

Edited by Куруз брате
Posted

Са Мегааплоудом се стално догађа да у програму пише "temporary unavailable" или "uncheckable", са Репидшером немам такве проблеме, а налог ме је коштао 200 динара. Осим тога, више има Репид линкова.

Nikada mi se to nije desilo.Stoji da ima vise stvari uploadovanih na rapidshare,ali sada vec i na MU mozes naci 95% toga.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...