Josif Visarionovič Posted May 25, 2008 Report Posted May 25, 2008 eee ko ti je rekao za Gojiru? Quote
BiserkaB. Posted May 25, 2008 Report Posted May 25, 2008 ххехехехехеее--- захваљујем на препоруци! 1 Quote
Господин Граул Posted May 27, 2008 Report Posted May 27, 2008 Добар је "Д Линк", ал ми је "Фром Марс ту Сириус" исувише тежак. Quote
Lunar Posted May 27, 2008 Report Posted May 27, 2008 (edited) Uhhhh mnogo cool novi merchandise od Gojire. http://www.gojira-music.com/merch/index-eu.html ovo mi se bash svidelo: Ali nema shipping za Srbiju , a ima za Bosnu i Albaniju nije fer :'( (i ona Wild Forest isto kida) Edited May 27, 2008 by Ninja-Viking Quote
Phil Schneider Posted June 2, 2008 Report Posted June 2, 2008 Neam pojma dal je neko vec chekirao... al ja jesam... PO PICHKI JE!!! http://mediaportal.ru/2006/11/26/gojira__t...k_aliveavi.html GOJIRIN LIVE!!! stari... al PO PICHKI!!!! Quote
Geralt of Rivia Posted June 5, 2008 Report Posted June 5, 2008 (edited) objavili su naziv novog albuma THE WAY OF ALL FLESH...izlazi 17. oktobra...nadam se najboljem Edited June 5, 2008 by Geralt of Rivia Quote
BiserkaB. Posted June 7, 2008 Report Posted June 7, 2008 супер! значи да очекујем на нету већ у септембру албум! јееееееј!!! Quote
Geralt of Rivia Posted June 30, 2008 Report Posted June 30, 2008 (edited) objavili su imena dvoje pesama sa novog albuma..."Yama’s Messengers" i "All The Tears"...ukupno ce ih biti 12 i plus jos koji bonus Edited June 30, 2008 by Geralt of Rivia Quote
Lunar Posted July 11, 2008 Report Posted July 11, 2008 " GOJIRA are currently in the studio finishing the recording of their upcoming album 'The Way of All flesh' . Randy Blythe of American metal kings LAMB OF GOD has kindly offered to guest on one song entitled 'Adoration for None'. GOJIRA much awaited fourth album “The Way of All Flesh” will be released on October the 13th through Listenable Records" Loshe!? Quote
Lunar Posted July 11, 2008 Report Posted July 11, 2008 Neslusam Lamb of God, ali ono sto sam cuo je da vokalista ima veoma ruzan glas i jos ima neka pesma sto sam cuo gde pocinje kad peva on u cleanu cini mi se da se pesma zove last day ili nesto sa day(ima spot) pa ono je uzasno promukao potrosen glas. Sto je ovo Gojiri trebalo, covece ako album izadje 13-og oktobra a meni rodjendan 4-og postoji 93.87% sansa da cu da ga kupim(osim ako album nebude govno, ali to bi slomilo moje srce ). Quote
Recommended Posts