Guest D'n'K Posted October 10, 2008 Report Posted October 10, 2008 www.myspace.com/dnkbrcko Snimljen prvi spot!! Pogledajte na : pozdrav iz Brckog!! Quote
Apeiron Posted October 11, 2008 Report Posted October 11, 2008 Vi ste demo bend jos uvek, jel tako? Prebacih temu ovde, cini mi se da nemate nista snimljeno, ili me ispravi slobodno... Pozdrav! Quote
Guest D'n'K Posted November 17, 2008 Report Posted November 17, 2008 Snimili smo album,ali smo jos uvijek demo,dok ne nadjemo izdavaca. pozdrav iz BC Quote
banedeathmetal Posted November 18, 2008 Report Posted November 18, 2008 Preslusah tu jednu pesmu, iskreno za punih 4 minuta malo mi je monotono jer em sto ima samo jedna vrsta vokala (ocekivao sam da ce biti u nekim deonicama growl, super bi legao), svega 3 razlicita riffa koliko sam skapirao (sto je malo po mani za pesmu od 4 min), i na bubnjevima niti ima duplih, niti blast-beata, generalno promene ritma ima jako malo, pa sve u svemu nisam bas najbolji utisak stekao ALI nije lose, daleko od toga, OK je odsvirano. Moj savet jeste da se mora raditi na aranzemane pesama najvise, malo razlicitih vokala ubaciti, i naravno "obogatiti" taj bubanj. U svakom slucaju srecno sa trazenjem izdavaca! Quote
Guest D'n'K Posted November 26, 2008 Report Posted November 26, 2008 www.myspace.com/dnkbrcko Evo,tu ima jos nekih neizmiksanih stvari,pa preslusaj. Mozda ti se nesto i svidi Quote
Recommended Posts