Josif Visarionovič Posted October 13, 2008 Report Posted October 13, 2008 Melo death sa clean vokalima je izgleda postao popularan.Evo jos jednog odlicnog finskog benda sa novim albumom.Poslusajte obavezno Soundscape Of Silence Odlican omot Quote
WIZARD OF GORE Posted October 13, 2008 Report Posted October 13, 2008 ajde smanji malo doživljaj sa tim bendovima.....roštiljaš te nove teme ko da nemaš pametnija posla.... Quote
Josif Visarionovič Posted October 13, 2008 Author Report Posted October 13, 2008 jel tvoj problem sto nemam pametnija posla?nije,produzi ako oces da slusas skini ako neces paljba 1 Quote
WIZARD OF GORE Posted October 13, 2008 Report Posted October 13, 2008 ajde sad da otvaramo teme za svaki bend koji skinemo sa neta....to bi bilo još bolje... Quote
Josif Visarionovič Posted October 13, 2008 Author Report Posted October 13, 2008 ajde,odlicna ideja 1 Quote
Black desire Posted October 14, 2008 Report Posted October 14, 2008 Ako ovaj bend nije gotik, onda stvarno, bar stariji radovi, mada nisu losi Quote
Guest Schattenreiter Posted October 15, 2008 Report Posted October 15, 2008 Skroz su ok, jedino nemam najnoviji album. Quote
Guest Administrator Posted February 1, 2011 Report Posted February 1, 2011 Bend mi je jedan od boljih. Veoma melodicni vokal , gitara i fino iskombinovan growl i clean. Sjajni su. Quote
ZheX Posted February 1, 2011 Report Posted February 1, 2011 Odlican bend, svidjaju mi se i stariji i novi radovi, a uskoro treba da se pojavi i nov album. Quote
ZheX Posted February 2, 2011 Report Posted February 2, 2011 Dobra, dobra, ceka se Deathstar Rising. Quote
necko Posted February 20, 2011 Report Posted February 20, 2011 http://www.mediaboom.org/mp3/327352-before-the-dawn-deathstar-rising-2011.html Quote
Stolet Posted February 20, 2011 Report Posted February 20, 2011 Imaginarni plus od mene Ne očekujem ništa revolucionarno, samo jedan standardno dobar BTD. Ipak se potajno nadam nečemu što bi moglo da nadmaši 4:17 am Quote
Stolet Posted February 20, 2011 Report Posted February 20, 2011 Nažalost, prvi utisak je da je album snimljen čisto radi reda Quote
drawntoblack Posted February 20, 2011 Report Posted February 20, 2011 Slazem se. Ima dve, mozda tri pesme koje odskacu, sve ostalo je ravno. Pocele su njima sve pesme da lice jedna na drugu jos na The Ghost, tako da me i ne cudi ovo Quote
Stolet Posted February 20, 2011 Report Posted February 20, 2011 Meni se dopada možda samo Sanctuary (ali verovatno samo jer se razlikuje od ostalih) Ostalo je sve kao preslikan Soundscape Of Silence. Nisu to loše pesme, loša je možda samo Deathstar jer je skoro pa pop pesma. Ostale su dobre pesme, ali je problem što su isto tako dobre pesme imali na prošlom albumu, jako slični rifovi, jako slične strukture, previše slično da bi bilo predstavljeno kao novi album posle skoro tri godine rada. Kad izađe neki 320Kbps rip preslušaće se još jednom Quote
drawntoblack Posted February 20, 2011 Report Posted February 20, 2011 Sanctuary i Unbroken po meni vade stvar. Melodije na ovoj drugoj bas imaju Insomnium-ATWW vajb Quote
ZheX Posted February 21, 2011 Report Posted February 21, 2011 Na prvo slusanje prosek totalni, svidja mi se album, ali previse jednolicno.. Meni ipak ostaje My Darkness ubedljivo najbolji njihov album. Quote
Stolet Posted February 22, 2011 Report Posted February 22, 2011 Ništa posebno album. Saukkonen je izbacio i prvenac album sa projektom RoutaSielu, isto neki melodeath, samo na finskom, okačio sam torrent link na death/grind novitetima, pa ko hoće da posluša Mene nije oduševio, ali dobro, možda se nekome svidi Quote
Havočka Posted May 17, 2011 Report Posted May 17, 2011 Smorio novi album, ostali su preterano generični, nema više onakvih momenata kao što su bili Seed, Seraphim, Dreamer... Kao da se trude da teraju jednu pesmu kroz poslednja 3 albuma... Tehnički lepo odrađeno... Ali postaje dosadno... 1 Quote
Recommended Posts