Novaliis Posted October 3, 2008 Report Posted October 3, 2008 Е, нисам то знао за снове. Мораћу то једном да пробам, мада код мене је случај да или заборавим сан пет секунди после буђења или га упамтим за цео живот јер је оставио јак утисак на мене. Као кад сам пре пар година сањао да сам жив сахрањен поред неког прометног аутопута... Превише језиво да би се заборавило... Zato drzis svesku pored kreveta, i cim ustanes odmah zapises san. Ako se trenutno ne secas sta si sanjao, malo se potrudis, koncetrises se.. vremenom ce biti sve lakse. Vazno je ujutru zapisivati, jer kako vreme protice, sve je teze da se setis sna. Mada se meni nekad desi da ga se setim u sred bela dana, iznenada..
Novaliis Posted October 3, 2008 Report Posted October 3, 2008 Jok sveska, sednem za komp eh ti cyber klinci..ccc...
Face Of Melinda Posted October 3, 2008 Report Posted October 3, 2008 Covece ja sam jednog jutra tako napisala pesmu u zen fazonu e to je trip
Sandman Posted October 3, 2008 Report Posted October 3, 2008 Него, управо сам кренуо да читам књигу МАПЕ УМА од Тони Бузана, има неких занимљивих чињеница о мозгу. Јел читао неко? Или још боље, јел црта неко мапе ума у свакодневном животу? Мени то баш и не делује пуно уверљиво. Ja sam to citao pre par godina,nabavila mi keva da bolje ucim. A jesam kurac.
Novaliis Posted October 3, 2008 Report Posted October 3, 2008 Covece ja sam jednog jutra tako napisala pesmu u zen fazonu e to je trip Haha, takvo polusvesno stanje je najbolje za zen
hypnos Posted October 4, 2008 Author Report Posted October 4, 2008 hvit jesi pokusao da nacrtas na papir to sto on objasnjava mislim taj autor?
Novaliis Posted October 4, 2008 Report Posted October 4, 2008 hvit jesi pokusao da nacrtas na papir to sto on objasnjava mislim taj autor? Mislis na mape uma? Nisam ja to nikad radio, samo sam cuo za to.. Mada bi mi dobro doslo
hypnos Posted October 4, 2008 Author Report Posted October 4, 2008 Mislis na mape uma? Nisam ja to nikad radio, samo sam cuo za to.. Mada bi mi dobro doslo pa sto da se ne pokusa. meni je to kra\jnje interesantno. bas bih volio da vidim da li bi dalo bilo kakav rezeltat.... a sto se tice zapisivanje snova to bi isto mogao da probam.a desava li vam kad da u sred dana vam se javi slika nekog sna odjednom ka ugledate neku stvar koja vas asocira na to?
Novaliis Posted October 4, 2008 Report Posted October 4, 2008 a sto se tice zapisivanje snova to bi isto mogao da probam.a desava li vam kad da u sred dana vam se javi slika nekog sna odjednom ka ugledate neku stvar koja vas asocira na to? Da, bas sam rekao da se nekad setim sna, iznenada, zbog nekog predmeta koji ugledam a koji ima veze sa snom. Moze se raditi i suprotno, da zapamtis neki predmet i nateras sebe da u snu, kada vidis taj predmet, postanes svestan tj. da predjes u lucid, ali to je vec neka druga prica
Dark_Elf Posted October 4, 2008 Report Posted October 4, 2008 Ja volim da crtam drveće, a kad crtam to drveće, ko da crtam te vaše mape uma. Umeju da budu dosta razgranata, a opet stara i dosta umorna sa ponekom slomljenom granom. Eh ta psihologija.
hypnos Posted October 4, 2008 Author Report Posted October 4, 2008 Da, bas sam rekao da se nekad setim sna, iznenada, zbog nekog predmeta koji ugledam a koji ima veze sa snom. Moze se raditi i suprotno, da zapamtis neki predmet i nateras sebe da u snu, kada vidis taj predmet, postanes svestan tj. da predjes u lucid, ali to je vec neka druga prica pa to se meni desilo....znam sta se desava iz stvarnosti i svjestan sam u snu necega....ali to je druga prica sto kazes
hypnos Posted October 4, 2008 Author Report Posted October 4, 2008 Drvece je jako plemenito hehe, nego jel se kome desilo da sanja isti san kao i dr osoba?
Novaliis Posted October 4, 2008 Report Posted October 4, 2008 hehe, nego jel se kome desilo da sanja isti san kao i dr osoba? U istom trenutku?
hypnos Posted October 4, 2008 Author Report Posted October 4, 2008 U istom trenutku? da u istom? je li to moguce?
Dark_Elf Posted October 4, 2008 Report Posted October 4, 2008 (edited) da u istom? je li to moguce? Pa ja mislim da je u temi na snovima neka devojka napisala da su ona i njen ćale u istom trenutku sanjali njenu baku (koja je inače bila na samrti). I ta baka je ubrzo preminula. Mislim da sam to pročitao ovde, pogledaj temu o snovima ako te ne mrzi. Edited October 4, 2008 by d4rk3lf
Novaliis Posted October 4, 2008 Report Posted October 4, 2008 da u istom? je li to moguce? Pa ako se desilo, moguce je. ali i to je druga prica pretpostavljam. Ovde pricamo o ''obicnim'' snovima Meni se to nije desilo, mada ponekad devojka i ja sanjamo slicne snove, ali ne i potpuno iste.
Faustus Posted October 4, 2008 Report Posted October 4, 2008 Kakva je ovo tema dodjavola zaboga?? "Koliko cesto koristite svoj mozak"!! Ja ga koristim kad god moram, a i tad prvo razmislim da li je zaista neophodno! Kao na primer sad. Vidi li iko nelogicnosti u mojim recenicama? To je zato sto mi mozak ne treba! Ja sam bubasvaba! Ua!
Novaliis Posted October 4, 2008 Report Posted October 4, 2008 Pa ako se desilo, moguce je. ali i to je druga prica pretpostavljam. Ovde pricamo o ''obicnim'' snovima Meni se to nije desilo, mada ponekad devojka i ja sanjamo slicne snove, ali ne i potpuno iste. moram da odgovorim samom sebi Jbt, tek sad vidim da je tema o mozgu, a ne o snovima..sorry za offtopic Eto kako je, kad se ne koristi mozak..
Sisus Posted October 4, 2008 Report Posted October 4, 2008 hehe, nego jel se kome desilo da sanja isti san kao i dr osoba? Moze, ali za tako nesto moras da odradis "plug-in". :mrgreen" Ja sam bubasvaba! Ne brini, doci ce i tebi iz dupeta u glavu. Ovo o cemu se ovde prica je moglo komotno na temu o snovima.
Rob Swire Posted October 4, 2008 Report Posted October 4, 2008 ja ne znam o cemu vi koji moj pricate. al ajde jos malo. jebo vas buzan btw
Mistress Burzum Posted October 4, 2008 Report Posted October 4, 2008 Lol koristim ga dovoljno, mada nekad i previše, pa moram da legnem jer me glava zaboli. Nekad dobijem i temperaturu. Što se svesnog stanja tiče Za ono podsvesno, nisam sigurna, ali ako to nesvesno ima veze sa snovima, ni ono se ne zaustavlja jer svaku božju noć sanjam nešto i setim se 90% stvari, ako ne i 100% pa onda ujutru udavim onog ko mi je najbliži da sve to ispričam. (osiam ako je u pitanju neka erotika jelte :):) )
Sisus Posted October 4, 2008 Report Posted October 4, 2008 Nekad dobijem i temperaturu. To je zbog manjka sexa. Citao sam negde da 'oce to kod zena.
hypnos Posted October 4, 2008 Author Report Posted October 4, 2008 hahaha manjak sexa.pa dobro i to normalan proces. nego pitate li sta je to sto nas odjednom kako da kazem nagoni na razmisljanje i dobijemo neku ideju ili resenje koje kad bi smo stali da razmislajmo i ubijamo se od razmisljanja ne bi mogli da rijesimo?
Recommended Posts