In The Flesh Posted March 29, 2020 Report Posted March 29, 2020 5 hours ago, Toki89 said: https://www.yumetal.net/forum/topic/41098-orgije/ Yum iz 2007,8,9e >>>>> Veronika mmm Quote
Haos sam ja Posted August 5, 2020 Report Posted August 5, 2020 Dobar spot. Pesma obećava nešto bolje od Magme al ni blizu starim radovima. Quote
In The Flesh Posted August 5, 2020 Report Posted August 5, 2020 Spot je bezobrazan rip-off "Planete majmuna". Pjesma moze, ne smeta meni ova komercijalnija Gojira. Quote
azal Posted August 5, 2020 Report Posted August 5, 2020 najveci problem kod Gojire, koji je vec bio vrlo jasan na le ́efant sauvage, je to sto im je muzicki vokabular jako ogranicen. Tako da se sustinski ne menjaju, Magma i ovo dodje samo kao neki Gojira lite, isti stil riffova, aranzmana, pevanja, samo manje agresivno i interesatno 2 Quote
Kumodraski Vo Posted August 5, 2020 Report Posted August 5, 2020 Pa ceka se da nastave malo sa evoluciom zvuka, sto su stali kod Sauvage.. Mozda ovde krenu da menjaju malo stvari, nije losa pesmica.. Quote
Talvi Posted February 16, 2021 Report Posted February 16, 2021 https://lambgoat.com/news/33865/Gojira-to-release-new-album-this-spring-reveal-song-titles Quote
Simadin Posted February 17, 2021 Report Posted February 17, 2021 (edited) Sasvim korektna stvar. Edited February 17, 2021 by Simadin Quote
SkullKrusheR Posted February 17, 2021 Report Posted February 17, 2021 dosta bolje od svega sa magme. Quote
kuruz Posted February 17, 2021 Report Posted February 17, 2021 početak isti Pantera - Hellbound Quote
aRmatuRa Posted February 17, 2021 Report Posted February 17, 2021 Meni se ne svidja kako gitara zvuci, nekako mi je suvise u pozadini. Deluje mi kao da su zaboravili da je pojacaju u mixu. Quote
Flash Gordon Posted February 17, 2021 Report Posted February 17, 2021 Mnogo dobro. Slažem se za gitare, ali generalno izuvanje. Quote
23/16 Posted February 18, 2021 Report Posted February 18, 2021 Fina pesma, ali nesto sa mixom nije u redu. Quote
azal Posted February 18, 2021 Report Posted February 18, 2021 vokal je bas zakopan, ne znam zasto meni generalno sranje ceo ovaj novi stil, izgleda da su odlucili da izbace death metal riffove, valjda tripuju da bi ih kocili u osvajanju americkog trzista. tako da sad manje vise zvuce kao neki kvazi-intelektualni Lamb of God/Machine Head. Quote
Лука Posted February 18, 2021 Report Posted February 18, 2021 Ništa posle The Way of All Flesh me nije radilo a probao sam. Quote
Havočka Posted February 18, 2021 Report Posted February 18, 2021 ja nisam mnogo probala, ali isto zvuči kao da se zezaju u studiju da vežbaju da sjebavaju ritam starim stvarima i onda na pola pesme džn-džn džn-džn (kao hm šta sad ko će prvi da smisli) i onda ne smisle ništa bolje nego opet isto posebno mi se penje na onu stvar stalno potenciranje na tearjerker momentima još od the way of all flesh svaaaaaaka jebena pesma we were born for wan theeeeeeeeeeeeeeeng born for wan theeeeeeeeeeeeng, budimo realni ne plače mi se od svega kao od the global warming, pusti me plakanja više upm Quote
Talvi Posted February 18, 2021 Report Posted February 18, 2021 okej mi ovo zvuči, fina je stvar ja otprilike ni ne očekujem da se oni vraćaju death metalu u bilo kakvom obliku više, nekako mi to ne deluje izgledno sad, a ovo mi sa druge strane zasad zvuči dosta svedenije i direktnije od prošlog albuma, sad već znaju šta hoće malo jasnije i ide ovo Quote
Recommended Posts