Jump to content

Recommended Posts

Posted

Brate,ako je to stvarno istina onda ja ne znam shta da kazem...Onda imamo drugachiju koncepciju od izdavacha...Mi gledamo publiku da privuchemo muzikom a ne nekim grandovskim skandal forama,zato se i ogradjujem od toga kao i ostatak benda...

E i da,hvala svima koji su bli juche tu da nas chuju,shteta shto opet nismo imali vremena za ceo repertoar ali jbg,bice valjda drugi put...Vidimo se uskoro ponovo

• 5 weeks later...
Posted

Napokon je EP gotov.Ovih dana ce stici finalni master i ubrzo posle toga ce CD ici na shtampanje.20og aprila cemo svirati u Kragujevcu i to ce biti samostalna svirka,dok ce ubrzo posle toga verovatno biti odrzan i Miner Fest u KGu,zatim sledi Lukavac i josh neki manji gradovi u Srbiji, Jagodina,Velika Plana itd...

Verovatno ce jedna od pesama moci da se chuje uskoro i na Tjubu,pa cete chuti bar deo novog EPa.

• Upvote 1
  • 4 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

Nash poslednji EP Evil In The Night je izashao za Miner pre manje od mesec dana,ali smo raskinuli dalju saradnju, shto se tiche izdavanja i svih deshavanja koje organizuje Miner Recordings tipa Invasion From The East i slichno...Trenutno uvezbavamo nov materijal nekih 8 pesama koje smo spremili za drugi album i aktivno trazimo izdavacha.Shto se svirki tiche planira se Tuzla za ovo leto i josh par gradova u Srbiji,ali nishta josh uvek nije sigurno...Trenutno nam je prioritet da se navezbaju nove pesme da se nabavi lova za snimanje i da se odradi neki spot napokon....SHto se CDova tiche njih mozete poruchiti na oficijelnog Facebook stranici benda.

• 3 weeks later...
Posted

Drago mi je da ti se svidela.

Evo josh jedne nove.Evil In The Night treba da stigne u animiranoj varijanti pa cemo i nj uokachiti chim budemo mogli...

Cdovi koshtaju 400 dinara i mogu se naruchiti preko facebook stranice benda

• Upvote 1
  • 3 weeks later...
  • 2 months later...
Posted

Za mesec dana pochinje snimanje novog albuma i to u novoj postavi.Naime,od pre par dana Luka Milosevic(Istrulity,Satifer) je novi gitarista Deadly Mosha.Predrag Milanovic je samovoljno napustio bend dok je Jovan Komnenic izbachen iz benda zbog nezainteresovanosti i dugogodishnjih neslaganja sa ostatkom benda.

Na prolece ce izaci drugi oficijelni album benda,a izdavach josh uvek nije poznat :D

• 4 months later...
  • 1 month later...
  • 4 months later...
  • 4 weeks later...
Posted

Odrade ti CD,mozda i majce dobijes odredjenu kolicinu CDova i to je to.Vecina izdavaca ti funkcionise tako danas,e sad razlika je u distribuciji i promociji,ko se vise iscima ko bolje moze da rasiri tu muziku i tako dalje.Ali ja sam zadovoljan ovakvim ishodom,u svakom slucaju nismo lose prosli.

• 1 month later...
  • 3 months later...