Angelystor Posted June 12, 2016 Report Posted June 12, 2016 Prosli je bio 5 klasa ispod TWoAF, ovaj je, barem na prvo slusanje, duplo losiji. Isto ovako i kod mene. Kontam, dobro je barem što imaju fine pauze između albuma, ali loše je što ne iskoriste te pauze kako treba. Čuj, 4 godine za 40 minuta ovakve jeftinoće. Quote
Лука Posted June 12, 2016 Report Posted June 12, 2016 Meni ok onaj Silveira singl, šta znam, nikad se nešto nisam sekao na Gojiru mnogo, žvaću jedan rif po 4 minuta. Oni baš imaju specifičan zvuk i nema im puno mrdanja, sem da izbacuju TWOAF na sveke četri godine, a to bi bilo dosadnije još više nego ovo novo. Quote
Kumodraski Vo Posted June 12, 2016 Report Posted June 12, 2016 Pa eto Shooting star i Magma imaju nov zvuk ali nisu nista od toga iskoristili preterano.. Quote
truliandedzombileš! Posted June 12, 2016 Report Posted June 12, 2016 nešto mi puca kurac što je ovaj album ovakav kakav jeste još je L'Enfant sauvage u potpunosti ubio moje interesovanje za gojiru, a i to je bilo davno zapravo se jeidno čudim omotu, ne mogu da zamislim da je to neko video i rekao - kul, to je to, idemo sa ovim. 1 1 Quote
azal Posted June 12, 2016 Report Posted June 12, 2016 Le Infante Sausage je realno remek delo za ovo. title track je dobar primer kako Gojira moze da napravi hiticnu pesmu bez da bezi od onoga sto jeste. ta pesma je 50 puta vec hit od svake na ovom albumu Quote
Baal Posted June 13, 2016 Report Posted June 13, 2016 Nebitno je, zvuči podjednako loše kao 128. Quote
Јарослав Posted June 13, 2016 Report Posted June 13, 2016 ako ne i gore, jer ćeš čistije da čuješ koliko je sranje Quote
Drogarito Posted June 13, 2016 Report Posted June 13, 2016 Nebitno je, zvuči podjednako loše kao 128. :haha: Quote
HeLLsarma Posted June 13, 2016 Report Posted June 13, 2016 Ja bas pustao naslovnu vise puta, smor mi je. Ubedljivo najgora je Cell zato sto pokusava da bude jebacki djent a ponavlja se i dosadna je. Jedina pesma koju mogu normalno da slusam je Silvera, a i ona nije nesto ali ostale su blagi uzas. Quote
Kumodraski Vo Posted June 13, 2016 Report Posted June 13, 2016 ako ne i gore, jer ćeš čistije da čuješ koliko je sranje Gorka istina.. Quote
Lou Posted June 15, 2016 Report Posted June 15, 2016 Pustih ova dva spota, oba ispratih do kraja. Majko. Quote
Grobodan Posted June 16, 2016 Report Posted June 16, 2016 320kbps https://yadi.sk/d/__xxyy-0sYKKH Aj da cujem i ja konacno. Quote
In The Flesh Posted June 16, 2016 Report Posted June 16, 2016 Nemam pojma... nesto me ćera da ga slusam i dalje. Ima tu dobrih djelova. Shooting star mi je ok, ona dva singla isto, cak mi je Silvera dobra. Magma je pun pogodak, Only Pain solidna... Jedino sto ne mogu da svarim su zadnje dvije pjesme. Bas su nikakve. 5.5/10 od mene. Quote
In The Flesh Posted June 16, 2016 Report Posted June 16, 2016 Sad Grob nece smjeti da kaze da mu se svidja album. Quote
truliandedzombileš! Posted June 16, 2016 Report Posted June 16, 2016 load je album za muškarce ovo je za metalce prva godina tehničke škole u trebinju 9 Quote
chess Posted June 16, 2016 Report Posted June 16, 2016 konacno novinar koji je imao muda da mu kaze u facu da je album praznoca, kacket i rej ban cvike su unistile gojiru ''we dont have energy to play death metal anymore'' .... Quote
Grobodan Posted June 16, 2016 Report Posted June 16, 2016 Sad Grob nece smjeti da kaze da mu se svidja album. Ako sam nesto naucio sa ovakvim albumima gde se bend drasticno menja je to da je potrebno vreme za njih da se covek navikne na promenu. Neki doduse odmah budu sjajni kao Host. Neki se vremenom svide kao Far from the sun. Neki ostanu govno zanavek kao Load. Sad krecem prvi put sa Magmom pa da vidimo. load je album za muškarce Koji zive u prikolici i pale sibicu o guzicu, da. 2 Quote
Recommended Posts