biohazard Posted June 17, 2012 Report Share Posted June 17, 2012 au jebo te neverujem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted June 17, 2012 Report Share Posted June 17, 2012 Nija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
biohazard Posted June 17, 2012 Report Share Posted June 17, 2012 nemozemo to dopustiti ni kako Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaDave90 Posted June 17, 2012 Report Share Posted June 17, 2012 Lulica zafrkant. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted June 17, 2012 Report Share Posted June 17, 2012 Vazda bio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chess Posted June 17, 2012 Report Share Posted June 17, 2012 Preslusao sam album jos jednom na slusalicama napolju i mogu da dam konacni sud. Smeta mi sto se recikliraju malo, ima dosta momenata koje sam vec cuo ranije i predvidljivih fora,najvise se oseca u Pain Is A Master. Sa druge strane ima dosta dobrih momenata, kapiram da je bio znak na atmosferi koja je nekako spiritualna i trazi da se udubis u nju i prepustis, verovatno je to car ovog albuma. The Gift Of Guilt najbolja traka definitivno, riff je ubica, posle nje L'Enfant Sovauge, Born In Winter mi je skroz do jaja i dodje kao neko osvezenje. Veoma dobar album, kada bih morao da ga ocenim na skali od 1 do 10 dobio bi solidnu osmicu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted June 17, 2012 Report Share Posted June 17, 2012 Verovatno si to već negde napisao, pa kopiraš ovamo... molim te, upotrebi "remove format", ništa se ne vidi na plavom skinu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chess Posted June 17, 2012 Report Share Posted June 17, 2012 nisam samo sam kopirao ime pesme i od toga sve pocrnelo ne znam zasto 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted June 17, 2012 Report Share Posted June 17, 2012 Kakav je to konacan sud nakon 2 dana od kad je procureo album. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted June 17, 2012 Report Share Posted June 17, 2012 Yumetal sud. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chess Posted June 18, 2012 Report Share Posted June 18, 2012 pa slusao sam ga dovoljno puta da mogu da dam neki sud o tome, ako ga cujem jos npr 10 puta verovatno se nece nesto bitno menjati misljenje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Џрк Posted June 18, 2012 Report Share Posted June 18, 2012 Trenutno sam misljenja da je album dosta losiji nego prethodna dva. Videcemo da li ce se i kako ono menjati posle novih preslusavanja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted June 18, 2012 Report Share Posted June 18, 2012 pa slusao sam ga dovoljno puta da mogu da dam neki sud o tome, ako ga cujem jos npr 10 puta verovatno se nece nesto bitno menjati misljenje Ma konacni sudovi se daju nakon godinu dana i vise, kad album ''odlezi'' Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chess Posted June 18, 2012 Report Share Posted June 18, 2012 da da jasno, verovatno nisam trebao reci konacni, nego neki... preliminarni sta znam, kapiras sta sam hteo reci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted June 18, 2012 Report Share Posted June 18, 2012 Мој суд је да албум убија. Такав је сада, такав ће бити и за годину дана, такав ће бити и за 10 година. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted June 18, 2012 Report Share Posted June 18, 2012 Ova The Gift Of Guilt stvar stvarno nije zdrava. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeLLsarma Posted June 18, 2012 Report Share Posted June 18, 2012 Jare fapovao ... Gift,Mouth Of Kala i The Fall najbolje,uz njih opusteno idu Born In Winter i Liquid Fire... Za ovo ostalo su se mogli i malo bolje potruditi,oseca se dosta toga vidjenog,u ovim napomenutim pesmama su me vise iznenadili,a to volim kod ovog benda,zato sto uleti uvek nesto neocekivano. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geralt of Rivia Posted June 18, 2012 Report Share Posted June 18, 2012 Smeta mi sto se recikliraju malo, ima dosta momenata koje sam vec cuo ranije i predvidljivih fora,najvise se oseca u Pain Is A Master. +1 nisam odusevljen novim albumom, stvarno dosta slabiji u odnosu na prosle radove. kad se samo setim kako je prosli album razvalio kad sam prvi put pustio... ali ono, nije lako nadjebati FMTS ili TWOAF. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
truliandedzombileš! Posted June 18, 2012 Report Share Posted June 18, 2012 mene prethodni nije oduvao na prvo slušanje, bio mi je osetni pad u odnosu na "From Mars to Serius", razočarenje čak u početku, tek se vremenom uvukao pod kožu. s ovim je drugačije, jasno sam očekivao to što sam i dobio i to je to. pesme su generalno dobre, biće hitova za lajv nastupe (to su ciljali) ima recikliranja, ima i novog šta da se čuje i stilski se dovoljno razlikuje od ostalih albuma. ipak, posle nekih 5-6 slušanja jasno mi je da nije u pitanju nikakvo remek-delo, esencija, nešto veliko. kratak je, fali monumentalnih pesama, celom albumu fali neke "bitnosti", nema potresa metal scene, zemlje i nebesa. kao da je francuzima pre svega zafalilo amicije. jbga, kad od benda očekuješ više od odličnog albuma. :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted June 18, 2012 Report Share Posted June 18, 2012 Explosia дефинитивно једна од песама године. Онај риф на почетку и онај који креће на 4:07 померају све унутрашње органе. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berliner Posted June 18, 2012 Report Share Posted June 18, 2012 Super su pesme ali album u celini mi je malko underwhelming, osmica od mene. Explosia mi je najbolja stvar. born in winter je trebalo da ima segue neki na kraju, totalno novu temu, nesto zlo. ovako pesma prodje za tren. kad su vec pojacali melodicnost trebalo je jos malo epicnosti da ubace. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simadin Posted June 19, 2012 Report Share Posted June 19, 2012 (edited) Kraj Explosia-e mnogo jebe, s druge strane, The Wild Healer mi je potpuno nepotrebna. Edited June 19, 2012 by Simadin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted June 19, 2012 Report Share Posted June 19, 2012 Mene malo smaraju by the book rifovi, po principu "đelji malo kvinte, pa ih onda začini za nekim visočijim multipikovanim tonom". Čini mi se da barem pola pjesama imaju takve rifove ili je to samo moj doživljaj. Imam osjećaj da su željeli da naprave nešto drugačije, a da ostanu prepoznatljivi, ali su to nekako naivno napravili. Klasičan primjer je opet tapping riff, zaboravih koja je stvar. Nedostaju mi njihova ludila a la "Toxic Garbage Island". Album ima baš dobrih pjesama, kao cjelina je pitak, ali jbmu mater, nešto fali. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted June 19, 2012 Report Share Posted June 19, 2012 Ja nemam zamerki na svirku, sve je to super odsvirano i isproducirano (sem "The Wild Healer" koja je zaista nepotrebna glupost), ali mi album kao celina nekako nije ispunio očekivanja, mnogo se igra na sigurno i nema baš tih udaraca od pesama kao što su bile "The Art Of Dying" ili "The Way Of All Flesh", npr. samo "Art" mi je bolja od celog ovog albuma. Možda je i do toga što sam ja Gojiru i zavoleo zbog tih tvrđih, nabadačkih deonica pa mi ovaj mirniji fazon ne leži najbolje, ali eto, za moj ukus je ovo moglo i bolje. Da se izrazim u Grobovom stilu, ovaj album prema prošlom k'o pudlica prema rotvajleru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Live Posted June 19, 2012 Report Share Posted June 19, 2012 Posle ovih nekoliko dana i ne znam koliko slušanja, mogu reći da mi je ovo dosta ispod prethodna dva albuma. Ne toliko zbog promene u zvuku, ja sam uvek za to, nego zbog toga što ima baš mnogo prepisanih fora i rifova. Ranije su svoje prepoznatljive cake koristili sa merom, taman zaboraviš na njih, a oni ih izvuku iz rukava u pravom momentu, a sada sve to deluje prilično isilovano. Kao, izdrndali smo rif, ne znamo kako da premostimo do refrena, hajde ubaci tu i tu foru. Takođe je i prekratak album, definitivno fali jedna epska poput "Arta". Ima pamtljivih delova, dobrih pesama, melanholije, album je generalno dobar ali to je nesreća bendova koji se takmiče sami sa sobom - moraju stalno da snimaju vanserijske albume da bi pobeđivali u trci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts