Џрк Posted June 10, 2015 Report Posted June 10, 2015 sta cemo sa ovim ortodoksnima, sto su krenuli kao nezdravi sa disonancom? istina, ne bih mogao bas da uprem prstom koji je bend prvi poceo da jase taj talas (cini mi se Dso) Quote
In The Flesh Posted June 10, 2015 Report Posted June 10, 2015 Da, naravno, i Meshuggah Neurosis ladno zaboravim svaki put. Quote
Live Posted June 10, 2015 Report Posted June 10, 2015 Meni je posle Siriusa i TWOAF-a bilo iluzorno očekivati još jedan album koji bi bio na tom nivou po kvalitetu. Na L'Enfant su krenuli sa nekim novim eksperimentisanjima i to bi trebalo da im bude pravac za budućnost ili makar za još dva-tri naredna albuma. Bilo bi lepo videti kuda mogu da ih odvedu eksperimenti i koliko mogu da se udalje od svog izvornog zvuka, a da i dalje sačuvaju taj Gojira vibe. Quote
Lou Posted June 11, 2015 Report Posted June 11, 2015 sta cemo sa ovim ortodoksnima, sto su krenuli kao nezdravi sa disonancom? istina, ne bih mogao bas da uprem prstom koji je bend prvi poceo da jase taj talas (cini mi se Dso) Ako ćemo ko je krenuo sa disonancom, verovatno BaN. Ako ćemo ko je krenuo k'o nezdrav, verovatno DsO. Mada su ih prestigli TDEP, ali u okviru druge scene, tako da blekeri nisu nikada previše povezali koliki uticaj su Ameri imali na njih. Kada je u pitanju Neurosis, ne možemo da pričamo o njima bez Godflesh-a, pa time ni bez Swans-a. Quote
azal Posted June 11, 2015 Report Posted June 11, 2015 kakav DSO? Gorguts - Obscura (1998) sta dalje pricati? Quote
Lou Posted June 11, 2015 Report Posted June 11, 2015 To je i meni palo na pamet, ali onda je tu i Immolation. Quote
vudun Posted June 11, 2015 Report Posted June 11, 2015 Zatim Black Dahlia Murder, eventualno Shadows Fall, donekle i Killswitch Engage. Svakako Nickelback. Quote
Џрк Posted June 11, 2015 Report Posted June 11, 2015 Ved Buens Ende, uz 'guts i Immo svakako. Mislim, ovi su svakako uticali sigurno. Quote
Lou Posted June 11, 2015 Report Posted June 11, 2015 Da, da, sada se setih da si pitao ko je krenuo k'o nezdrav, ovako možemo da pričamo o primesama i prvim znacima. Quote
StarbreakeR Posted June 11, 2015 Report Posted June 11, 2015 mislim da se metal kao žanr već odavno razmahnuo do suviše dalekih granica i previše se razgranao da sad neki bend može da postigne status tih giganata iz '80-ih Metallicu recimo vole svi, od korovaca preko poweraša i progera do black/death ekipe - svi su odrasli na njima, ali teško ćeš danas naći nekoga ko će toliki uticaj imati na toliki dijapazon podžanrova u budućnosti Ghost, realno. 1 Quote
StarbreakeR Posted June 11, 2015 Report Posted June 11, 2015 Možda je u tome i fora Da bi ujedinio metalce ne smeš svirati metal... Quote
Kumodraski Vo Posted July 18, 2015 Report Posted July 18, 2015 Kako cu da zapalim za svicu da ih gledam haha samo cu da stavim sliku na slike clanova taman joo 1 Quote
StarbreakeR Posted September 24, 2015 Report Posted September 24, 2015 http://nocturnemagazine.net/vesti/10718/gojira-radimo-na-najboljem-albumu-svih-vremena Quote
In The Flesh Posted September 24, 2015 Report Posted September 24, 2015 (edited) "Možda zvuči pretenciozno ako kažem da je ovo najbolji album svih vremena, ali za nas jeste." Edited September 24, 2015 by In The Flesh Quote
Demon Seed Posted September 24, 2015 Report Posted September 24, 2015 To što je svestan da je izjava pretenciozna, ne umanjuje pretencioznost izjave 1 1 Quote
PajatheTrut Posted September 24, 2015 Report Posted September 24, 2015 Можда ћу чак и да послушам. Kappa 1 1 Quote
HeLLsarma Posted September 25, 2015 Report Posted September 25, 2015 Pa ti poslusaj i daj finalni sud. Quote
Recommended Posts