Jump to content

Recommended Posts

Guest (bot) Razjareni
Posted

To je zbog slabe memorije. Isti slucaj bio sa mnom dok sam imao 512mb, sada na 2 gige cepa k'o zmaj.

Posted

...ili koliko je stara instalacija programa,ja moju vucem vec oko god. i po,muka mi da brisem pa nanovo instaliram...

ima ko racun za megashares.com?

• 1 month later...
Posted

Muči li koga hotfile sa captcha recognition-om? Ima l' negde update, ili kak'a caka, nervira me, a JD mi ne nudi nikak'i apdejt...

Posted (edited)

verovatno oba.

ne muči me jer ga ne koristim kad god mogu, a da postoji neki apdejt čika JD bi ti sam to rekao, znam da neke šeronje jednostavno ne ume da prepozna i to ti je, ne znam samo koji su u pitanju... MU, RS i DF su što se mene tiče prioritetni i oni dobro rade... 

Edited by johnnyzzz
  • 2 months later...
Posted

Скинух са рапида неко срање од 200 мб и кад хтедох да се накачим на други линк видех да ће бити слободно за 50 мин. Шта је ово, до курца? Јесу јеврејчине постали...

Posted

Скинух са рапида неко срање од 200 мб и кад хтедох да се накачим на други линк видех да ће бити слободно за 50 мин. Шта је ово, до курца? Јесу јеврејчине постали...

M E G A U P L O A D ! ! ! ! ! ! ! ! !

N E T L O A D ! ! ! ! ! !

Jebo vas rapidshare.

Posted

I Megaupload postaje smece polako. Vec 3 dana mi se desava da program jednostavno zabode u pola downloada i moram da ga rusim rucno. Ostavim ga preko noci, skine jedan part i zakuca. :haha:

Posted

jeste fleširao ovih dana MU, skidao mi sa 2KBps, izbacivao neke erore, svašta...

evo i ovo što sam malopre ubacio za skidanje, ispisao mi da će 21h da ga skida, prošlo sat vremena on i dalje piše 20h...

ali kada se sve sabere najbolji je...

Guest милка з.
Posted

depositfiles.  пре је имао проблема са чекањем, сада је одличан.

Posted

Sta se ovo desava sa megaupload-om? Nece uopste da skida, samo mi pise da cekam 25 minuta i kada to prodje onda ponovo isto...?!? Poceo i MU malo da zeza.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...