Jump to content

Recommended Posts

Posted

Iskreno, nisam ni čitao ove postove kad sam video o čemu se radi, ali otprilike imam predstavu kakvih je čovek stavova :)

Posted

A ja sam mislio na Ajnštajna i Baha. Jeste vi pali sa Marsa, ali ozbiljno?

Nisu,oni su samo sljedbenici vodeceg filozofa sa Yumetala,druga Novaliisa,u cijim tekstovima logika nije daleko od izvjesne sofistike.

Svaku smijesnu tezu u njegovim postovima oni hitro nagrade plusicem,a vrlo je moguce da pri tom dozive i erekciju.

Komedija lisena humora,sto bi rekao Lalic.

Aj uzdravlje!

Posted

Dosta si nov ovde, zato si i pao u vatru odgovarajući na njegovo iznošenje mišljenja. Polako i opušteno. ;)

Posted

Да разбијемо мало ову расправу иако су Новалисови ставови истинити са неким манама, мада нећу поново улазити у то, да не би опет започели о човечанству. Наравно, ко сам ја да тврдим чије теорије садрже мане или не, свестан сам тога, но то је поглед сасвим једног обичног човека. Не суди само он.

Присетимо се мало легенде, Карла Сејгана, који својим гласом расплаче човека, и зато ко жели поделити ноћне сузе, нека то и учини.

2:50 - 2:59, заљубио сам се у овај призор.

Пријатну ноћ вам желим...

http://www.youtube.com/watch?v=j2oXFWKpJiA

• Upvote 1
  • 2 weeks later...
Posted

A sada, hajde da taj novac upotrebimo za pomoć ljudima koji ništa nemaju od istraživanja svemira.

Posted

To je vise problem politckog-ekonomskog sistema a ne toga sto se zapravo koriste novci za finansiranje neceg sto ima koristi za ovu nasu sjebanu civilizaciju,samo sto je to far reach nego,ajde svima da kupimo pite od jabuke i ostali bullshit.

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...