Night Prowler Posted May 20, 2016 Report Posted May 20, 2016 kapiram da ce album biti blast beat free i bez duzih pesama 1. The Shooting Star 05:42 2. Silvera 03:33 3. The Cell 03:18 4. Stranded 04:29 5. Yellow Stone 01:19 6. Magma 06:42 7. Pray 05:14 8. Only Pain 04:00 9. Low Lands 06:04 10. Liberation 03:35 Quote
azal Posted May 20, 2016 Report Posted May 20, 2016 tugajlija taj ceo njihov death metal neurosis trip, duge pesme, polako se razvijaju, to je cela poenta bila. ali to je taj fazon kad se sam sebi poseres po glavi Quote
HeLLsarma Posted May 20, 2016 Report Posted May 20, 2016 Ovo mi je najvece razocarenje. Tuga brate. Prosli album je bio mlak, ali je i imalo nekih dobrih momenata, nadao sam se sa ovim da ce popraviti kao ono ne lezi vraze... Samo da na BA ne sviraju vise od 2 pesme sa novog i banja. Quote
Oak Posted May 20, 2016 Report Posted May 20, 2016 Ovako naglo se ni in flames nije prodao... A tek smeće od spota, šizofrenija, malo smo ameri malo smo francuzi a u stvari go kurac. Quote
HeLLsarma Posted May 20, 2016 Report Posted May 20, 2016 Francuzi su moj kurac. Nista, prebacujemo se na Dagobu sad. Pardon, Nero Di Marte definitivno. Quote
azal Posted May 20, 2016 Report Posted May 20, 2016 ne zna gde bije Sarma, bas ga sjebalo sve ovo Quote
Talvi Posted May 20, 2016 Report Posted May 20, 2016 francuzi, italijani, sve to jede žabe sad nešto kontam - ja nemam apsolutno nikakvih problema sa tim Gojirinim konceptom odlaska u fensi vode, naprotiv, ja volim hitove više nego 'leba da jedem, ali mi ovo baš smotano zvuči npr, kad su se Mastodon "prodali" sa Motherload i sličnim hitovima to mi je bio spektakl ali kod njih se čulo da su odrasli na tom 80's hard rocku, hair metalu i čudima, i da znaju kako se piše hit, pa su znali i kako da se upakuju. sa druge strane, ove Gojirine pesme mi sve govore "mi bi da budemo fensi ali smo rodom sa poteza Morbid Angel - Meshuggah - Neurosis pa nismo baš sigurni kako se ovo radi" Quote
HeLLsarma Posted May 20, 2016 Report Posted May 20, 2016 ne zna gde bije Sarma, bas ga sjebalo sve ovo Ma znam da su Italijani bre, nego mislim po zvuku benda, to je taj Gojira i Ulcerate vajb. I jeste me sjebalo, ali stvarno. Koliko su me prva cetiri albuma odusevila, koliko su imali muda ali i progresije i originalnosti toliko je L'enfant i sad ove dve pesme sa Magme bad taste in my brain. Odoh da slusam Terra Incognita. Quote
In The Flesh Posted May 20, 2016 Report Posted May 20, 2016 Meni ovo bolje od zadnjeg Mastodona. 1 1 Quote
Oak Posted May 20, 2016 Report Posted May 20, 2016 Jebo vas mastodon, ako oni imaju hitove na zadnja dva albuma onda je ovo najveći metal hit svih vremena 1 4 Quote
oʞɾoƃ Posted May 20, 2016 Report Posted May 20, 2016 Uzas, klasicno podilazenje americkom trzistu i modern metal klincima sa pop strukturama pesama i nabudzenim new age spotovima. Odbacimo sve ono umetnicki sto nas je odlikovalo i zbog cega smo postali posebni, celu estetiku francuskog benda i umetnosti i pretvorimo se u americki bend sa jeftinim pantera rifovima, razocaran sam. Posle TWOAF je krenuo pad i on se nastavlja, najjeftiniji moguci rifovi, morbid angel vise nije kul, ajmo sad da budemo neki periphery kurac palac to prolazi, place mi se. hteo sam da napišem nešto slično, ali uštedeo si mi trud Quote
Јарослав Posted May 22, 2016 Report Posted May 22, 2016 tek sad sam poslušao stvar koje jebeno đubre, zvuči kao dždždž niklbek od kitova, spasavanja planete, filozofije i svega ostalog, spali da izdaju jebeni turstički vodič za njujork pa marš u kurac Quote
HeLLsarma Posted May 22, 2016 Report Posted May 22, 2016 Ova zadnja recenica je savrseno opisala sadasnje stanje benda. 1 1 Quote
Kumodraski Vo Posted May 25, 2016 Report Posted May 25, 2016 Legle mi ipak ove dve posle nekog vremena jbg, na slican nacin kao sto mi je legao Super Colider na primer, to je ono najgore.. Quote
perzekjušn menijak Posted May 25, 2016 Report Posted May 25, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=J6u8Ooz8kAA Quote
Recommended Posts