Jump to content

Recommended Posts

Posted
hahaha manjak sexa.pa dobro i to normalan proces.

nego pitate li sta je to sto nas odjednom kako da kazem nagoni na razmisljanje i dobijemo neku ideju ili resenje koje kad bi smo stali da razmislajmo i ubijamo se od razmisljanja ne bi mogli da rijesimo?

Inspiracija..

Sa najmanjim ostatkom sujeverja unutar sebe samog, covek bi zaista tesko izbegao ideju o postojanju prosto ovaplodjenja, tumaca, medijuma nadljudskih moci. Ideja o otkrovenju, u smislu da iznenada sa nemogucom izvesnoscu i finocom, nesto postaje vidljivo i cujno, sto nas potresa i savladjuje u dubini naseg bica: sve ovo je samo opis cinjenica. covek slusa, ne istrazuje; covek prihvata, ne pita ko daje; poput munje misao osvetljava, sa nuznoscu, bez neodlucnosti u odnosu na svoj oblik. Ja niakda nisam imao izbora...itd. itd.

Fridrih Nice :)

Posted (edited)
Ja ga koristim kad god moram, a i tad prvo razmislim da li je zaista neophodno! Kao na primer sad. Vidi li iko nelogicnosti u mojim recenicama?

Ne, ali vidim nešto drugo! :rockdevil::pivopije:

Meni je mozak u dupetu pa razmišljam samo kad serem. :opusteno:

edit

Sada se setih JK :lol: pa znate...ovaj...ono...ona stvar...čime se vodi ljubav.........KU*AC! :mhihi::udri: MFLOL!

Edited by HATRED
Posted
najmocniji je pohovani mozak

Ја га обожавам, свињски највише. Најбоље иде са бибером и киселом паприком!

Posted
To je zbog manjka sexa. Citao sam negde da 'oce to kod zena.

Rekoh, dobijem temperaturu od previše razmišljanja. Ko o čemu Sisus o seksu :mhihi:

Redovno mi se dešava da posle ispita dobijem temperaturu. Znam koliko se moždano napregnem tako da me ni ne čudi :D

Posted
MOЗАК = СВЕМИР

Него, управо сам кренуо да читам књигу МАПЕ УМА од Тони Бузана, има неких занимљивих чињеница о мозгу. Јел читао неко? Или још боље, јел црта неко мапе ума у свакодневном животу? Мени то баш и не делује пуно уверљиво.

ja koristim, već niz godina.

samo tako uspevam da završim mnogo različitih poslova u isto vreme. posao mi je raznovrstan pa mi jako koriste. :) ne crtam naravno nemam za to vremena ali pišem po linijama

Lol koristim ga dovoljno, mada nekad i previše, pa moram da legnem jer me glava zaboli. Nekad dobijem i temperaturu. Što se svesnog stanja tiče :) Za ono podsvesno, nisam sigurna, ali ako to nesvesno ima veze sa snovima, ni ono se ne zaustavlja jer svaku božju noć sanjam nešto i setim se 90% stvari, ako ne i 100% pa onda ujutru udavim onog ko mi je najbliži da sve to ispričam. (osiam ako je u pitanju neka erotika jelte :):):):) )

haha super si kako si iskrena :rolleyes:

Posted
Ok, ko o čemu MI o seksu:):):)

Ne sekiraj se, imam nekog (:

Pa kako onda imas temperaturu?

Taj neko izgleda ne obavlja svoj posao kako treba. :D

Posted
Pa ja mislim da je u temi na snovima neka devojka napisala da su ona i njen ćale u istom trenutku sanjali njenu baku (koja je inače bila na samrti). I ta baka je ubrzo preminula.

Mislim da sam to pročitao ovde, pogledaj temu o snovima ako te ne mrzi.

jbt,ja sam jednom sanjao(a vrlo retko sanjam)da je jedna moja drugarica iz odeljenja donela malu pandicu u shkolu,svima nam je pokazivala,al odjedanput se ta pandica zabuljila u mene,ali ono otvorila ochi skroz,i posle nekoliko sekundi oborila glavu i umrla.

Tad sam se odma probudio(7:15 bilo) i otisho u shkolu.Kad sam dosho kuci saopshtili mi da mi je umro jedan rodjak.Pitam ja kad,rekoshe 7 pola 8?

Posted

Mali mozak je zaduzen za one stvari koje automatksi radite, tacnije mozete da svirate klavir, zatvorenih ociju, stavite povez na oci i gadjate strelom u metu, kucate cekicem u exer itd... znaci automatske radnje.

Mali mozak je intersantan stoga u tom aspektu jer omogucava da odrzavate ravnotezu, da usaglasite svoj pokrete sa signalima koji dolaze iz cula sluha i ravnoteze koji su smesteni u unutrasnjem uhu i sa culom vida.

Ono sto se danas jos uvek istrazuje jeste poreklo kinetoza iliti mucnine i povracanja prilikom kretanja (morska bolest, automobilska bolest) i koji su upravo povezani i sa malim mozgom, ima tri teorije, pa mogu da vam ispisem ako vas bude interesovalo...

Posted
ima tri teorije, pa mogu da vam ispisem ako vas bude interesovalo...

Ajde :da: samo uprosti svega ti, ima nas kojima ni veliki mozak ne funkcionise kako treba :bigblue: Bez nekih terminologija zbog kojih moram da kopam po vujakliji :bigblue:

Posted (edited)

Interesuje me, pa ti samo pisi kada budes imala volje :D

Ajde samo uprosti svega ti, ima nas kojima ni veliki mozak ne funkcionise kako treba Bez nekih terminologija zbog kojih moram da kopam po vujakliji

Ovo se podrazumeva :)

Edited by Hvit Varg
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...