voodoo_ Posted April 6, 2010 Report Posted April 6, 2010 Na ADSL-u mozda i ne moras jer je IP dinamicki pa Cryptload i Jdownloader mogu da rade reconnect ali na SBB si osudjen na 15min cekanja jer dobijas jednu staticku IP adresu po modemu, moze jedino ako se promeni MAC adresa na ruteru ali da se svaki put drndas oko toga posle svakog downloada se definitivno ne isplati Tek da ne pominjem wless gde obicno dobijas deljeni IP Ma brate, kriza je, samo bare minimum troškova. Jebe mi se za 5 ili 15 minuta čekanja, ionako nemam vremena ni ovo malo što skinem da isprobam...
Oddball Posted May 30, 2010 Report Posted May 30, 2010 Najbolje da ću da plaćam za download. ispao sam iz toka, kad placas za pirateriju, nije li to *ironija* ili je izraz koji trazim neki drugi
necko Posted May 30, 2010 Report Posted May 30, 2010 novo zezanje na rapidu? http://img576.imageshack.us/img576/5062/kojtijesad.jpg nije zezanje nego su zamenili mesta dugmićima za free i premium xD
kuruz Posted June 7, 2010 Report Posted June 7, 2010 (edited) Meни у jDownloader - у стоји: "Ihr Cookie wurde nicht erkannt. Bitte loggen Sie sich unten ein oder kaufen Sie einen Premium-Account. Sofortige Freischaltung!" Тренутно немам ниједан премијум налог, не капирам који је ово курац. Како да средим? Измена: Mњех, сад сам се сетио да ми је апдејт био подешен тако да га сам покрећем. 508 нових сад има. Ваљда је то у питању. Edited June 7, 2010 by Куруз
kuruz Posted June 7, 2010 Report Posted June 7, 2010 Јес, измених горњи пост, сетио сам се. Ево ради нормално.
voodoo_ Posted June 7, 2010 Report Posted June 7, 2010 ispao sam iz toka, kad placas za pirateriju, nije li to *ironija* ili je izraz koji trazim neki drugi Pa ja ne plaćam ni za pirateriju ni za download.
Fapril ethereal Posted June 7, 2010 Report Posted June 7, 2010 nije zezanje nego su zamenili mesta dugmićima za free i premium xD jebote nema ko nije naseo na foru.. ja iz petog puta provalio..
kuruz Posted June 7, 2010 Report Posted June 7, 2010 ispao sam iz toka, kad placas za pirateriju, nije li to *ironija* ili je izraz koji trazim neki drugi Оксиморон.
Grob Bez Dna Posted June 16, 2010 Report Posted June 16, 2010 imam pitanje. zasto nece da skida rs fajlove? non-stop izbacuje neke cookies i sl. koristim od skora, pa nisam upucen bas.
kuruz Posted June 16, 2010 Report Posted June 16, 2010 Апдејтуј програм, и ја сам имао исти проблем пре неколико дана.
kuruz Posted June 17, 2010 Report Posted June 17, 2010 Како да искључим подршку за Ју Тјуб и слике? Нећу да ми сваки пут кад копирам линк неког клипа исти изађе у овом програму.
Fapril ethereal Posted July 23, 2010 Report Posted July 23, 2010 koliko vam se dugo otvara program?kod mene bar minut..jel mu stvarno toliko treba?
kuruz Posted July 23, 2010 Report Posted July 23, 2010 Jok. Inače, danas sam uočio da se expire date mog RapidShare naloga promenio i da više ne stoji Dec 2010, nego Unlimited. Slava onome ko je uplatio to i onome koga je hakovao i prodao meni.
kuruz Posted July 24, 2010 Report Posted July 24, 2010 (edited) Sta ce ti to kada postoji megaupload? Са Мегааплоудом се стално догађа да у програму пише "temporary unavailable" или "uncheckable", са Репидшером немам такве проблеме, а налог ме је коштао 200 динара. Осим тога, више има Репид линкова. Edited July 24, 2010 by Куруз брате
Andrija Smith Posted July 24, 2010 Report Posted July 24, 2010 Sirotinja nek nauči phishing, buržuji nek plaćaju.
lemmy sixx Posted July 24, 2010 Report Posted July 24, 2010 Са Мегааплоудом се стално догађа да у програму пише "temporary unavailable" или "uncheckable", са Репидшером немам такве проблеме, а налог ме је коштао 200 динара. Осим тога, више има Репид линкова. Nikada mi se to nije desilo.Stoji da ima vise stvari uploadovanih na rapidshare,ali sada vec i na MU mozes naci 95% toga.
Grob Bez Dna Posted July 24, 2010 Report Posted July 24, 2010 koliko vam se dugo otvara program?kod mene bar minut..jel mu stvarno toliko treba? i meni otvara dugo, nije bas minut, al 40 sekundi sigurno.
Recommended Posts