iron will Posted July 27, 2010 Report Posted July 27, 2010 Вокал је одличан. Ти што мисле да је смешан су вероватно поклоници лика и дела господина из Горгорота званог Deep Throat ака Гаахл. 1 Quote
oʞɾoƃ Posted July 27, 2010 Report Posted July 27, 2010 Ali i ja sam poklonik njegovog lika i dela Quote
oʞɾoƃ Posted August 26, 2010 Report Posted August 26, 2010 Ma jebi se malo, kao da mi to već ne znamo. Daj album. Quote
cotoha Posted September 2, 2010 Report Posted September 2, 2010 URA! URA URA! :bigblue: Presenting new album across Europe in September: > 21 tu - HU - Budabest @ Tundergyar > 23 th - RO - Bucharest @ Fabrica Club > 24 fr -CR- Osijek @ Mini Teatar Guest Artist: NEFARIUM (Italy) Quote
oʞɾoƃ Posted September 2, 2010 Report Posted September 2, 2010 Mislim da njih niko više neće dovoditi posle onako legendarno posećenog koncerta Quote
Talvi Posted September 2, 2010 Report Posted September 2, 2010 Nefarium nisu loši, koliko se sećam. Quote
cotoha Posted September 2, 2010 Report Posted September 2, 2010 pa sve i kad bi došli, nije pitanje pred kime bi svirali nego gdje. Ja nisam ni pomislio na to, mada tek sada vidim da ima jedan slobodan dan. Malo sam sumnjičav prema Osijeku zbog par ranijih otkazivanja tamo ali valjda bude ok ovaj put. poznat mi je taj nefarium.. ali ne znam odakle. Sa kim su svirali? Quote
Talvi Posted September 2, 2010 Report Posted September 2, 2010 Ja ih znam po recenziji koju sam radio, a mislim da su bili na turneji sa Dark Funeral u Zagrebu. Italijani su, valjda. Quote
cotoha Posted September 2, 2010 Report Posted September 2, 2010 Sjetio sam se, trebalo je da sviraju sa Impiety, pa je otkazan koncert.. 2008 u oktobru ili tako nešto. Quote
cotoha Posted September 5, 2010 Report Posted September 5, 2010 eo ako nekog zanima: karta je 4e, 5e na dan koncerta, rezervacije na [email protected] Quote
oʞɾoƃ Posted September 6, 2010 Report Posted September 6, 2010 Uh, ako mi se potrefi da završim rok do tada... Quote
cotoha Posted September 25, 2010 Report Posted September 25, 2010 Koncert je bio nadrealan kao što sam i očekivao, svirali su dobrih sat i po vremena, od toga 2 stvari sa novog albuma, jedva čekam da se pojavi - ono što sam čuo je impresivno. Mislim da samo sa infernal regions nije bilo ništa. Nefarium nije svirao, ali to je bilo najavljeno ranije pa su umjesto njih bili mađarski Gylliath - ništa posebno, a ni Prognana nije bilo :/ Posjeta osrednja, imam utisak da je više ljudi ostalo ispred kluba nego što je bilo unutra, a to je nekih 40ak ljudi. Prostor takođe odličan, u tvrđavi na samoj obali Drave. Inače, Osječani su vrlo gostoprimljivi i prijatni tako da sam se osjećao kao kod kuće. Eto, sjebo se svako ko nije bio a voli ovaj bend, iz BGa se do tamo stiže za 3.5h. Quote
oʞɾoƃ Posted September 25, 2010 Report Posted September 25, 2010 Jebi ga, bar sam ih gledao u BG-u, a baš se nije moglo ovaj put. Quote
-Mare Posted November 20, 2010 Report Posted November 20, 2010 Album dere na prvo slusanje, slusace se ovo jos dugo. Quote
cotoha Posted November 20, 2010 Report Posted November 20, 2010 ima par dijelova koji su identični nekim sa ranijih albuma.. ali nije strašno no, ove godine je izašao i remaster infernal regions-a, to niko nije pominjao.. neuporedivo !! Quote
Goxy Posted November 22, 2010 Report Posted November 22, 2010 to je to,ovo je najbolji black metal album ove godine.jedino jos urfaust ima sanse da im pomrsi racune. Quote
Grobodan Posted November 25, 2010 Report Posted November 25, 2010 Klasičan kvalitet za Inquisition, ni bolje ni lošije od prethodnih. Sad sve zavisi koliko ko voli bend - toliko će mu i leći. Quote
Grobodan Posted November 25, 2010 Report Posted November 25, 2010 ... što ne može da bude loše nikad, ali lično ne vidim neku preteranu sličnost. 1 Quote
morbid god Posted November 25, 2010 Report Posted November 25, 2010 Ne treba da vidis, treba da cujes Vokal, produkcija i rifovi mi odma prizovu Battles/Blizzard period. Quote
Grobodan Posted November 25, 2010 Report Posted November 25, 2010 Hm, pa ti albumi mi dođu nemerljivo brži, nisam uopšte provalio to. Aj baš ću razmisliti o tome u sledećem listening sessionu. Quote
Goxy Posted November 27, 2010 Report Posted November 27, 2010 bilo koji inquisition album pisa po citavoj immortal diskografiji. 1 1 Quote
Recommended Posts