Talvi Posted March 1, 2013 Report Posted March 1, 2013 čekaj, znači ta priča o cenzuri nije zajebancija? jebote :haha: Quote
LetTheMetalFlow Posted March 1, 2013 Report Posted March 1, 2013 Ljudi , zar niste skapirali da lik pokušava da privuče pažnju , i uspelo mu je !! Upecali se ljudi , pa razvezli priču ,a lik samo sedi , posmatra , garant umire od smeha.Sve je to trik . 1 Quote
Priestkiller Posted March 2, 2013 Report Posted March 2, 2013 Brate,ako je to stvarno istina onda ja ne znam shta da kazem...Onda imamo drugachiju koncepciju od izdavacha...Mi gledamo publiku da privuchemo muzikom a ne nekim grandovskim skandal forama,zato se i ogradjujem od toga kao i ostatak benda... E i da,hvala svima koji su bli juche tu da nas chuju,shteta shto opet nismo imali vremena za ceo repertoar ali jbg,bice valjda drugi put...Vidimo se uskoro ponovo Quote
Tower... Posted March 3, 2013 Report Posted March 3, 2013 Novi bubnjar odličan i jedan od boljih nastupa Deadly Mosha beše u GUNu! Čeka se EP! Quote
Priestkiller Posted April 2, 2013 Report Posted April 2, 2013 Napokon je EP gotov.Ovih dana ce stici finalni master i ubrzo posle toga ce CD ici na shtampanje.20og aprila cemo svirati u Kragujevcu i to ce biti samostalna svirka,dok ce ubrzo posle toga verovatno biti odrzan i Miner Fest u KGu,zatim sledi Lukavac i josh neki manji gradovi u Srbiji, Jagodina,Velika Plana itd... Verovatno ce jedna od pesama moci da se chuje uskoro i na Tjubu,pa cete chuti bar deo novog EPa. 1 Quote
Sale B.C. Posted May 7, 2013 Report Posted May 7, 2013 ček, bre u čemu je štos, el vi izdajete za miner ili ne? Quote
VoivodBG Posted May 7, 2013 Report Posted May 7, 2013 pise na fejsu, da izlazi za Miner 7.maja. Quote
Priestkiller Posted June 1, 2013 Report Posted June 1, 2013 Nash poslednji EP Evil In The Night je izashao za Miner pre manje od mesec dana,ali smo raskinuli dalju saradnju, shto se tiche izdavanja i svih deshavanja koje organizuje Miner Recordings tipa Invasion From The East i slichno...Trenutno uvezbavamo nov materijal nekih 8 pesama koje smo spremili za drugi album i aktivno trazimo izdavacha.Shto se svirki tiche planira se Tuzla za ovo leto i josh par gradova u Srbiji,ali nishta josh uvek nije sigurno...Trenutno nam je prioritet da se navezbaju nove pesme da se nabavi lova za snimanje i da se odradi neki spot napokon....SHto se CDova tiche njih mozete poruchiti na oficijelnog Facebook stranici benda. Quote
Priestkiller Posted June 17, 2013 Report Posted June 17, 2013 Evo par novih pesama koje mozete da poslushate na Youtubeu: 1 Quote
Tower... Posted June 18, 2013 Report Posted June 18, 2013 Mogu da kažem da mi je pesma The End jedna od najboljih u domaćem metalu koje sam ikad čuo. Quote
Priestkiller Posted June 18, 2013 Report Posted June 18, 2013 Drago mi je da ti se svidela. Evo josh jedne nove.Evil In The Night treba da stigne u animiranoj varijanti pa cemo i nj uokachiti chim budemo mogli... Cdovi koshtaju 400 dinara i mogu se naruchiti preko facebook stranice benda 1 Quote
Priestkiller Posted July 9, 2013 Report Posted July 9, 2013 Evo i prve domace recenzije novog EPa... http://www.serbian-metal.org/recenzije/deadly-mosh-evil-in-the-night-ep.html Quote
Priestkiller Posted September 19, 2013 Report Posted September 19, 2013 Za mesec dana pochinje snimanje novog albuma i to u novoj postavi.Naime,od pre par dana Luka Milosevic(Istrulity,Satifer) je novi gitarista Deadly Mosha.Predrag Milanovic je samovoljno napustio bend dok je Jovan Komnenic izbachen iz benda zbog nezainteresovanosti i dugogodishnjih neslaganja sa ostatkom benda. Na prolece ce izaci drugi oficijelni album benda,a izdavach josh uvek nije poznat Quote
Priestkiller Posted August 14, 2014 Report Posted August 14, 2014 U septembru ce izaci nas drugi album "United by Pain".Uskoro ce biti objavljeni svi detalji vezani za izdavaca,verovatno i neka pesma sa albuma kao preview itd. 1 Quote
Јарослав Posted September 9, 2014 Report Posted September 9, 2014 nova stvar: https://ebmrecords.bandcamp.com/album/united-by-pain Quote
Sale B.C. Posted September 9, 2014 Report Posted September 9, 2014 kakve uslove nude ti EBM-ovci? Quote
Priestkiller Posted September 10, 2014 Report Posted September 10, 2014 Odrade ti CD,mozda i majce dobijes odredjenu kolicinu CDova i to je to.Vecina izdavaca ti funkcionise tako danas,e sad razlika je u distribuciji i promociji,ko se vise iscima ko bolje moze da rasiri tu muziku i tako dalje.Ali ja sam zadovoljan ovakvim ishodom,u svakom slucaju nismo lose prosli. Quote
Priestkiller Posted October 11, 2014 Report Posted October 11, 2014 Evo jos jedne pesme sa predstojeceg albuma koji je trebao da se pojavi vec u septembru ali ce se naci u prodaji tek u toku oktobra-novembra. Quote
Chicken Little 420 Posted February 5, 2015 Report Posted February 5, 2015 http://www.serbian-metal.org/recenzije/audio/5397/deadly-mosh-united-by-pain/ Quote
Recommended Posts