The3rdChildren Posted May 9, 2012 Report Share Posted May 9, 2012 Joe usao u snake pit sa devojkom pri kraju Blacka i stali su pored mene ali su izasli dosta pre kraja pa nisam stigao nista da ga pitam. Svakako sam to vreme proveo buljeci u njega a ne u Metallicu. Ali OK iako sam se smorio bas za Gojiru, upoznao sam Metallicu i uzeo autograme. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radnaskela Posted May 9, 2012 Report Share Posted May 9, 2012 Baš sam se smorio kada sam video da su svirali toxic garbage island . To mi je jedna od omiljenih njihovih pesama. Valjda će se neko setiti da ih dovede ponovo i da lepo organizuju samostalan koncert. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted May 9, 2012 Report Share Posted May 9, 2012 Greota gledati Gojiru u SKC-u. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted May 9, 2012 Report Share Posted May 9, 2012 Meni je vise ovo bila greota, nego da ih gledam u SKCu. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oak Posted May 9, 2012 Report Share Posted May 9, 2012 (edited) Oće kurac, da su manje poznati pa da se nekom isplati da ih dovuče zbog 200 ljudi ili da barem imaju svoj "nothing else matters" pa da ih dovedu zbog svakoga ko ima sluh i između 14 i 25 godina. plus i ovo što kaže Lunar, greota gledati ih na suncu i pred klincima koji pljuju sve što nije metalika ili iron maiden, i šlag na tortu 6 pesama, pff. Edited May 9, 2012 by Oak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted May 9, 2012 Report Share Posted May 9, 2012 Bolje da ih ne dovode uopste, nego u onaj skrnavi SKC na Novom Beogradu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted May 9, 2012 Report Share Posted May 9, 2012 Ja samo kad sam čuo ovaj momenat uživo i srećan sam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted May 9, 2012 Report Share Posted May 9, 2012 Vrat sam slomio na to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted May 9, 2012 Report Share Posted May 9, 2012 Ja sam iz partera jedva cuo Gojiru..... i to se uglavnom bas bubanj cuo. Znaci uzasno malo vremena, los zvuk, i masa ljudi koje boli kurac za Gojiru i samo bi da se guraju i samim tim mi semtaju da cujem ono malo sto se da cuti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted May 9, 2012 Report Share Posted May 9, 2012 Dobar je bio nastup, bas onako gigantski udar Gojire u facu metodom drobljenja, kratko ali slatko. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted May 9, 2012 Report Share Posted May 9, 2012 iz partera uglavnom bubanj i bas gitara, gitara i vokal u pozadini. jbg, i na brutal assault sam ih gledao isto ovako predvece, valjda ce jednom biti u mraku i kao headlineri. gojira u velikom skcu bi bilo savrseno da ne moze savrsenije po meni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted May 9, 2012 Report Share Posted May 9, 2012 a ljudovi,zna ko ili ima iskustva za ovim festom u zagrebu,ako valja to da se ide i ako ce svirat bar cuku vremena.ako nece jebem im mater sto se jebu za sitne pare i nidje nemaju regularni cert Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeLLsarma Posted May 9, 2012 Report Share Posted May 9, 2012 (edited) Jesu pokidali za sve pare,smlavili su Machine Head realno,iako im je bio los zvuk... Ce dodju opet,ce da ih podrzimo jos zdusnije... Ja proklinjo sve sto nisu imali vremena da otprase i Backbone,al jbg,ovako bilo kratko ali jebitacno i vrhunski... Al L'enfant Savauge jebe kevu uzivo,nacisto sam se zagreja za novi album... Edited May 9, 2012 by HeLLsarma 2 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-con-struc-tor- Posted May 10, 2012 Report Share Posted May 10, 2012 одушевили и усрећили. кудос бубњару и басисти. надам се да ћемо их ускоро поштено угостити. ја би' најволео да су одсвирали и sight и на крају backbone. и death of me. све на рачун машин хеда. 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted May 10, 2012 Report Share Posted May 10, 2012 Potpis od riječi do riječi. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeLLsarma Posted May 11, 2012 Report Share Posted May 11, 2012 Juce su u Poljskoj odsvirali uz Love i Backbone,uz setlistu od sest pesama koliko su svirali kod nas... E jbm ti organizatora,da su im dali jos 10 minuta,taman ! Al opet su pokazali kakvi su carevi,koliko su predani muzici,koliko cene sto su predgrupa jednom velikom bendu i koriste priliku da dokazu da ce i oni biti ogromni jednog dana i nosioci svog zanra... Alal im vera,da nam sto pre dodju opet... 4 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted May 11, 2012 Report Share Posted May 11, 2012 Ne verujem da organizator ima bilo kakve veze sa tim sta ce bend da svira. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Џрк Posted May 11, 2012 Report Share Posted May 11, 2012 Kako su ih sjebali (ko god da je odgovoran), to je stvarno bilo jadno. I vremenski, i zvucno. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeLLsarma Posted May 11, 2012 Report Share Posted May 11, 2012 (edited) Slazem se matori... Desire,jesam li ja pominjao da im organizator govori sta ce svirati ? Ne,bio sam jasan po pitanju da bi oni svirali jos pesama,da su imali vise vremena. Da,sam je bend odabrao koje ce pesme svirati... Ali sam dogadjaj je kasnio,inace ne bih u 6 i 10 izasla ona likusa i rekla da ce svirka poceti,samo da se sredi namestanje benda... I koliko se secam,trebalo je u 6 da pocne Gojira,i da svaka predgrupa svira po sat vremena,prema najavama. A kad koncert kasni,vecinom je odgovoran organizator,posto ne verujem da je kriva njihova ekipa za namestanje zvuka,video sam se da su se trudili sto pre i bolje da nameste,ali sve je bilo zbrzano... Pa na kraju im je zvuk bio lose namesten,al bar nisu prstali kao MH u nekim momentima. Edited May 11, 2012 by HeLLsarma 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted May 11, 2012 Report Share Posted May 11, 2012 nema tu sta,jasno je sve kao dan,ukinuti americki elektricni orgazam metala i pustiti celjad da sviraju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted May 11, 2012 Report Share Posted May 11, 2012 Slazem se matori... Desire,jesam li ja pominjao da im organizator govori sta ce svirati ? Ne,bio sam jasan po pitanju da bi oni svirali jos pesama,da su imali vise vremena. Da,sam je bend odabrao koje ce pesme svirati... Ali sam dogadjaj je kasnio,inace ne bih u 6 i 10 izasla ona likusa i rekla da ce svirka poceti,samo da se sredi namestanje benda... I koliko se secam,trebalo je u 6 da pocne Gojira,i da svaka predgrupa svira po sat vremena,prema najavama. A kad koncert kasni,vecinom je odgovoran organizator,posto ne verujem da je kriva njihova ekipa za namestanje zvuka,video sam se da su se trudili sto pre i bolje da nameste,ali sve je bilo zbrzano... Pa na kraju im je zvuk bio lose namesten,al bar nisu prstali kao MH u nekim momentima. Zar nije sve trebalo da pocne u pola 7? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaDave90 Posted May 11, 2012 Report Share Posted May 11, 2012 U pola 7. Gojira je ranije počela sa svirkom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeLLsarma Posted May 11, 2012 Report Share Posted May 11, 2012 Ja se onda izvinjavam na gresci,ali pisalo je da ce poceti u 6 ... Tako je Dukljanine,trebala je celjad da svira duze mesto Orgazma pa da taman oprze po obradi Escape-a :rockdevil:... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted May 18, 2012 Report Share Posted May 18, 2012 For all of you who can't be in Brest (France) tonight here is the full show from Carhaix (not far away from there 2 years ago). ENJOY... IT's GOJIRA SHARING FRIDAY! http://www.youtube.com/watch?v=ysRiC_zULSI Могло би се ово одгледати касније уз пивце. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denny Posted May 18, 2012 Report Share Posted May 18, 2012 Sva sreća pa ga nisam gledao jedno trideset puta. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts