Guest Шејтанов Чобан Posted September 27, 2010 Report Posted September 27, 2010 Постоје они за које нисмо нашли објашњење шта су. http://www.youtube.com/watch?v=YnszlJC8iGs
Dead Man Drinking Posted September 27, 2010 Report Posted September 27, 2010 @Novaliis To su sateliti u niskoj orbiti (LEO)
Novaliis Posted September 27, 2010 Report Posted September 27, 2010 Aha, ok.. trebalo mi je bilo kakvo objasnjenje jer ne verujem da su to bili leteci tanjiri a mogu izgledati istripovano sa svojim cik-cak kretanjem i ubrzavanjem i usporavanjem u sekundi.
Rehabilitovani Bagrem Posted September 27, 2010 Report Posted September 27, 2010 @Novaliis To su sateliti u niskoj orbiti (LEO) Ma ne to su NLO ko sto ovi clanovi gore tvrde
Guest Шејтанов Чобан Posted September 27, 2010 Report Posted September 27, 2010 Неидентификовани летећи објекат не мора бити летећи тањир или нешто ванземаљско.Већ нешто што не можемо видети у мраку Aha, ok.. trebalo mi je bilo kakvo objasnjenje jer ne verujem da su to bili leteci tanjiri a mogu izgledati istripovano sa svojim cik-cak kretanjem i ubrzavanjem i usporavanjem u sekundi. Летећи тањир је могуће направити,имали су га Немци још у Другом Светском Рату. Све су то неки експерименти,јер не верујем да би неко тамо прелазио милионе светлосних година само да види Земљу са висине и нестане.Некако ми нема логике.Осим ако нису далеко напреднији од нас па имају неке телепорте,лете брже од брзине светлости итд.
Rehabilitovani Bagrem Posted September 27, 2010 Report Posted September 27, 2010 Nemci imali leteci tanjir???Pa jedva im je helikopter funkcionisao,previse tripujes matori.
Guest Шејтанов Чобан Posted September 27, 2010 Report Posted September 27, 2010 (edited) Покушавали су да их користе у сврху застрашивања русије и америке али су били врло кратког домета и склони кваровима. Edited September 27, 2010 by Шејтанов Чобан 1
Novaliis Posted September 27, 2010 Report Posted September 27, 2010 Zaniljive slike. Zanimljivo mi je sve to oko nacizma i povezanosti sa okultnim i vanzemaljskim, pa makar i da nije istina. Nacisti jesu koristili okultno, u to nema sumnje a sve se vrti oko Vrila, tajne energije Crnog Sunca i Sambale koja je mitska zemlja na etericnom nivou.. zato su isli na Tibet.
Rehabilitovani Bagrem Posted September 30, 2010 Report Posted September 30, 2010 I presnet to you Gliesse 581 g!Planeta je nadjena pre neki dan,i ima najvise sansi od svih do sada nadjenih planeta da odrzava zivot,evo vise infa http://en.wikipedia.org/wiki/Gliese_581_g
Guest Administrator Posted September 30, 2010 Report Posted September 30, 2010 Hvala sto si nam presnetovao ovu planetu Salu na stranu , ovo je sjajno otkrice. Jedina steta je sto nemamo tako naprednu tehnologiju da tako veliku razdaljinu predjemo za krace vreme , mislim , 20 SVETLOSNIH GODINA !!!!! 1
Генеральный Posted September 30, 2010 Report Posted September 30, 2010 mislim , 20 SVETLOSNIH GODINA !!!!! ко крене на време, ни ВЦ није далеко! 1
Guest Шејтанов Чобан Posted September 30, 2010 Report Posted September 30, 2010 Постоје теорије које ће за неко време бити изводљиве,наиме путовање уз помоћи сучевих фотона. Тако да ће пут на Марс место 7-8 месеци,у зависности од положаја спрам земље трајати 40-ак дана.То је велики помак па и за неке веће раздаљине. Додуше када би неко кренуо сад на ту планету брзином светлости и вратио се после 40 година на Земљу стигао би у будућност од неких 4000 година.
Lord Iffy Boatrace Posted September 30, 2010 Report Posted September 30, 2010 Do jaja,sjajno otkrice!!!
Rehabilitovani Bagrem Posted September 30, 2010 Report Posted September 30, 2010 (edited) a na gliss 581 d su poslate radio poruke 2009 koje ce stici tamo 2049... http://www.youtube.com/watch?v=UmWRup3PRO8 Edited September 30, 2010 by Vuvuzela
Rehabilitovani Bagrem Posted September 30, 2010 Report Posted September 30, 2010 Evo sta je veliki Carl Sagan pricao o potrazi za zivotom van planete.Obratite paznju da je mislio da je najblizi znak zivota mozemo naci na 200 svetlosnih godina a ova planeta je na 20 svetlosnih godina!!! http://www.youtube.com/watch?v=sZt3Zg2y8ks
Lord Iffy Boatrace Posted September 30, 2010 Report Posted September 30, 2010 Da li ima neko svoju teoriju sta je zapravo "NOTHINGNESS"?Citao sam dosta o tome i na kraju sam skapirao da smo mi kao bica nesposobna da shvatimo to,od Big Banga pa na dalje mozemo studirati ali pre toga...mislim da niko to nece moci na pravi nacin da definise.
Guest Шејтанов Чобан Posted September 30, 2010 Report Posted September 30, 2010 Не можемо схватити четврту димензију,као што рецимо неки примитивнији облици живота на земљи не могу схватити све ово у чему човек живи.
Guest Administrator Posted September 30, 2010 Report Posted September 30, 2010 Pa i teorija o Velikom Prasku nestabilna. Zato je u kategoriji Teorija , mozemo samo da predpostavljamo. Jedna racunica : 20 svetlosnih godina do novootkrivene planete 300 000 km/s x 60 x 60 x 24 x 365 x 20 E toliko smo udaljeni od te planete
Lord Iffy Boatrace Posted September 30, 2010 Report Posted September 30, 2010 (edited) Ako je univerzum nastao iz tog praska onda postoji nesto izvan tog univerzuma,mozda se desio jos neki prasak u tom NOTHINGNESS-u pa ce se jednom spojiti sa njim ili dodirnuti kada dostigne tu velicinu ako se vec siri...jaoooooo znam da ima dosta teorija ali za tim zalim,sto zivimo u takvom vremenu da niko od nas nece saznati istinu Kao sto ti kazes i ta teorija o Big Bangu je nestabilna,ocekujem da za 20-30 godina neko izadje sa nekom "logicnijom" teorijom i da teorija o Big Bangu padne u zaborav Edited September 30, 2010 by BruceBruce
Guest Administrator Posted September 30, 2010 Report Posted September 30, 2010 Mi pokusavamo da razumemo nesto van nase zamisli. Mi zivimo u jednoj malenoj galaksiji zvanoj Mlecni Put gde su nam zvezde ( kojih ima milijarde i milijarde u Galaksiji ) nedostizne. A postoje milijardu galaksija sa isto toliko zvezda. Zamisli ?
Guest Шејтанов Чобан Posted September 30, 2010 Report Posted September 30, 2010 Кажу да пре великог праска није било ничега.Ни простора ни времена.Е онда је тај прасак почео том ничему да даје простор и време и тако се шири. Прочитах у новинама скоро да ће се свемир вечно ширити
Guest Administrator Posted September 30, 2010 Report Posted September 30, 2010 Da , jedino sta je brze od brzine svetlosti ( skoro 300 000 km/s ) je sirenje svemira.
Lord Iffy Boatrace Posted September 30, 2010 Report Posted September 30, 2010 To je sve najnovije shvatanje Stephen Hawkinga i njegove ekipe,cenim ja njega mnogo i ima stvarno najrealniju teoriju o svemu ali opet kao sto kaze admin mislim da ljudska bica pokusavaju da shvate ono sto je izvan nasih zamisli.
Guest Шејтанов Чобан Posted September 30, 2010 Report Posted September 30, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=Zr7wNQw12l8
Recommended Posts