Sisus Posted October 27, 2008 Report Posted October 27, 2008 Ma sta? Pa nije to pederski, znas onu od Piknika: "Ja hocu da se kloniram u 4 primerka, I on je tvoj, i ja sam tvoj, i ti si moj i njegov je tvoj". Tako nekako ide.
Ranis Posted October 27, 2008 Report Posted October 27, 2008 kao mali sam zeleo da imam teleskop, pravi, za posmatranje zvezda...pa sam kasnije napravio plan kako da "zabodem" shkolski, koji i onako niko ne koristi...dok sam ja reshio da realizujem plan, oni su vec stavili teleskop u novu prostoriju sa kljuchem...tako da sam ostao bez teleskopa
Ranis Posted October 27, 2008 Report Posted October 27, 2008 ukradi kljuc kasno...davno sam zavrshio shkolu...sad kad bi se tek tako pojavio, postavili bi neka pitanja, bio bi previshe sumnjiv...
:matija Posted October 27, 2008 Report Posted October 27, 2008 Ti mozes da se zaposlis kao profesor. I onda da ukrades teleskop, ne bi bilo sumnje nikakve. Kao Edi Marfi u jednom filmu, kad je krao dijamant iz policijske stanice.
Ranis Posted October 27, 2008 Report Posted October 27, 2008 dobra ideja..ipak cu ga se izgleda dochepati na kraju...
Sandman Posted October 27, 2008 Report Posted October 27, 2008 bilo bi zanimljivo upoznati samog sebe... Ja bih tu budalu prebio.
hypnos Posted October 27, 2008 Author Report Posted October 27, 2008 da li neko zna ili pretpostavlja kako je mjesec nastao?
Dersu Uzala Posted October 28, 2008 Report Posted October 28, 2008 ...Ono sto meni nije jasno je zasto ljudska rasa smatra za normalno da su ta druga bica pametnija od nas? Ne sva ta druga bica. I bakterije se 'racunaju u zivot'. Postoji nesto sto se zove Drejkova jednacina, sve ti je tu objasnjeno.
Dersu Uzala Posted October 28, 2008 Report Posted October 28, 2008 Naravno da nema i naravno da ne može da se izađe na kraj nečega što nema kraja. Youz kiddin' right?
Axeanosilas Posted October 28, 2008 Report Posted October 28, 2008 kao mali sam zeleo da imam teleskop, pravi, za posmatranje zvezda...pa sam kasnije napravio plan kako da "zabodem" shkolski, koji i onako niko ne koristi...dok sam ja reshio da realizujem plan, oni su vec stavili teleskop u novu prostoriju sa kljuchem...tako da sam ostao bez teleskopa Има много нацрта и упутстава на Нету, направи га сам. Ја то планирам већ годинама, не би требало да буде ни неђт нарочито скупо. Имао сам неки мали, позајмљени, али се ништа битно није могло видети те сам га користио за зверање по становима дуж Цвијићеве.
Dersu Uzala Posted October 28, 2008 Report Posted October 28, 2008 ...svjetlost,koja putuje......brzinom od 385000 km/s. Ouch. Ne preteruj sefe. Nije ni 300,000 km/s.
Kokopelli Posted October 28, 2008 Report Posted October 28, 2008 (edited) Kjut Marvin Edited October 28, 2008 by Kokopelli
Ranis Posted October 28, 2008 Report Posted October 28, 2008 video sam. nije to bash tako lako... mada bilo bi zanimljivo...
Novaliis Posted October 28, 2008 Report Posted October 28, 2008 Dersu Uzala je na zadatku. We are on a mission: we are called to the cultivation of the earth.
Axeanosilas Posted October 28, 2008 Report Posted October 28, 2008 (edited) video sam. nije to bash tako lako... mada bilo bi zanimljivo... Занимљиво је, наравно. За разлику од воајерисања двогледом или дурбином, моменат трескања тела и дрхтања руке која држи исте је сведен на минимум јербо телескоп обично има неки сталак. Седнеш к'о човек на неку удобну столицу и удри, једино што ће дрхтати је твоје тело, али од рукоблудног сладострашћа. Истина, ако не седиш онда и није баш лако. А можда си мислио на самоизраду телескопа? :) Edited October 28, 2008 by Axeanosilas
Dersu Uzala Posted October 28, 2008 Report Posted October 28, 2008 Covek nikada nece moci da putuje otvorenim svemirom,postoji mnogo prepreka.Prva i najveca je kosmicka radijacija od koje nema zastite. Jesi cuo nekad za NSRL? Guglaj malo. Ima ko radi bre na raznim problemima. Za 10 godina palimo na Mars, pa ti vidi. 'De ces otvoreniji svemir..
Dersu Uzala Posted October 28, 2008 Report Posted October 28, 2008 Bese to sajentoloska teorija da su ljudi zamorci, tako nesto? Kao "posadili" su nas na Zemlju i sad gledaju sta cemo da uradimo. Kao Maje su ih provalili, pa su zato zbrisani, da ne upropaste ogled. I sve je kao u filmu Matrix. To o cemu pricas se zove ep o Gilgameshu, a ovi carevi sajentolozi su uostalom kao i vecina religija drpili sve odatle jelda, i onda se nadovezali svako sa svojim momentima. Nadam se da nema potrebe da objasnjavam sta je ep o Gilgameshu.
Ranis Posted October 28, 2008 Report Posted October 28, 2008 Jesi cuo nekad za NSRL? Guglaj malo. Ima ko radi bre na raznim problemima. Za 10 godina palimo na Mars, pa ti vidi. 'De ces otvoreniji svemir.. "...where no man has gone before..."
Dersu Uzala Posted October 28, 2008 Report Posted October 28, 2008 (edited) W Cephei,a. Najveca zvezda poznata coveku.Kolika je,prakticno nezamisliva Treca najveca. Prva je VY Canis Mayoris. Druga je WOH G64. Edited October 28, 2008 by Dersu Uzala
Recommended Posts