Josif Visarionovič Posted December 3, 2008 Report Posted December 3, 2008 Bogalj :) :) Ovi su zajebali i norvezane Quote
Sandman Posted December 3, 2008 Report Posted December 3, 2008 Ovo sam ja koristio ranije, ali je upijalo sporo do jaja. Sad koristim ovo: i do jaja je. Opet je Švedska > Norveška Nisi dovoljno trve i mističan,ja koristim samo domaće. Prava paganska krema: Quote
oʞɾoƃ Posted December 3, 2008 Report Posted December 3, 2008 (edited) Ova stopala pod a) su dušu dala za foot fetish! Mmm... Edited December 3, 2008 by Gojko Quote
Ni! Posted December 3, 2008 Report Posted December 3, 2008 jedna lasta cini leto,a? Pa, ipak je to uɐɯnƃı... Jedan, jedini i neponovljivi. Nisi dovoljno trve i mističan,ja koristim samo domaće. Prava paganska krema: Pfft. Quote
Azaralena Posted October 27, 2009 Report Posted October 27, 2009 Narsil je mod in disguise! OT: Quote
Narsil Posted October 27, 2009 Report Posted October 27, 2009 (edited) Narsil je mod in disguise! OT: Бако, буди добра и немој да ме откриваш. Ма, Норвешка, Шведска, све је то добро. Стари Marduk, Dissection, Darkthrone, Gorgoroth, Mayhem, Bathory, Dark Funeral, Dimmu Borgir, све је то убијање! Black Metal, not Black'N'Roll! Edited October 27, 2009 by Narsil Quote
Narsil Posted October 27, 2009 Report Posted October 27, 2009 I Gardijani, True Deutsch BM! УВЕК! Али, немој да спамујеш, ово треба да буде озбиљна тема и озбиљан подфорум. -.- Quote
Brynhildr Posted October 27, 2009 Report Posted October 27, 2009 haha, koja tema. Elem, Šveđani ftw. (u ovom kontekstu!) Slabo Norvežane slušam. Quote
Sisus Posted October 27, 2009 Report Posted October 27, 2009 Jbg, ja nikad bm, a ni muziku uopšte, nisam delio na zemlje iz koje dolazi. Samo na dobru ili lošu (tj, onu koja mi se sviđa i ona koja ne). Mogu i sa Marsa da budu. Quote
Brynhildr Posted October 27, 2009 Report Posted October 27, 2009 U suštini ni ja ne delim, ali ako uzmem u obzir koliko bendova slušam, a da dolaze iz Švedske, a koliko norveških. x] Quote
Footog Qpoos Posted October 27, 2009 Report Posted October 27, 2009 sisuse,pateticaru jedan... 1 Quote
Narsil Posted October 27, 2009 Report Posted October 27, 2009 Jbg, ja nikad bm, a ni muziku uopšte, nisam delio na zemlje iz koje dolazi. Samo na dobru ili lošu (tj, onu koja mi se sviđa i ona koja ne). Mogu i sa Marsa da budu. Те је тачно, али у овом случају имаш мало више специфичности. Норвешка сцена је "специјализована" за прави и исконски блек метал. Quote
Sisus Posted October 27, 2009 Report Posted October 27, 2009 Jbg, kažem, ne razmišljam ja o tome. Danas je prava umetnost pronaći dobar bend u gomili govana. Bila to norveška, švedska ili neka treća govna. Trne - patetika FTW. Quote
Fapril ethereal Posted October 27, 2009 Report Posted October 27, 2009 a ja kazem da Svedska treba da trazi teritoriju Norveske koju je izgubila na kurvanjski nacin,od kurvi Norvezana..onda ce svi da sviraju Svedski death-black i da ustavom zabrane izlazenje novih true Norvegian goat albuma.. 1 Quote
Narsil Posted October 27, 2009 Report Posted October 27, 2009 И да појебу Верицу Радету, за казну што су се родили. Quote
Talvi Posted October 27, 2009 Report Posted October 27, 2009 Njah, zna se iz koje zemlje dolaze najveci kultovi: A ako bas treba da biram izmedju ova dva - Norvezani za mene. Quote
Fapril ethereal Posted October 27, 2009 Report Posted October 27, 2009 И да појебу Верицу Радету, за казну што су се родили. i da ih Warner sve zakolje na santi leda na severnom polu.. Quote
oʞɾoƃ Posted October 27, 2009 Report Posted October 27, 2009 a ja kazem da Svedska treba da trazi teritoriju Norveske koju je izgubila na kurvanjski nacin,od kurvi Norvezana..onda ce svi da sviraju Svedski death-black Ljubim ti sliku, imaš piće prvi put kad se vidimo. Quote
Brynhildr Posted October 27, 2009 Report Posted October 27, 2009 (edited) More marš, ne dirajte mi Norvešku. edit - Talvi - ja se dvoumim izmeđju Francuske i Švedske. Edited October 27, 2009 by Brynhildr Quote
Recommended Posts