Thrashformers Posted October 19, 2008 Author Report Posted October 19, 2008 Treba da operishe muda ima neku kilu jbg....Bilo je super u Pazovi mada smo se zesce napili(pgotovo ja i Andra gitarista)ali sve je bilo ok mada sam tek sad stigao kuci i raspadam se polako...... Quote
Speed_Dead Posted October 19, 2008 Report Posted October 19, 2008 (edited) Више је геј, него глем, ал' ајде. RNI je krivo jer njemu nestoje dobro @Tresformer jel vam to Darko izdaje split CD(/R)? Edited October 19, 2008 by Speed_Dead Quote
Maniac Force Posted October 20, 2008 Report Posted October 20, 2008 (edited) Jes Vala, Darko A evo se predstavim ja sam bubnjar Deadly Mosh-a Edited October 20, 2008 by Maniac Force Quote
Thrashformers Posted October 20, 2008 Author Report Posted October 20, 2008 Dobro shta se hvalish.... Quote
Speed_Dead Posted October 21, 2008 Report Posted October 21, 2008 Jes Vala, Darko A evo se predstavim ja sam bubnjar Deadly Mosh-a nije los Dare, i nama je radio jedan split pre nekoliko meseci , samo vidite u napred da li ce biti i stampe na CD-u i oko omota Quote
Thrashformers Posted October 21, 2008 Author Report Posted October 21, 2008 Nemam pojma,iskreno da ti kazem oko cele te priche se sa Darkom dogovarao Bane iz Pollutiona,bice omota a za stampu na disku nisam siguran,nisam pitao Baneta... Quote
Maniac Force Posted October 21, 2008 Report Posted October 21, 2008 Nemam pojma,iskreno da ti kazem oko cele te priche se sa Darkom dogovarao Bane iz Pollutiona,bice omota a za stampu na disku nisam siguran,nisam pitao Baneta... Pa da pitas!! Quote
Thrashformers Posted October 21, 2008 Author Report Posted October 21, 2008 Pa kaze mi Bane da bi iduce nedelje trebalo da budu zavrsheni diskovi predpostavljam da bi trebali da imaju shtampu na disku.... Quote
Јарослав Posted November 2, 2008 Report Posted November 2, 2008 Poslusah vas na myspace-u...valja ovo itekako. "Straight To Hell" mi se ne svidja,nekako mi bezveze,ali "Fuck Holy War" i "Deadly Mosh" su super.Ova druga ima odlican refren.Pevanje je odlicno,ali zaista odlicno,i to mi se i najvise svidelo. Sto se tice negativnih kritika,one bi uglavnom isle na solaze,koje su monotone i dosta lose odsvirane. U globalu,valja ovo,super za pocetak.Samo napred! што се солажа тиче, једна ствар: шта ћеш, Андра, соло гитариста, је човек који воли мало да попије! Quote
Јарослав Posted November 2, 2008 Report Posted November 2, 2008 (edited) е овако, да ја обавестим, кад већ ове барабе неће! сплит је завршен, и ових дана треба да крене на пропутовање по универзуму. Дедли Мош ће наредну свирку (после КГ Сквер феста) имати на планети ДФГРАЕТ-666/111! у сваком случају, видимо се следећег викенда у КГу! и Столе, реци Ани да сам опет почео да пијем, и да ми ипак донесе ту ракију што је хтела! П.С.: мени хеланке ипак најбоље стоје! ко не верује, видеће на свирци! ево, може и на слици да се види, мада сам се мало зајебао што сам обукао боскерице испод! следећи пут нећу обући гаће уопште. тако ће и цурице имати мање посла! Edited November 2, 2008 by Јарослав666 Quote
Thrashformers Posted November 4, 2008 Author Report Posted November 4, 2008 E barabo pijana,spremio sam ti jedan poklon!Andra je manijak jedan pijani...Videcemo shta cemo da radimo Andra ima mnogo obaveza na faksu,ako ne bude mogao da stigne moracemo da trazimo novog gitaristu jer u decembru krecemo sa snimanjem albuma,posle svirke 29-og u Kragujevcu malo cemo da smanjimo svirke jer treba da zavrshavamo nashe stvari za album....Za sad se zna za nekoliko pesama koje ce se naci na albumu 2000 years of decay,Pedofilija(jedina na srpskom),Good Citizen,Speed Metal Sprig,See no Evil Hear No Evil....Videcemo da li cemo staviti i pesme sa EP-a na album... Jaroslave zavrshicu ti i neku rakiju ne brini se! Quote
M-16 Posted November 4, 2008 Report Posted November 4, 2008 Pedofilija,hah.Bilo bi lepo da pomenes naseg sugradjanina Koju Quote
Thrashformers Posted November 4, 2008 Author Report Posted November 4, 2008 Hvala na podrsci...Ma pesma pricha o sveshteniku pedofilu...Onako uradjena u Heller fazonu,verovatno ce biti neki bonus,poshto je bukvalno zajebancija od pesme... Odradili smo josh jednu Crossover stvar See No Evil Hear No Evil malo je duza od suck my balls i za divn ochudo ima solazu.... Mislili smo nju da sviramo sad u subotu ali necemo stici jbg... Quote
M-16 Posted November 4, 2008 Report Posted November 4, 2008 (edited) Sto necete stici?Inace,u koliko sati pocinje svirka? Edited November 4, 2008 by M-16 Quote
Thrashformers Posted November 4, 2008 Author Report Posted November 4, 2008 pa mislili smo da odsviramo uzvio i See No Evil Hear No Evil i 2000 Years Of Decay ali necemo stici jbg...Svirka Deadly Mosha je u subotu mi krecemo negde oko 11,ne verujem da cemo ranije.... Quote
M-16 Posted November 4, 2008 Report Posted November 4, 2008 (edited) pa mislili smo da odsviramo uzvio i See No Evil Hear No Evil i 2000 Years Of Decay ali necemo stici jbg...Svirka Deadly Mosha je u subotu mi krecemo negde oko 11,ne verujem da cemo ranije.... Cu da dodjem.Ajd' vidi da dovedes i Nadimac neki put u kg Edited November 4, 2008 by M-16 Quote
Thrashformers Posted November 4, 2008 Author Report Posted November 4, 2008 Ma ja sam tu sporedna osoba,nishta ne organizujem sam,u sushtini organizacija odluchuje koga ce dovesti a ja samo predlazem...Naranvo da cemo videti nesht oda zavrshimo...Vidimo se 8-og Quote
PuPaK Posted November 6, 2008 Report Posted November 6, 2008 Edva cekam da cujem Stole&Dedli mosh band uzivo,ima da bude prangija! Quote
Thrashformers Posted November 6, 2008 Author Report Posted November 6, 2008 Pa naravno,prvi dan sa Sarcophagom a drugi sa Deadly Moshom....Videcemo se u Kragujevcu! Quote
Thrashformers Posted November 21, 2008 Author Report Posted November 21, 2008 Kragujevac 28-i novembar!Klub Cinema:Pollution,Deadly Mosh,Sarcophag,Stillborn! Jagodina 29-i novembar!Klub DNK:Stillborn,Sarcophag! Vidimo se barabe! Quote
Thrashformers Posted November 30, 2008 Author Report Posted November 30, 2008 Preksinoc je bilo do jaja,Pollution je super odsvirao,Stillborn takodje...Od lokalnih bendova Deadly Mosh i Sarcophag su super proshli,zvuk nije bio losh mada je tonac mogao malo vishe da se potrudi ali dobro...Sarcophag i Stillborn su sinoc svirali u Jaogdini u klubu DNK i zelim da se zahvalim svim ljudima koji su doshli jer je atmosfera bila bolaj nego u Kragujevcu preksinoc...Sarcophag je trenutno u fazi spremanja novih stvari a Deadly Mosh vec u januaru snima josh 4 pesme pa ce sigurno biti nekih svirki u bliskoj buducnosti..... THRASH ' TILL DEATH!!! Quote
speed metalll Posted December 16, 2008 Report Posted December 16, 2008 Ovo je prva liga .Domaca thrash scena je sve jaca - zahvaljujuci i vama. Odlicna svirka , na trenutak pomislim da je neki strani bend. A vokal je sjajan , i mnogi bi kod nas trebali da se zapitaju zasto pevaju - metal uopste, pored vaseg ovakvog vokala.Kako tako mlad znas tako dobro da pevas? Sve najboolje u daljem radu . Quote
Thrashformers Posted December 17, 2008 Author Report Posted December 17, 2008 Hvala na podrshci i pozitivnoj kritici,snimamo josh 5 pesama u januaru,nadam se da ce vam se svideti ka o i ove 4 shto smo snimili u oktobru...Pevam ja vec,5 godina,to jest 3 godine aktivno i u nekom ozbiljnom bendu,prvo u Sarcophagu sad u Deadly Moshu... Thrash 'Till Death!!! Quote
Recommended Posts