Jump to content

Recommended Posts

Posted

Jebiga,ne moze bas sve za dz. :da:

Do 18,18.30h radi normalno.Posle toga pocinje da kenja.A vikendom kenja ceo dan.Zato izbegavam rs,gledam sto je moguce vise da vucem sa netloada.

Posted

Ipak je rapidshare veoma profitabilno preduzeće.

Evo, skidam trenutno neki buđavi dokumentarac iz 8 delova, ubi me čekanje ... k'o kod zubara u poliklinici.

Koristim CryptLoad.

Posted

kolko su smorili ovi iz rapida , vishe ne znam da li cu moci kad ostavim racunalo upaljeno celu noc da skinem makar giga , sad nisam siguran ni za deo :)

Posted

Kad se vec prica o downloadu sa RSa, postoji opcija da se odabere server, da li je bitno sa kog servera downloadujem?

Posted (edited)

Pa evo, sada je 10:45 ujutru..

jdownloader.gif

:P

edit: @black donkey - to nisam video mesecima.. :D

I nije toliko bitno, koliko sam provalio uvek isti kurac.

Edited by Simm A)))
Posted

haha ma ja imam onaj najklasicniji flat 1024/128 paket kod sbb-a.. ne znam sta je kod vas u pitanju, ali otkako sam uveo net gajbi, rapidshare se zakucava na maksimum.. nekad cak moram i da ga ogranicim na npr. 100kb/s, da bi mi ostalo malo bandwidtha za ostalo :D

Posted

Jel zna neko kako da podesim reconnect??? Imam neki budjavi ruter (Telsey), koga nema u ponudjenim ruterima....... I kada sam isao na ono "Check all routers (very slow)", cekao sam nekih 12 sati i nije preslo ni vise od 35 posto..... Nervira me sto moram da cekam po 15 minuta za sledeci download. A rucno da iskucam tu HTTP skriptu ne znam. Sta da radim?!

Posted

Mene ne mrzi da cekam, ostavim ga da downloaduje, i odem na faks. :da:

Nego, koliko .dlc faljova mozete da stavite za download odjednom?(ne mislim na to da odmah krene down svih,

vec koliko mozete da ih postavite u listu)? Ja ih ubacim otprilike 9-10, i ne mogu vise da ih ucitam, u uglu pise

DO YOU HAVE THE NEWEST VERSION OF jDOWNLOADER INSTALLED? :confused:

• 1 month later...
Posted

ako neams premium nikako (pod uslovom da govorimo o rapidshare-u)

tako sto ih kopiras i onda ides add links... ili, ako ti je ukljucen clipboard monitor, on, gle cuda, sam prepozna linkove i ubaci ih

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...