Jump to content

Recommended Posts

Posted

Jdownloader neće da mi pamti ono što sam stavio da se skida kad ga ugasim... halp anyone?

Naredam 85 linkova za GTA4 i onda restartujem komp i onda tražim po warezu od kog sam počeo da skidam...užas...

Posted (edited)
ima li kakav sajt gdje nalazite linkove da ih odma mogu turiti u ovaj program ? :D

Ili warezbb ili kucanjem u google "ime onoga sto te interesuje rapidshare ili megaupload"

I u drugom slucaju ces vecinom naci sve sto ti treba ;)

Овај нови Џејдаунлоудер ми просто убија вољу за скидањем. Јесу набуџили интерфејс, али тотално ми је непрегледан.

Или је све то само ствар навике...

:da:

Meni je glupo sto su izbacili one strelice za sortiranje liste tj kojim ce se redom skidati,sada ima i ona lista prioriteta,ali...

Takodje koliko videh nema gumeta "stop after this download" sto mi se licno pokazalo kao vrlo korisna stvarica,a zakomplikovali su stvari i sa onim linkgrabberom-u prethodnoj verziji je to bilo bolje reseno,selektujes link i on ih odmah redja u onaj iskacuci prozor i onda samo roknes accept :da:

Ostalo je manje vise ok ;)

Edited by Full_Metal_Yakuza
Posted

Uh, taman sam sa CryptLoada prešao na JDownloader i bio oduševljen, kad oni nakon nekliko dana izdaše ovaj novi JD ... kako smara! Aaaaaaa! Da se ubiješ! Razmišljam da ga bacim i vratim se na CL

Posted (edited)
Adsl ubija draž skidanja i svega. Vjeruj, za dan svučeš 5-6 diskografija i 2-3 sezone nekih serija.

That's what's all about. :da:

Veruj ti meni, sve je bolje od vajrlesa koji u poslednje vreme neprekidno varira. Poludeo sam, a to mi je jedina opcija za sada. Treba mi net koji je STALAN - 24h dnevno isti protok, bez varijacija. Bicu srecan tada.

Edited by Mare^^
Posted
Кад год кликнем reconnect, појави се reconnection failed.

Mani se Jdownloader-a.Uzmi Cryptload i problem resen.Reconect ne radi nigde,tako da se ne opterecujes sa tim.Jedino sa megaupload-a neces moci skidati posto je captcha sjebana i ne radi mesecima.

Posted
Mani se Jdownloader-a.Uzmi Cryptload i problem resen.Reconect ne radi nigde,tako da se ne opterecujes sa tim.Jedino sa megaupload-a neces moci skidati posto je captcha sjebana i ne radi mesecima.

Mislim da je captcha ok kad je jDownloader u pitanju, zasto bi prelazio na Cryptload? :P

Posted

Ma ok je captcha i u cryptload-u,samo ne radi kada se skida sa megauploada.Svi ostali rade.A megaupload ne radi ni u Jdownloader-u.Skine tri parta,i posle nece.Dobro,kada stavljas partove od 1GB onda se jos i isplati,ali ako stavljas manje nema smisla.

Posted

Radi megaupload u jDownloaderu. Juče sam skidao igru od 4 GB, partovi po 100 MB, skinuo 3 GB, pa sam morao da restartujem ruter i onda nastavilo sa skidanjem opušteno.

Posted
Radi megaupload u jDownloaderu. Juče sam skidao igru od 4 GB, partovi po 100 MB, skinuo 3 GB, pa sam morao da restartujem ruter i onda nastavilo sa skidanjem opušteno.

Jebem li ga,meni skine tri parta i posle nece,nebitno kolike su velicine.Probao sam na nekoliko mesta,ne samo kuci,i svugde isti kurac.

Posted

Ja sam se vec navikao na novi interfejs :da:

Jes da je malo nezgrapan onaj link grabber fazon i da nema dugmeta za prekid downloada posle tekuceg na listi i onih strelica za sortiranje ali sve ostalo je ok

Ima u opcijama mogucnost da se iskljuce oni fancy efekti(kao neki rolling)za glavni meni sa strane cime se dobija manje opterecujuci i malo pregledniji interfejs ;)

Posted

Zabada kad hocu da ga iskljucim. Vec 2, 3x sam morao sa ctrl-alt-del da ga gasim. Inace radi sasvim ok.

Posted

deshava se u novom JD da mi pukne veza, i onda file ispochetka sve......wtf...to mi se nikad nije deshavalo...

al biram JD pre CL zato shto je onaj sav u bagovima nekim..bar kad sam ga zadnji put probao...

Posted

Је л' може некако да се искључи онај аутоматски link grabber? Иритира ме јако.

У старијој верзији сам лепо иш'о на копипејст, без да ми ово чудо паламуди, па фино File >Add links...

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...