lemmy sixx Posted October 3, 2008 Report Posted October 3, 2008 E pa brale,svaka ti cast.Pevas ko zmaj.Ovo je najbolji thrash vokal u Srbiji koji sam cuo u poslednjih par godina. Quote
lemmy sixx Posted October 3, 2008 Report Posted October 3, 2008 Pa da,u nekim segmentima definitivno.Ali ne u globalu,posto je agresivnije. Quote
Thrashformers Posted October 3, 2008 Author Report Posted October 3, 2008 (edited) Hvala na komplimentu,ne znam da li sam bash najbolji u zadnjih par godina ali u svakom sluchaju drago mi je da ti se svidja.Vokal je priblizno slichan i u ostalim pesmama,poshto imamo vec spremljen materijal za album.Vecinu pesama sam ja napisao josh pre Deadly Mosh faze,tada sam planirao sam da odradim sve ali eto u medjuvremenu iskrsne ovo sa Deadly Moshom....U svakom sluchaju u svim pesmama je uglavnom chisto pevanje i tako ce da ostane.Bar shto se pevanja tiche nece biti nekih vecih promena sigurno...E sad planiramo da sve pesme a ima ih 9 ukupno doradimo.Ove 4 smo odabrali za snimanje zato shto su bile najlakshe a vecini u bendu je ovo bilo prvo snimanje,pa nisam hteo da krenemo sa nekim komplikovanijim pesmama,ali potrudicemo se da snimimo i ostale do nove godine makar u nekoj obichnoj demo varijanti chisto da chujete o chemu se radi.... Edited October 3, 2008 by Thrashformers Quote
ΣΟΚΙ Posted October 3, 2008 Report Posted October 3, 2008 готивно скроз. тотална подршка. неки мало квалитетнији коментар целог снимка ових дана. Quote
Grob Bez Dna Posted October 4, 2008 Report Posted October 4, 2008 Pa da,u nekim segmentima definitivno.Ali ne u globalu,posto je agresivnije. mislio sam na starije albume. Quote
Thrashformers Posted October 4, 2008 Author Report Posted October 4, 2008 Daj nemoj da me deprimirash molim te,pa valjda se podrazumeva da su stariji albumi,kad bi nasha muzika lichila na nove Anthrax albume onda jbg...,mislim svaka njima chast i za nove albume ali nije to muzika koju ja volim... Quote
lemmy sixx Posted October 4, 2008 Report Posted October 4, 2008 Pa naravno da se podrazumeva,groblje je pomesalo loncice. Valjda se plasi od derbija sutra,pa je zbunjen. Quote
PuPaK Posted October 4, 2008 Report Posted October 4, 2008 Pa naravno da se podrazumeva,groblje je pomesalo loncice. Valjda se plasi od derbija sutra,pa je zbunjen. Ima da vas tuche crno bela ekipa i to na keca! 111 Quote
Grob Bez Dna Posted October 4, 2008 Report Posted October 4, 2008 ne na keca, bre!mora na dvojku sutra. :) 222 Quote
Thrashformers Posted October 4, 2008 Author Report Posted October 4, 2008 Je li Lemmy a vama vishe ne peva,onaj tip sa demoa?Znam da sam imao chini mi se 3 pesme na kompu neshto mi ne zvuchi kao da je stari pevach pevao i na albumu... Quote
lemmy sixx Posted October 4, 2008 Report Posted October 4, 2008 (edited) Ne peva on vise,odavno on nije u bendu,sutnuli smo ga.Ja pevam sada,otpevao sam i ceo album. Edited October 4, 2008 by lemmy sixx Quote
Thrashformers Posted October 4, 2008 Author Report Posted October 4, 2008 (edited) Pa secam se da sam bash neshto odavno slushao pesmu Ludilo a skoro sam bio na spejsu Oroza i mnogo je bolja produkcija,imash malo dublji glas od bivsheg pevacha ali bolje vam ovako zvuchi,stari pevach je dobro pevao ali zvuchao je kao da mu je stalno zapushen nos.Znam da je sa njim bila u vezi jedna moja drugarica iz Kragujevca,ali ni nju nisam video bash dugo... Edited October 4, 2008 by Thrashformers Quote
Pig_Unity Posted October 4, 2008 Report Posted October 4, 2008 Sto se tice benda,zaboravih napomenuti da je vokal extra! Lud'lo! Quote
RNA Posted October 4, 2008 Report Posted October 4, 2008 Pa secam se da sam bash neshto odavno slushao pesmu Ludilo a skoro sam bio na spejsu Oroza i mnogo je bolja produkcija,imash malo dublji glas od bivsheg pevacha ali bolje vam ovako zvuchi,stari pevach je dobro pevao ali zvuchao je kao da mu je stalno zapushen nos.Znam da je sa njim bila u vezi jedna moja drugarica iz Kragujevca,ali ni nju nisam video bash dugo... Ајд' сад, лижите један другом гузе... Quote
lemmy sixx Posted October 4, 2008 Report Posted October 4, 2008 Da li ja to vidim ljubomoru zbog toga sto sam coveku rekao da ima najbolji glas u thrash metalu koji sam cuo u prethodnih par godina? E Bole,Bole...ne valja ti to. Quote
Thrashformers Posted October 4, 2008 Author Report Posted October 4, 2008 Drugarica mi je bila sa tim tipom i odatle i znam za Oroz....Nema nikakvog lizanja,preslushah pesme na spejsu i nije mi zvuchao vokal kao na demou,zato sam i pitao...Nemoj se vredjamo Quote
Blasphemer Posted October 4, 2008 Report Posted October 4, 2008 ne mogu da se naslusam vise ovoga stvarno je vrhunski kome god sam pustio svima se svidja konacno se nasao bend koji moze da parira kugi po pitanju vokala Quote
RNA Posted October 4, 2008 Report Posted October 4, 2008 Da li ja to vidim ljubomoru zbog toga sto sam coveku rekao da ima najbolji glas u thrash metalu koji sam cuo u prethodnih par godina? E Bole,Bole...ne valja ti to. Ако од нечега не патим, то је вишак сујете. Немам ја предубеђења да сам некакав богомдани певач. Само волим да подјебавам људе. Quote
Red Viper Posted October 5, 2008 Report Posted October 5, 2008 United We Stand But Divided We're Falling Raise Your Hands As Our Heads Are Fuckin Rolling We're Not Talking Bullshit We Are Not Gonna Lie Step Up Into Deadly Mosh Together We Shall Die! Quote
krchulj Posted October 5, 2008 Report Posted October 5, 2008 Da li ja to vidim ljubomoru zbog toga sto sam coveku rekao da ima najbolji glas u thrash metalu koji sam cuo u prethodnih par godina? E Bole,Bole...ne valja ti to. čekaj bre, zar nisam ja najoblji vokal koji si čuo u prethodnih par godsina? Quote
Recommended Posts