Uruk Posted January 26, 2012 Report Share Posted January 26, 2012 upravo. kad sam ih gledao na BA, bukvalno sam mogao da kazem da mi se ostvarila zelja da gledam neki bend u naponu snage, dok ispisuje istoriju. npr. pokidali su i Mehuggah i Devin, ali u oni su vec relativno matori i uigrani, ovo je bilo the thing. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chicken Little 420 Posted January 26, 2012 Report Share Posted January 26, 2012 (edited) ali jbg, cenim da ce se gojira 'cuti' ko van gogh onda. tumaram po terenu, trazim ortake, kontam ide mjuza sa razglasa, okrenem se, kad ono van gogh 'cepa'. i moram da kazem da mi se kenja od djuletovo cuncokret pojacala, koliko sjajan prizor kad su zavrsili pa tehnicari sve pocistili njihovo. Edited January 26, 2012 by Chicken Little 420 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted January 26, 2012 Report Share Posted January 26, 2012 Ovo će da bude jebeno najbolji metal koncert u Srbiji svih vremena. Sa aspekta produkcije, spektakla, svirke, posjećenosti, atmosfere, energije i otprilike svakog sljedećeg koji može da padne na pamet. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face Of Melinda Posted January 26, 2012 Report Share Posted January 26, 2012 Čovek koji se ne može dobro provesti dok Metallica svira Crni album nije imao mladost i ne voli da se zabavlja. Tako je. Bila ja pre par meseci u kst-u sa ortacima, banuli bzvze i dj je svo vece pustao stare stvari od Metalike. Jbte ne secam se kada sam poslednji put slusala metaliku, ali bilo mi toplo oko srca jer i dalje znam sve pesme napamet anyway happy happy joy joy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted January 26, 2012 Report Share Posted January 26, 2012 Šta mislite hoće li Gojira ostati u toj poziciji i posle novog albuma? Meni ona pesma koja je bila kačena sa EPja ništa posebno nije bila. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted January 26, 2012 Report Share Posted January 26, 2012 Hoće, naravno. Nema šanse da oni razočaraju barem još koju godinu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uruk Posted January 26, 2012 Report Share Posted January 26, 2012 (edited) nisam slusao pesmu, ali fakat je da je stil koji sviraju jako specificiran nekako, i da nisam siguran koliko ce uspevati da konstantno ostanu svezi u tim okvirima. mislim, ne znam za sledeci album, on ce verovatno biti dobar, ono o cemu pricam je recimo Gojira za nekih 7-8 godina, to mi je jako tesko da zamislim. Edited January 26, 2012 by Uruk Hai Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
truliandedzombileš! Posted January 26, 2012 Report Share Posted January 26, 2012 i da nisam siguran koliko ce uspevati da konstantno ostanu svezi u tim okvirima. sa "From Mars To Sirius" su u okviru tog stila rekli sve što se ima reći. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted January 26, 2012 Report Share Posted January 26, 2012 jedino im ostaje da snime svoj black album, svoj leviathan. potpisali su za roadrunner pa je to mozda i sledeci potez. ili moze da im se desi amon amarth sindrom, da konstantnu snimaju isti album, ali mislim da je to manje moguca opcija. meni je ona stvar sa devinom sa EPa bomba i nastavlja pricu tacno gde se zavrsila. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted January 26, 2012 Report Share Posted January 26, 2012 Jedna pesma Metallice piša po celoj Gojira diskografiji. mene je blam sto uopste nekom moze da padne ovakva glupost na pamet. lars moze da izadje i da prdne u mikrofon i braca duplianter mogu za sad samo da mu se sagnu. gledati Gojiru ovog leta je kao da si gledao Metallicu na And Justice... ili Puppets turneji, i zato je bitno i razlog za veselje. ovako nesto se retko desava u srbiji. Апсолутно. И зато опет свака част Ларсу и компанији што их доводе за собом. Ovo će da bude jebeno najbolji metal koncert u Srbiji svih vremena. Sa aspekta produkcije, spektakla, svirke, posjećenosti, atmosfere, energije i otprilike svakog sljedećeg koji može da padne na pamet. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Џрк Posted January 26, 2012 Report Share Posted January 26, 2012 Znaci, Gojira k'o Domination (inace pocetak kraj za MA)? Eh, propusticu... Salim se, overice se. Ovi videosi uzivo su enegicni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted January 26, 2012 Report Share Posted January 26, 2012 Uruk Hai: i sta,ja sad tebi kao klincu od 14 godina treba da pojasnjavam sto je metalika,lars i ekipa ono sto jesu,a godzira mladici koji obecavaju?niga pliz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted January 26, 2012 Report Share Posted January 26, 2012 Мислим да The Link и From Mars to Sirius морају да се допадну свакоме ко слуша метал. Последњи је слабији, али такође ваља. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted January 26, 2012 Report Share Posted January 26, 2012 Poslednji meni najbolji, svaki sledeći im je bio sve bolji od prethodnog. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berliner Posted January 26, 2012 Report Share Posted January 26, 2012 Kod mene slicno s tim da su mi je poslednji ubedljivo najbolji, a prva tri podjednako odlicna svaki na svoj nacin.Mislim da se prvom albumu ne poklanja dovoljno paznje, masa ljudi koji se kao loze na bend su preslusali ili poslednja dva ili poslednja tri a redje i prvi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted January 26, 2012 Report Share Posted January 26, 2012 Poslednja 2, ne znam koji mi je drazi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
truliandedzombileš! Posted January 26, 2012 Report Share Posted January 26, 2012 Kod mene slicno s tim da su mi je poslednji ubedljivo najbolji, a prva tri podjednako odlicna svaki na svoj nacin.Mislim da se prvom albumu ne poklanja dovoljno paznje, masa ljudi koji se kao loze na bend su preslusali ili poslednja dva ili poslednja tri a redje i prvi. Ja sam albume slušao redom i na The Link se baš oseti napredak u odnosu na debi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berliner Posted January 26, 2012 Report Share Posted January 26, 2012 meni je dosta relativna stvar kod ovog benda taj napredak o kom se govori jer svaki bum ima svoj neki vajb kao da kazes da je ride the lighning bolji od kill em all jer se oseti napredak; jbg meni su oba podjednako dobra, to sto je prvi malo siroviji mi je bas bas dobra osobina - s druge strane, to sto je rtl neuporedivo vise tajt je opet neki drugi kvalitet kod nekih bendova to mi nije slucaj, recimo peace sells mi je ocigledno bolji od killing is.. bas zato sto je upeglaniji. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Memento_Mori Posted January 30, 2012 Report Share Posted January 30, 2012 Iskreno ja sam za tu 'Godzilu' čuo svega 3 puta u životu i od od nekih totalnih anonimusa od ljudi, više bi voleo da je neki naš bend predrupa Metallici tipa eto npr. Rapidforce ili tako nešto, a neko čak misli da bi trebali Space Eater (a jeste sad, Santos Brothers ). 11 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted January 30, 2012 Report Share Posted January 30, 2012 Ja bih voleo da bude Atlantida, ali jbg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted January 30, 2012 Report Share Posted January 30, 2012 Ma Amon Din. I šta je koji moj ta Atlantida? Nemam pojma o čemu se tu radi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted January 30, 2012 Report Share Posted January 30, 2012 http://www.yumetal.net/forum/topic/35826-atlantida/page__st__320 Piči do kraja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted January 30, 2012 Report Share Posted January 30, 2012 Genijalna rasprava. Al' bend je običan power metal, ni gori ni bolji od ostalih. U suštini, sav power metal je sranje, pa ne vidim zbog čega su ovi toliko omraženi. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted January 30, 2012 Report Share Posted January 30, 2012 Nije obican power bend, imaju najlepseg pevaca ikad. Ja zbog njega pratim njihov rad. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted January 30, 2012 Report Share Posted January 30, 2012 Je l' to onaj čije slike pljušte? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts