HUMAN Posted August 16, 2016 Report Posted August 16, 2016 Satan rule the world, al' kad prodje post Quote
Grobodan Posted August 17, 2016 Report Posted August 17, 2016 Sam post na Black Metal podforumu je tezak mrs. Quote
Demon Seed Posted August 17, 2016 Report Posted August 17, 2016 Onda možemo da zaključimo da Sale praktikuje mrsiful fejt? Quote
Сале Posted August 17, 2016 Report Posted August 17, 2016 Zajebavaš me? Stvarno preskačeš crni metal dok je post? Да,сваки метал. 1 Quote
Demon Seed Posted August 17, 2016 Report Posted August 17, 2016 Pa dobro, neočekivana kombinacija, kontam nešto kao Miilos, al' on se odaje avatarom Sviđa mi se doduše što ne smaraš sa time kao Sv. Trojica... Quote
HeLLsarma Posted August 17, 2016 Report Posted August 17, 2016 Koljemo Demon Seeda za Bozic. :-D Quote
Demon Seed Posted August 17, 2016 Report Posted August 17, 2016 Sve što vole mladi Satanisti, samo onda uzme pauzu da okaje grehe Quote
Kumodraski Vo Posted August 17, 2016 Report Posted August 17, 2016 Neka pusti coveka da odgovori ajde sale bogati.. Quote
Сале Posted August 17, 2016 Report Posted August 17, 2016 Па веровали или не,то сам од скоро почео да практикујем и баш ми прија тај пост од овог типа музике. Преко дана не слушам ништа због обавеза али увече кад седнем уз комп пустим акатисте и каноне Христу,Богородици и светитељима. Пун је јутуб тога и баш ме опушта. Има доста тога и на руском који додуше не разумем али само оно благодетно појање се уреже у мозак и некако ме смирује. Више пута ми се десило да ми се те мелодије несвесно врте по глави преко дана . 1 3 Quote
HUMAN Posted August 17, 2016 Report Posted August 17, 2016 Па веровали или не,то сам од скоро почео да практикујем и баш ми прија тај пост од овог типа музике. Преко дана не слушам ништа због обавеза али увече кад седнем уз комп пустим акатисте и каноне Христу,Богородици и светитељима. Пун је јутуб тога и баш ме опушта. Има доста тога и на руском који додуше не разумем али само оно благодетно појање се уреже у мозак и некако ме смирује. Више пута ми се десило да ми се те мелодије несвесно врте по глави преко дана . Vo imja oca 2 Quote
Grobodan Posted September 11, 2016 Report Posted September 11, 2016 Uopste nije los novi Inquisition, vokal jeste drugaciji i nekako mi se cini da su se ovim instrumentalima i duzinom albuma cak vratili na vreme Into The Infernal Regions. Cela atmosfera izdanja je sjebana i pomalo nespecificna za bend, mada to je u sustini taj njihov zvuk. Sve u svemu, zadovoljan sam. Quote
Goxy Posted October 13, 2016 Report Posted October 13, 2016 gde los album, pa u top 3 kod mene. ima smeka na prvi album, vise mid tepma, rifovi klasika. voleo sam stari vokal, fin je i ovaj. 1 Quote
cotoha Posted November 16, 2016 Report Posted November 16, 2016 Meni najbolji:) evo iz budimpešte.. mašinerija, zasjenili su i RC Uzgred, imam dupli infernal regions cd, ako nekome fali da upotpuni kolekciju može zamjena najbolje za inquisition haHAHA Quote
oʞɾoƃ Posted May 14, 2017 Report Posted May 14, 2017 Kakav narodnjački vajb na "Through the Divine Spirit..." Indira Radić 1/1 Quote
oʞɾoƃ Posted December 25, 2017 Report Posted December 25, 2017 koliko je loše koji im je kurac ovo trebalo Quote
Demon Seed Posted March 23, 2018 Report Posted March 23, 2018 Može čovek pobeći iz Kolumbije, ali Kolumbija iz čoveka nikada Koga bre boli kurac Ti nisi gledao npr. ono dvoje klinaca iz 6. razreda kako se trpaju? Ne kažem da brć Dagon nije gledao nešto gore, ali sadržaj klipa (koji je gledao u javnosti xD) mi nije poznat, koliko pročitah nije osuđen za to, tako da move on, gospođo raziđi se Jbg oš budeš velika izdavačka kuća, liži se sa PC licemerima, ne želiš da imaš ništa sa likom koji je pustio takav klip, ili sa njegovim bendom, prijateljima, rodbinom, pa i prolaznicima koji su videli nedelo krajičkom oka... jer ako imaš pos'o s njima, odma si i ti taj što jebe dete na klipu i nisi uopšte uglađena gospoda Čekamo ih na nekoj kvlt izdavačkoj kući, što reče neko u commentima Ok je naravno da niko ne želi ništa sa Daveom Hollandom, ili onim iz Necrophobic što je prebio ženu, ali licimuri da se napuše kurca više, dosadiše... Još kao neki metal, krv gnoj sida strahovi Ja sam ih inače tek sad 'okrio' kad sam krenuo temeljno. preslušao one opičene techy thrash demoe, a Into the Infernal Regions of the Ancient Cult me je oduvao, tako da neću dozvolim da me bilo šta ovakvo odvrati od benda, kad mogu Varga (tj. moram pošto je essential ) koji je budaletina, ili nebitnog Roba Darkena, mogu i ove da nastavim 2 Quote
Demon Seed Posted March 23, 2018 Report Posted March 23, 2018 A jes ono prvi poljski pagan blek metaler, važna titula Najbitnije kod njega je što je rani Behemoth skinuo fazon pa pravio isto to sa boljim songwritingom, da iznedri par hitova rane faze stvaralaštva, i da se Nergal slika s njim pa da znamo i mi millenialsi ko je Rob Darken Najnebitniji 'poznati' lik u blek metalu posle Kanwulfa Quote
Grobodan Posted March 23, 2018 Report Posted March 23, 2018 Pa ne bas, napravio je taj specifican fazon poljskog BMa, ne lici Behemoth bas na to. A da ne pominjemo klasika albume tipa Thousand sword i Following Quote
Recommended Posts