Lou Posted April 27, 2012 Report Posted April 27, 2012 I <3 L'Enfant Sauvage bas su baksuzi,predju na rodraner a ovi prsnu. Kompanija prsla skroz? Nisam upućen. Quote
Grobodan Posted April 27, 2012 Report Posted April 27, 2012 Evo da skroblujemo ovo kao ljudi, ne može ovako da se sluša: http://www.mediaboom.org/369945-gojira-lenfant-sauvage-new-track-2012.html Quote
BLAGOJE Posted April 27, 2012 Report Posted April 27, 2012 sumnjam da ce dotle da ide,previse je RR veliko ime u ameriki,ali ce vjerovatno da se obije najvise o glavu bendovima u smislu promocije,podrske i tour-ova.narocito manje bendove na label-u,gojira je na vrijeme uhvatila 'taliku i drugare Quote
Јарослав Posted April 27, 2012 Report Posted April 27, 2012 Нису пукли, него су позатварали све међународне... Нека срања. Небитно, ево вам линк. http://www.metalinjection.net/its-just-business/roadrunner-records-closes-international-offices Quote
BLAGOJE Posted April 28, 2012 Report Posted April 28, 2012 a ta sranja znaci da je warner povukao sve konce i da je RR pukao Quote
Lou Posted April 28, 2012 Report Posted April 28, 2012 Kao rasturaju samo van Amerike, a pola otpuštenih je baš tamo bilo zaposleno. Biće tu svačega. Quote
BLAGOJE Posted April 28, 2012 Report Posted April 28, 2012 ja kontam da ce ostati samo najveci na labelu,ovo sitnije ima da se razbjezi Quote
Grobodan Posted April 28, 2012 Report Posted April 28, 2012 Je li neko izvalio ove Gojira-similar Grke? Sad izbacili album. http://www.youtube.com/watch?v=yn8Ce9ivD7U Može da posluži da se preveze čovek do Enfant sausage. Quote
azal Posted April 28, 2012 Report Posted April 28, 2012 ima i onaj Outcast. dobra svirka, neki gojira/textures hibrid, ali pesme bas i nisu neke. Quote
Grobodan Posted April 28, 2012 Report Posted April 28, 2012 Bogami prevozim se i ovom novom pesmom ali eto, perspektivna momčad i još jedno priznanje da Gojira postala golem bend, kad su krenuli da sviraju u njihovom stilu (mada meni rekoše da im je Morbid angel glavni uzor, kao i Gojiri realno). Quote
kuruz Posted April 28, 2012 Report Posted April 28, 2012 (edited) добра је ова песма, ал' мени доста вуче и на Бехемот дај линк за албум Edited April 28, 2012 by Underkuruz Quote
Grobodan Posted April 28, 2012 Report Posted April 28, 2012 Slučajno zalutah na prve strane teme, komentari po izlasku Way of all flesh masovno bili da nije nešto Quote
kuruz Posted April 28, 2012 Report Posted April 28, 2012 сваку тему на овом форуму треба читати испочетка, изгубио се тај дух Jedan od najboljih post-rock bendova danasnjice! Iskreno ne znam kako je ljudima lakše da koriste ddl, kada preko dc++ možeš da imaš 10 download-a i da svi idu opušteno preko 7kb. Moj skriveni favorit i naravno jedan od omiljenih bendova.From Mars To Sirius jedan od boljih metal albuma koje sam slusao tvoj skriveni favorit Quote
azal Posted April 28, 2012 Report Posted April 28, 2012 ja znam da nisam hteo pola godine da preslusam from mars jer mi je out of time rekao da lici na meshuggu i svaki put kad mi kaze da lici nesto na meshuggu ispadne govno bend Quote
Recommended Posts