Angelystor Posted October 7, 2008 Report Posted October 7, 2008 HOD - Iako sam skoro, nakon preslushanih josh par novijih thrash bendova, bio spreman da dam izjavu "Poje'm kurac ako ikada vise pustim thrash band koji je nastao u zadnje 3-4 godine", naleteh na neshto, meni, zanimljivo(bend je shatro neshto radio '94e, al' k'o da nije). Na ovu momchad nabasah sluchajno, preko metal arhiva, i to me je ime albuma privuklo da kliknem na review, "Beer, Bitches & Blood", koje me podseti na ovogodishnje Chrome Divison chedo. On further inspection, vidim pishe da taj jedan album shto izdashe dadoshe besplatno na download, iako im ne nadjoh sajta, ali zato na vikipediji nadjoh njihovih "10 zapovesti" koje su me odushevile i dale finalni razlog da ih chujem: 1. No song shall go beyond 4 minutes – unless it is a ballad 2. All instruments will be tuned to E – If is not heavy enough, ditch the song 3. Personal issues are just that – Lyrics are for good times 4. No acoustic parts shall be in the mix – unless it is a ballad 5. No album should go beyond 45 minutes – True to the tape trading scene 6. Never again shall HOD pay to play a gig 7. Demos will be listened to for 3 months to test for longevity before deemed 'album worthy' 8. Albums will have a production sound that is parallel to 1980's vinyl 9. Local artists / production will be sourced and promoted 10. The 'album ticklist' will be fully completed before it is ready for 'outsiders' (undisclosed) I drze se svih pravila kako treba, i napravili su jedan od boljih thrash albuma ove godine! Zvuk je do jaja, pre svega ce leci oldskul djeci, a mislim da i ljudi koje razmazi novija produkcija nece imati shta da zamere. Zvuk, hmm...Metalika, bej erija jel'te, heavy..you get the picture, nishta revolucionarno, ali vrlo zabavno, slushljivo, hedbengichno! Link za album pass: metal-db Kome se ne skida, nek pochu na MSu: http://www.myspace.com/hospitalofdeath - pre svega chuti "Kicked To The Kerb" i "Death Shed". Quote
Grob Bez Dna Posted October 7, 2008 Report Posted October 7, 2008 skida se.bacicu koment kad sutra preslusam.. Quote
RNA Posted October 7, 2008 Report Posted October 7, 2008 (edited) Жао ми је, али морам да реагујем у стилу колеге Лемија. Како глупаво име! Мора да су много читали Алана Форда кад су били мали. Додуше, то не значи да их нећу преслушати... једном. Edited October 7, 2008 by RNA Quote
Thrashformers Posted October 8, 2008 Report Posted October 8, 2008 Moram priznati da sam prijatno iznenadjen....Nije bash neki sirovi Thrash ima dosta elemenata heavy metala....Ali bend je odlichan! Quote
Sandman Posted October 8, 2008 Report Posted October 8, 2008 Po imenu bih rekao da je neki crossover. Svi bendovi kopiraju D.R.I. i S.O.D. sa tim skracenicama. Quote
lemmy sixx Posted October 8, 2008 Report Posted October 8, 2008 Nisu losi,ali im je ime stvarno debilno. Quote
Angelystor Posted October 9, 2008 Author Report Posted October 9, 2008 Po imenu bih rekao da je neki crossover. Svi bendovi kopiraju D.R.I. i S.O.D. sa tim skracenicama. Da si prochitao moj post il' pustio neku pesmu, video bi odmah da si se zeznuo Nisu losi,ali im je ime stvarno debilno. Жао ми је, али морам да реагујем у стилу колеге Лемија. Како глупаво име! Мора да су много читали Алана Форда кад су били мали. Додуше, то не значи да их нећу преслушати... једном. Pa dobro bre, vidite ime albuma, imena pesama..pa josh refren "balade": Cos we go together…. Like boogie boogie boogie boogie shoobie doowop shebop, Cos we go together…. Like chang chang changety chang shebop, Cos we go together…. like dip de dip de dip doobop adoo beedoo, Cos we go together….. Like shoo bop shawadda wadda yipetty boom de boom, :) ...i mozete skapirati da bend bash nije 100% serious, i shto se mene tiche, bolje ovakvo ime nego Bonded By Blood, Merciless Death, Creeping Death itd.. Quote
RNA Posted October 9, 2008 Report Posted October 9, 2008 Добро, с тим се слажем. Већ кад су ти бендови узимали имена песама, могли су одабрати неке мало мање звучне. Вероватно су намеравали да истима привуку пажњу на себе. Quote
lemmy sixx Posted October 9, 2008 Report Posted October 9, 2008 Kada je nesto glupo,onda je glupo,bez obzira na "filozofiju".A ovaj bend muzicki zvuci veoma ozbiljno,tako da tek onda glupost imena dobija na znacaju. Hospital Of Death - Merciless Death...kakve tu razlike ima? Quote
Red Viper Posted October 10, 2008 Report Posted October 10, 2008 (edited) Preslusao sam... Odlicni su! Zajebancija za sve pare Kad sam ovo procitao pokidao sam se! Sounds Like:Hospital Of Death - Sounds like King Diamond having sex with Testament... with Exodus watching. :) Edited October 10, 2008 by NW Red Viper Quote
Angelystor Posted September 12, 2009 Author Report Posted September 12, 2009 Novi album http://depositfiles.com/files/fr24ptyeq Quote
Јарослав Posted September 12, 2009 Report Posted September 12, 2009 поставих и ја на "новитетима" али омот... :) Quote
hypnos Posted September 15, 2009 Report Posted September 15, 2009 dobar je onaj prethodni albvm Quote
Footog Qpoos Posted September 15, 2009 Report Posted September 15, 2009 (edited) defintivno im je muzika bolja od imena... dobra im je stvar o transformersima Edited September 15, 2009 by Trne-svetska mega faca Quote
Angelystor Posted September 15, 2009 Author Report Posted September 15, 2009 Simpa novi album, ali ipak manje simpatican (i catchy) od prvog, plus su probili granicu od 4 minuta, though najbolja je ta na albumu pa cemo im oprostitit Dakle za izdvanjanje "Stormbringers", "Let's Go Apeshit", "Deadly Wheels Of STeel". Worth a spin. Quote
Recommended Posts