Josif Visarionovič Posted May 15, 2009 Report Posted May 15, 2009 NLO iznad Moskve prilicno je realan snimak
Dead Man Drinking Posted May 15, 2009 Report Posted May 15, 2009 Ma to je smejurija! http://www.astronomija.co.rs/oprema/674-ru...a-na-glavu.html
bezlichni Posted June 18, 2009 Report Posted June 18, 2009 Ma to je smejurija! http://www.astronomija.co.rs/oprema/674-ru...a-na-glavu.html Meni astronomi i njihove propagande postaju jako velika smejurija. Navodno svi oni oce ZIVOT van zemlje, al kad god se prjavi neki NLO ceo naucni kadar skache MA KAKVI NEMA SHANSE. No, ne kazem da nisu u pravu, ali da mi previse burno reaguju i previse "ishitreno" za nekog ko BI zapravo da zna o zivotu van zemlje.
Dersu Uzala Posted June 18, 2009 Report Posted June 18, 2009 Meni astronomi i njihove propagande postaju jako velika smejurija. Navodno svi oni oce ZIVOT van zemlje, al kad god se prjavi neki NLO ceo naucni kadar skache MA KAKVI NEMA SHANSE. No, ne kazem da nisu u pravu, ali da mi previse burno reaguju i previse "ishitreno" za nekog ko BI zapravo da zna o zivotu van zemlje. Mislis, skepticni su. Recimo igras loto celog zivota. Dodje ti onda svake nedelje neko i mase dobitnickim listicem, hoce da podeli sa tobom. Ispostavi se da vam fali par brojeva. Ili nije uplacen. Ili je listic od pre dve godine. Ili greskom ima par brojeva vise (ako ste ga manualno popunjavali, ne znam kako to sad ide u Juzi). Kapiras, i ti bi bio skeptik. Dok ne pukne bingo! Ali jos nije puklo.
bezlichni Posted June 23, 2009 Report Posted June 23, 2009 Mislis, skepticni su. Recimo igras loto celog zivota. Dodje ti onda svake nedelje neko i mase dobitnickim listicem, hoce da podeli sa tobom. Ispostavi se da vam fali par brojeva. Ili nije uplacen. Ili je listic od pre dve godine. Ili greskom ima par brojeva vise (ako ste ga manualno popunjavali, ne znam kako to sad ide u Juzi). Kapiras, i ti bi bio skeptik. Dok ne pukne bingo! Ali jos nije puklo. JA verujem u teoriju Sinhroniciteta. Ne bih bio skeptik. Ako kod jednog jebenog listica, na istoj loto igri stalno neko sranje? Tu neko mesa prste, e tu nisam skeptik.
Dersu Uzala Posted June 24, 2009 Report Posted June 24, 2009 Ako kod jednog jebenog listica, na istoj loto igri stalno neko sranje? Tu neko mesa prste, e tu nisam skeptik. Pa nije u pitanju jedan listic. Masa njih.
bezlichni Posted June 26, 2009 Report Posted June 26, 2009 (edited) Pa nije u pitanju jedan listic. Masa njih. Ali i masa koja nije toliko FALS alarm koliko bi neki hteli da se to predstavi. Ja realno vise poentiram na UFO HUNTERE nego na seti, ima tu dosta obrazovanih i pametnih ljudi koji kad dobiju prijavu o fenomenu, odu kao pravi naucnici ( taj pojam vec otrcano zvuchi ) pa istraze. Sakupljaju. Dok ovi "ah mahnili nam 2 puta fals listicem, nema ni od ovoga nista ne moramo ni da gledamo " Edited June 26, 2009 by Bezlični
Nisko_Se_Mazim Posted June 30, 2009 Report Posted June 30, 2009 http://www.universetoday.com/ Overite link,odlican je
Josif Visarionovič Posted July 12, 2009 Report Posted July 12, 2009 Ovo sam danas procitao na fejsbuku Ovo se jednom dogadja u nasem zivotu 28. Avgusta 2009 god., 30 minuta posle ponoci, pogledajte u nebo. Planeta Mars bice vrlo sjajna na nebu i imace velicinu Meseca, premda je planeta Mars udaljena 34,65 miliona kilometara udaljena od Zemlje. Pokusajte da ne propustite ovaj fenomen. Videce se golim okom, a izgledace kao da Zemlja ima dva Meseca ??? Pojava ovog fenomena, ponovice se godine 2287. Podelite ovu informaciju svim prijateljima, jer niko, od danas zivih ljudi, nece moci da ovo vidi po drugi put
Geralt of Rivia Posted July 12, 2009 Report Posted July 12, 2009 Ma sprdnja obicna...overite ovde vise o tome: http://www.snopes.com/science/astronomy/brightmars.asp
Elderane Posted July 12, 2009 Report Posted July 12, 2009 Naravno da jeste. Mars je prije nekoliko godina bio najblizi Zemlji. Da bi se vidio u velicini mjeseca, morao bi nam prici nevjerovatno blizu. Ko je ovo provalio?
Talvi Posted July 12, 2009 Report Posted July 12, 2009 A, uostalom, znajuci nas narod sve i da je to tacno ljudi bi se posakrivali u kuce i zamracili sve prozore.
Elderane Posted July 12, 2009 Report Posted July 12, 2009 100% Nevjerovatni smo. A kad treba povjerovati u natalne karte, i raznorazne horoskopske zavrzlame, prvi smo.
Josif Visarionovič Posted July 12, 2009 Report Posted July 12, 2009 Zar nisu neki narodi posle ne znam koliko godina rata prekinuli kad je doslo pomracenje sunca Uplasili se i zavrsili ratovanje
Kwlt Posted July 12, 2009 Report Posted July 12, 2009 (edited) aha,chuo sam za to...neka dva kineska plemena,nekad davno,mozda i pre Hrista Planeta Mars bice vrlo sjajna na nebu i imace velicinu Meseca, premda je planeta Mars udaljena 34,65 miliona kilometara udaljena Mesec je udaljen 380.000 km Edited July 12, 2009 by Untitled
Josif Visarionovič Posted July 12, 2009 Report Posted July 12, 2009 (edited) Haha zamisli taj prizor.Mislim nema teorije da bude iste velicine kao mesec,a i mislim da je mars udaljen oko 57 miliona km.Provericu bas Edit,Mars kad je najblizi zemlji je udaljen oko 87 miliona.hm Edited July 12, 2009 by Josif Visarionovič
Nisko_Se_Mazim Posted July 12, 2009 Report Posted July 12, 2009 (edited) Prevara tj email scam je ovo u vezi Marsa Evo vam ovaj sajt pa da znate za ubuduce kada naletite na nesto slicno http://www.hoax-slayer.com/ A evo i ovde konkretno http://www.hoax-slayer.com/mars-earth-close.html Edited July 12, 2009 by Full_Metal_Yakuza
Josif Visarionovič Posted July 12, 2009 Report Posted July 12, 2009 a i tad kad je najblizi zemlji izgleda kao venera otprilike,zbog sjajnosti...i to je bilo pre par godina koliko se secam.
Elderane Posted July 12, 2009 Report Posted July 12, 2009 Ma, i manje se vidi od Venere. Ali, super je ideja, bas bi bilo vrhunski da se tako nesto desi
Josif Visarionovič Posted July 12, 2009 Report Posted July 12, 2009 (edited) Zamisli 2 meseca oko Zemlje,koji bi to haos bio sa morima i plimom... Jbt koja lepota Edited July 12, 2009 by Josif Visarionovič
Josif Visarionovič Posted July 16, 2009 Report Posted July 16, 2009 Kako mocna slika,zamislite ovakav prizor sa Zemlje
Rehabilitovani Bagrem Posted July 18, 2009 Report Posted July 18, 2009 Realna simulacija sletanja na mesec,misija je pocela 16tog a sletanje je 20gog,genijalan sajt :worship: http://www.wechoosethemoon.org/
hypnos Posted July 26, 2009 Author Report Posted July 26, 2009 a sta mislite jesu li stvarno oni sletjeli na mjesec prije 40 godina?
ninga Posted July 26, 2009 Report Posted July 26, 2009 Ја прије нисам вјеровао али кад сам погледао Разбијаче митова на Дискавери, епизоду посвећену само томе повјеровао сам јер су баш детаљно оповргнули сваку тврдњу која говори у корист теорије завјере (застава која се вијори, отисак стопала, кретање астронаута, освијетљеност при уласку у летилицу, итд.).
hypnos Posted July 26, 2009 Author Report Posted July 26, 2009 ja bih volio isto to pogledati da se uvjerim, mada ne bi me zacudilo i da je to u sustini bila cista laz,ionako je narod masu obmanjivan u mnogim stvarima
Recommended Posts