Oak Posted April 22, 2016 Report Posted April 22, 2016 In Flames je popularan jedino u sprdnjama, niko ne sluša njihove nove albume, em što je prevaziđen zvuk em što je sranje. LoG nikad nisam pratio tako da ne znam. A što se tiče Mastodona, ne bih se složio da su osvojili nove ljude, dobijaju više prostora u nekim mainstream medijima ali sumnjam da imaju značajniju prodaju albuma nego ranije ili veću posećenost na koncertima. 1 Quote
azal Posted April 22, 2016 Report Posted April 22, 2016 (edited) mislim da si pomesao pojam popularnog benda na yumetalu i u realnom svetu. In Flames ima hordu fanova mladih koji ne znaju po je At the Gates, imaju para, pootvarali su restorane od svedskoj, jako su popularan bend. i svaki mastodon sledeci proda vise od proslog Edited April 22, 2016 by azal Quote
kuruz Posted April 22, 2016 Report Posted April 22, 2016 vidi se po podacima o listama na Wiki https://en.wikipedia.org/wiki/Mastodon_discography Quote
Oak Posted April 22, 2016 Report Posted April 22, 2016 To su liste za jednu nedelju prodaje, i to najbolju nedelju prodaje tog albuma, ne znači da je u ukupnoj masi prodavaniji od nekog drugog. Imate na last fmu one listening trends, s obzirom koliko ljudi skrobluje i sluša te izvođače sasvim su reprezentativan pokazatelj. In flames više niko ne sluša, dok Mastodon slučaju dva meseca nakon izdavanja albuma i batale, što je klasična pop industrija masovne proizvodnje i recikliranja bez ikakvog kvaliteta, s obzirom da ovo nije bela tehnika i elektronika teško da će moći da nastave u nedogled sa ispranim sranje albumima, sa Hunterom im je u potpunosti uspelo, once more je već lošije primljen, videćemo šta će raditi u budućnosti. Quote
azal Posted April 22, 2016 Report Posted April 22, 2016 pouzdao si se u last.fm koji 0.1 posto ljudi koji slusaju muziku na svetu koriste Quote
Јарослав Posted April 22, 2016 Report Posted April 22, 2016 kapiram da je pesma daleko od savršene, ali mi ovako prepušenom sasvim odgovara Quote
SkullKrusheR Posted April 23, 2016 Report Posted April 23, 2016 ja sam skontao da je mastodon proširio bazu fanova po tome što vidim da kojekakvi ignoramusi sa mog faksa koji veze sa metalom nemaju kače pesme sa poslednjeg albuma na fejs. govorim o ljudima kojima je disturbed vrhunac ekstremne muzike. Quote
Oak Posted April 23, 2016 Report Posted April 23, 2016 pouzdao si se u last.fm koji 0.1 posto ljudi koji slusaju muziku na svetu koriste preteruješ sa tim 0,1 Ako imaš neki bolji pokazatelj slobodno podeli sa nama. Quote
Kumodraski Vo Posted April 23, 2016 Report Posted April 23, 2016 Stvarno sranje da ga jebes.. Prvo onaj pantera izbljuvak od riffa, pa taman krene do jaja Flesh deo i onda smori sa onim refronom kao.. Onaj prog deo sa cleanom mi bez veze isto, ugasio sam pre kraja zbog usranog 'rifa'.. Spot sranje, omot je vise za neki Enslaved.. Iskreno ocekujem razocaranje od albuma, male su sanse da snime nesto na nivou Flesha a kamoli kita.. Quote
Жвакић Posted April 23, 2016 Report Posted April 23, 2016 Досадна песма. Надам се да ће ово бити најслабија на албуму. А што се тиче дужине албума, мени то одговара јер нисам љубитељ истих који трају преко 50 минута. Quote
HeLLsarma Posted May 19, 2016 Report Posted May 19, 2016 http://drive.google.com/file/d/0B5TH_iViTNgFeVZrdDlTUFF2WXc/view?pref=2&pli=1 Evo vam nova pesma Silvera. Quote
[Nocturno] Posted May 20, 2016 Report Posted May 20, 2016 Malo je ova popravila utisak ali i dalje nije to to. Quote
azal Posted May 20, 2016 Report Posted May 20, 2016 ne znam, mene ovo uopste ne radi. riffovi su mi dosadni, pesma dosadna, tekst uzasan Quote
Talvi Posted May 20, 2016 Report Posted May 20, 2016 generalno dosta bolja stvar od prve, ali refren opet nula Quote
azal Posted May 20, 2016 Report Posted May 20, 2016 kapiram da ce album biti blast beat free i bez duzih pesama Quote
In The Flesh Posted May 20, 2016 Report Posted May 20, 2016 tekst uzasan "...no other blood in me but mine" Quote
Grobodan Posted May 20, 2016 Report Posted May 20, 2016 Pa to su i rekli "We want a short album," he said. "Something less epic than what we usually do. People's attentions are shorter now. So a lot of the songs are four minutes." Mracnija je malo nova pesma ali sam jos uzdrzan. Quote
Live Posted May 20, 2016 Report Posted May 20, 2016 (edited) Kad god je neki evropski metal bend uzeo da snima spotove sa Njujork cityscape kadrovima, to nije izašlo na dobro. Edited May 20, 2016 by Live 3 Quote
HeLLsarma Posted May 20, 2016 Report Posted May 20, 2016 Malo manje sranje od Stranded ali opet sranje. Quote
chess Posted May 20, 2016 Report Posted May 20, 2016 Uzas, klasicno podilazenje americkom trzistu i modern metal klincima sa pop strukturama pesama i nabudzenim new age spotovima. Odbacimo sve ono umetnicki sto nas je odlikovalo i zbog cega smo postali posebni, celu estetiku francuskog benda i umetnosti i pretvorimo se u americki bend sa jeftinim pantera rifovima, razocaran sam. Posle TWOAF je krenuo pad i on se nastavlja, najjeftiniji moguci rifovi, morbid angel vise nije kul, ajmo sad da budemo neki periphery kurac palac to prolazi, place mi se. 2 2 Quote
Recommended Posts