Out Of Time Posted April 28, 2012 Report Posted April 28, 2012 laže laza. to sam mu reko za the link. from mars nisam nikad slušao. Quote
Џрк Posted April 28, 2012 Report Posted April 28, 2012 (mada meni rekoše da im je Morbid angel glavni uzor, kao i Gojiri realno) Taj rad, znaci koliko su rifova i fora uzeli ('ajde da ne kazem pokrali) od Morbida sa FFF i Gateways, to nije normalno. Ali imaju par drugih elemenata koji ih izdvajaju, sto jes' jes'. Quote
Simadin Posted April 28, 2012 Report Posted April 28, 2012 (edited) laže laza. to sam mu reko za the link. from mars nisam nikad slušao. before it was cool btw. ova nova pesma jebe babe s protezama u usta Edited April 28, 2012 by Simadin Quote
HeLLsarma Posted April 30, 2012 Report Posted April 30, 2012 Pretostavljam da ce mozda svirati ovu pesmicu:rolleyes:. Sve u svemu kidacina . 1 Quote
kuruz Posted May 1, 2012 Report Posted May 1, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=eLuofM4UvIU 5 1 Quote
kuruz Posted May 1, 2012 Report Posted May 1, 2012 Here is the tracking List for the new Album (Special Edition with 2 Bonus tracks and a Bonus DVD) Special Edition CD Track Listing 1. Explode 2. L’Enfant Sauvage 3. The Axe 4. Liquid Fire 5. The Wild Healer 6. Planned Obsolescence 7. Mouth Of Kala 8. The Gift Of Guilt 9. Pain Is A Master 10. Born In Winter 11. The Fall 12. This Emptiness* 13. My Last Creation* *Bonus Tracks Bonus DVD: Live at Les Eurockéennes 2009 1. Oroborus 2. The Heaviest Matter Of The Universe 3. Backbone 4. Love 5. A Sight To Behold 6. The Art Of Dying 7. Drum Solo 8. Clone 9. Flying Whales 10. Toxic Garbage Island 11.Vacuity 1 Quote
HeLLsarma Posted May 2, 2012 Report Posted May 2, 2012 I bonus pesme,kul,nakupilo se inspiracije za ove cetiri godine,fino,fino . Jos 6 dana do ludila,jedva cekam,ima da bude klanica ... 1 Quote
HeLLsarma Posted May 3, 2012 Report Posted May 3, 2012 Setlista,2 maj u Nantu : Space Time Remembrance Backbone Clone Flying Whales The Heaviest Matter of the Universe Drum Solo Wisdom Comes Oroborus L'Enfant Sauvage (extrait du prochain album) Toxic Garbage Island (précédé d'un petit jam guitare batterie) Vacuity Encore: Ocean Planet Sasvim pristojna setlista,pretpostavljam da ce ovako i kod nas biti,ipak voleo bih da sviraju Love umesto Space Time,a da Clone ne diraju,sto se tice pesama sa Terre... Naravno,bilo bi bolje da ostane Space Time,a da izbace Oroborus,al od tog nema nista,moraju uvek Oroborus da pice pa to ti je.... Voleo bih i Esoteric Surgery ili From The Sky da ubace,al tesko da ce toga biti. 1 Quote
HeLLsarma Posted May 3, 2012 Report Posted May 3, 2012 Pa zar nemaju sat vremena da sviraju ? Tu mogu bar 10 pesama da ubace. 2 Quote
The3rdChildren Posted May 9, 2012 Report Posted May 9, 2012 Znam da nije bilo sat vremena kao sto je najavljivano i da je krenulo malo ranije ali ja sam bio primoran da ih "slusam" iz backstagea dok se James ispotpisivao svima. Recite mi da je bilo lose i da nisam nista propustio. Quote
The3rdChildren Posted May 9, 2012 Report Posted May 9, 2012 Znam ali bas ste se svi razocarali celokupnim nastupom, zar ne? ZAR NE? Ostaje da se nadam nekom koncertu u buducnosti gde ce oni biti headlineri... Quote
Black desire Posted May 9, 2012 Report Posted May 9, 2012 Dobar je bio nastup, bas onako gigantski udar Gojire u facu metodom drobljenja, kratko ali slatko. Quote
Lou Posted May 9, 2012 Report Posted May 9, 2012 Kratko i tiho, ali udarac i te kako. Zamišljam da je bilo glasno kao sve kasnije, tačno bi se pozerima istopile face. Quote
BLAGOJE Posted May 9, 2012 Report Posted May 9, 2012 napisah drugdje na forumu,lijepo je sto smo ih vidjeli ocima,ali ja ovo ne brojim.tek cu da brojim kad cujem nastup oko cuke u fulu Quote
soul wandering Posted May 9, 2012 Report Posted May 9, 2012 Koliko je ovo poranilo? Necu prezaliti preskocen Oroborus. Quote
Lou Posted May 9, 2012 Report Posted May 9, 2012 Mi smo se kretali ka ulazu oko 18:20-18:25 kad smo začuli muziku. 'Bem li ga, ništa onu stanicu nisu ispoštovali, ni za Machine Head koji je počeo ranije da bi se ovi nameštali sat vremena. Quote
azal Posted May 9, 2012 Report Posted May 9, 2012 ja sam gledao na sat, u 18:20 su krenuli. bas glupost Quote
soul wandering Posted May 9, 2012 Report Posted May 9, 2012 Ja lepo kazem ajmo ranije ali jebiga kad ides u coporu...dobro, bar sam cula L'enfant Sauvage Quote
BLAGOJE Posted May 9, 2012 Report Posted May 9, 2012 ja sam cekao od 6 kombinaciju da upadnem u fan pit,u 6 i 15 sam cuo zan miselov bas i znao sam da ce brzo i otrcao i nafatao sam pocetak prvo desno dje je vec na ogradi bilo buljuk ljudi,onda sam otrcao lijevo posle suvaza jer sam skontao da se tamo lagano penjem na ogradu Quote
Talvi Posted May 9, 2012 Report Posted May 9, 2012 I Česi kukaju da je Gojira mnogo ranije počela. Quote
Recommended Posts