Kumodraski Vo Posted May 28, 2016 Report Posted May 28, 2016 http://www.itdjents.com/reviews-2/review-gojira-magma/ Quote
ShinigamY Posted May 30, 2016 Report Posted May 30, 2016 Gledah ih juce u Mihnenu na Rockavaria festu, super su zvucali, ali su bili nit smrde nit mirisu po pitanju energije i kretanja na bini, uzevsi u obzir da im je ovo medju prvim koncertima u godini ... Svirali ove dve nove pesme koje su stvarno do jaja uzivo, ostalo vec sto ide u standardni paket za festivale. Meni bilo okej, al' Svabe ni da mrdnu http://www.setlist.fm/setlist/gojira/2016/olympiastadion-munich-germany-73fef601.html Quote
The Eagle Nature Posted June 3, 2016 Report Posted June 3, 2016 Stranded je horor, Silvera je bolja, mada što je više slušam sve mi je slabija.... jebem li ga Cela ova fora sa NY mi je nejasna, ali ajde neću da budem maliciozan.... Quote
Kumodraski Vo Posted June 3, 2016 Report Posted June 3, 2016 Pa preselili se iz barake u sumi u Njujork jbg.. Quote
The Eagle Nature Posted June 4, 2016 Report Posted June 4, 2016 Zato kažem, neću da budem maliciozan Quote
Talvi Posted June 8, 2016 Report Posted June 8, 2016 http://www.mediaboom.org/452602-gojira-magma-2016.html ne znam da li je fejk Quote
chess Posted June 8, 2016 Report Posted June 8, 2016 nije fejk, al bitrejt je ocaj, nekih 128 kila, slusljivo je dovoljno da se stekne neki prvi utisak pomislio sam da je fejk jer je cela prva pesma u spoken word fazonu i kao pevanju, toliko su se promenili bukvalno Quote
Chicken Little 420 Posted June 8, 2016 Report Posted June 8, 2016 (edited) svakako vam je ovo fejk gojira Edited June 8, 2016 by Chicken Little 420 Quote
chess Posted June 8, 2016 Report Posted June 8, 2016 Kao sto sam i pretpostavljao na osnovu dva singla da ce biti govno album, nazalost tako se i ispostavilo, ovo sranje vise necu u zivotu da pustim.... koliko su se srozali, posle onakvih rifova i pesama, prespavao sam ceo album bukvalno, sveukupno 2 zanimljiva rifa od po 2 minuta na celom albumu, ma ako i toliko. Bolje rifove mogu gajbi da napisem dok se zajebavam na gitari od ovih, to je najslabija tacka, totalna monotonija, reciklaza, nemaju novih ideja za neki dobar riff, motaju 2,3 varijatne rifova ceo album, uzas... pesme blede, neupadljive, dosadne, proleteo album nisam osetio nista, ali nista. 1 Quote
Towards The Inevitable Posted June 8, 2016 Report Posted June 8, 2016 http://youtu.be/lcHP60ylSiw 2 Quote
Kumodraski Vo Posted June 8, 2016 Report Posted June 8, 2016 The Cell onako nista posebno jbg; Yellow Stone odudara skroz ne znam cemu ovde; Magma mi je kul onako sporija uma reciklaze al moze da prodje ima tu neku atmosfericu kao prva bilo bi gotivnije da ih je vise na taj fazon; Pray bas prejadna ono bas prekopirani fazoni sa Flesh i to dosta jadno uklopljeni, najvise me zabolelo sto koristi ono GO! kao sa Heaviest Matter a posle njega krene neki njesra djent rif; Only Pain na jedno usla na drugo izasla, rif lici na onaj iz Stranded jbt; Low Lands zvuci kao nesto od onog silnog identicnog proga sto kace na preporukama, mada nije los deo kad se dere, podseca malo na ranije neke stvari; Liberation zajebancija neka, pravi nacin da se zatvori ovakav album izgleda.. 2 Quote
azal Posted June 9, 2016 Report Posted June 9, 2016 ne verujem da cu uspeti do kraja da preslusam ovo bukvalno zvuci kao da trolluju Quote
Talvi Posted June 9, 2016 Report Posted June 9, 2016 možda su snimili fejk album kao Old Man Gloom Quote
kuruz Posted June 9, 2016 Report Posted June 9, 2016 prva pesma zvuči kao neki sranje remix sa My Twin singla Quote
vudun Posted June 9, 2016 Report Posted June 9, 2016 E pa sada su Džodžira. Doooođi mačkice, uđi mi u tajne odaje, da zajedno slušajmo antologijske albume Džudas Prista1 1 Quote
Oak Posted June 9, 2016 Report Posted June 9, 2016 Odgledah onaj chessov drumming video, pročitah komentare i pustih from mars to sirius, ovaj novi ću da preskočim. 2 1 Quote
HeLLsarma Posted June 9, 2016 Report Posted June 9, 2016 Jbt, ali da su se ovoliko srozali ne mogu da verujem. Istripovali su se mnogo da je ovo kao umetnost, a ne kapiraju da je ono sto su radili pre umetnost a ovo golo govno. Nema vise povratka sigurno. Quote
chess Posted June 9, 2016 Report Posted June 9, 2016 ovaj kit je slusao novi gojira album Odgledah onaj chessov drumming video, pročitah komentare i pustih from mars to sirius, ovaj novi ću da preskočim. pa pusti ga, vredi taman toliko da ga pustis....jednom, da ti bude mirna savest u saznanju da nisi pogresio 1 Quote
markomrki Posted June 10, 2016 Report Posted June 10, 2016 Ajde da kazemo da posle ove case zuci, dolazi casa meda. Quote
In The Flesh Posted June 10, 2016 Report Posted June 10, 2016 Tuzan dan za metal sabracu. Do Magme je podnosljiv, koja je i najbolja stvar, odlican refren, bruka rif. Poslije toga podje sve po kurcu, odvec mlitavome. Prosli je bio 5 klasa ispod TWoAF, ovaj je, barem na prvo slusanje, duplo losiji. Bice najprodavaniji, prdi im guzica. 3 Quote
Recommended Posts