Novaliis Posted July 15, 2011 Report Posted July 15, 2011 Elektronska knjiga jednostavno nema tu manju, fizicku vrednost koju nudi papir a to je - brisanje dupeta. Ali i dalje ima potencijal da prenese znanje onome ko je procita. Reci su tu, u knjizi, kao sunce sto sija za svakog ali nece svako to da oseti i iskoristi. Quote
Lou Posted July 15, 2011 Report Posted July 15, 2011 Da li mi se čini ili mi jednostavno objašnjavamo istu stvar drugim rečima? Quote
Novaliis Posted July 15, 2011 Report Posted July 15, 2011 To i ja mislim. Mozak mi se skuvao danas, pa nisam bas sasvim svoj. 1 Quote
Novaliis Posted July 15, 2011 Report Posted July 15, 2011 Ovde je tek pola osam, vreme je za filmove. Da ne bude spam, evo malo dark ambienta http://www.youtube.com/watch?v=fW8cNHnLXeA Quote
Lou Posted July 15, 2011 Report Posted July 15, 2011 Bre, ovde je 02:32. Ja odoh. Over and out. Quote
oʞɾoƃ Posted July 19, 2011 Author Report Posted July 19, 2011 Review: Ordeal - Ma|an @ For The Innermost Quote
Miilos Posted July 20, 2011 Report Posted July 20, 2011 Atrium Carceri - Ruins Of Desolation http://www.youtube.com/watch?v=1rxnVNjtmfw 1 Quote
oʞɾoƃ Posted July 20, 2011 Author Report Posted July 20, 2011 Idi u kurac, presekao sam se da je izašlo nešto novo Quote
Miilos Posted July 21, 2011 Report Posted July 21, 2011 (edited) Treba da izađe za par meseci, zvaće se Reliquiae, imaće 19 pesama. Malopre sam video, podsetio si me da pogledam. Njemu nikad ne treba mnogo vremena za novi album, a ne zna se koji je od kog bolji. Ovo bi trebalo da je nova pesma... Edited July 21, 2011 by Miilos Quote
oʞɾoƃ Posted July 21, 2011 Author Report Posted July 21, 2011 Sjajno, dark ambient albumi sa mnogo pesama umeju da budu prava pizdarija. Pogotovo on koji ume da napravi pesmu od 1:30 i od 13:00. Quote
Lou Posted July 23, 2011 Report Posted July 23, 2011 Budući da ponovo imam na čemu da slušam kasete, iskopao sam ovaj fantastičan album: Kako mi prija, i to odmah nakon Within The Realm Of A Dying Sun. Savršenstvo. Quote
oʞɾoƃ Posted July 29, 2011 Author Report Posted July 29, 2011 Review: Triangular Ascension - Leviathan Device @ For The Innermost Quote
Talvi Posted July 29, 2011 Report Posted July 29, 2011 Lustmord Btw, I'll be joining Stephen O'Malley onstage this evening after his set here at Norberg and we'll improvise something. Kakvo će ovo zlo da bude. Quote
oʞɾoƃ Posted July 29, 2011 Author Report Posted July 29, 2011 Pročitah maločas, mogu samo da zamislim Quote
Miilos Posted July 29, 2011 Report Posted July 29, 2011 Jesam li ja jedini koji misli da taj Lustmord nije ništa posebno? Slušao sam ih nekoliko puta i ne čujem apsolutno ništa u njihovoj muzici. Ništa interesantno, nikakav talenat, ništa... Svaka pesma, svaki album jedno te isto. Ili sam možda slušao pogrešne albume? Jel možete da mi preporučite neki album da pokušam još jednom? Quote
Talvi Posted July 29, 2011 Report Posted July 29, 2011 Ja sam prvo čuo one remixe Tool-a i "Black Star" i to me je navuklo, mada je meni sve od Lustmord-a sjajno. Quote
Lunar Posted July 29, 2011 Report Posted July 29, 2011 (edited) Jesam li ja jedini koji misli da taj Lustmord nije ništa posebno? Slušao sam ih nekoliko puta i ne čujem apsolutno ništa u njihovoj muzici. Ništa interesantno, nikakav talenat, ništa... Svaka pesma, svaki album jedno te isto. Ili sam možda slušao pogrešne albume? Jel možete da mi preporučite neki album da pokušam još jednom? Najpoznatiji i najslusljiviji album mu je Stalker, poslusaj to. Pa posle poslusaj i The Place Where the Black Stars Hang, ako ti ta dva albuma nelegnu onda odustani od Lustmorda. Inače mene je ova pesma uvela u dark ambient i Lustmorda. http://www.youtube.com/watch?v=u3Cl6iZF0ZE Naravno pesma nema veze sa dark ambientom nit Lustmordom, ali nekad pre 2 godine neko mi je uz ovu pesmu preporučio neke dark ambient stvari medju kojima je bio Lustmord, i tu je moja dark ambient saga počela. Review: Triangular Ascension - Leviathan Device @ For The Innermost Mnogo dobar album, mislim da je Ajlin preporucila album pocetkom godine ili tako nesto, ali stvarno dobro ostvarenje. Edited July 29, 2011 by Lunar Quote
Lou Posted July 30, 2011 Report Posted July 30, 2011 Lustmord Btw, I'll be joining Stephen O'Malley onstage this evening after his set here at Norberg and we'll improvise something. Kakvo će ovo zlo da bude. Bacam se u pusta maštanja da će to biti snimljeno. Quote
oʞɾoƃ Posted July 30, 2011 Author Report Posted July 30, 2011 Mnogo dobar album, mislim da je Ajlin preporucila album pocetkom godine ili tako nesto, ali stvarno dobro ostvarenje. Ja sam kačio link, ali se ona jedina iscimala da ostavi komentar Jel možete da mi preporučite neki album da pokušam još jednom? Carbon/Core Quote
Lou Posted July 30, 2011 Report Posted July 30, 2011 Zar je moguće da ja tada nisam prokomentarisao? Meni je taj album veoma dobar, pogotovo zbog neodređene prirode nekih zvukova. Naslovna stvar je najupečatljivija, ima zajebanu atmosferu. Quote
oʞɾoƃ Posted July 30, 2011 Author Report Posted July 30, 2011 Upravo, nju sam i posebno istakao u recenziji. Onaj "hor" u stalnom krešendu me baš radi, podseća me na nešto, ali ne znam na šta. Quote
Miilos Posted July 30, 2011 Report Posted July 30, 2011 Ok, hvala na preporukama, preslušaću kad budem imao vremena. Quote
Recommended Posts