Dark_Elf Posted October 17, 2008 Report Posted October 17, 2008 (edited) Najnovija vest iz omiljenog nam Blizzarda je da će izdati Starcraft II, ne kao samostalnu igru, već kao tri igre (svaka rasa posebno) i izdavaće prvo Terran kampanju, zatim Zerg Kampanju i na kraju Protos kampanju. Prva reakcija na ovo je da Blizzard na taj način (pod pritiskom Activisiona) želi da izmuze što više para od vernih igrača, međutim Blizzard ovo demantuje navodeći da će ovako igrači dobiti mnogo više i brže. Ja sam u početku bio skeptik i bio pomalo iznerviran, ali sam posle shvatio da je ovo ipak dobar potez koji će samo doneti dobro igri, jer će na ovaj način sve 3 kampanje biti oooooogrooooomne, a i brže ćemo biti u prilici da se okušamo sa Terranima dok čekamo Zerg kampanju. Prva vest: http://news.zdnet.com/2424-9595_22-241259.html Blizzard objašnjava zašto: http://www.youtube.com/watch?v=y5FErchv_7o...feature=related http://www.youtube.com/watch?v=VWwckCS-Qr0 Odgovor Blizzarda na optužbe da je samo novac u pitanju: http://www.edge-online.com/features/blizza...lking-starcraft Edited October 18, 2008 by voodoo_
voodoo_ Posted October 17, 2008 Report Posted October 17, 2008 (edited) Zaboravio si da pomeneš da će u multiplejer režimu biti dostupne sve rase, tako da će multi odmah moći da se ljušti. Inače, teško da Activision može Blizzardu da diktira bilo šta Edited October 17, 2008 by voodoo_
Salvation Posted October 17, 2008 Report Posted October 17, 2008 Sto se mene tice, super vesti. Ja ionako nisam planirao da dajem sto dolara na igricu, a kamoli 300. Blizzard je to, kapiram da sta god urade bice dobro, jedino me brine da mozda engine ne bude malo zastareo posto ako zaista toliko studiozno prave svaku igricu kapiram da ce zadnja u trilogiji izaci negde 2012 or something.
Ivan_Creed Posted October 18, 2008 Report Posted October 18, 2008 Mozda je fazon kao sa WoW da dodaje exp (novi sadrzaj da doda umesto pravi posebno)?
Dark_Elf Posted October 20, 2008 Author Report Posted October 20, 2008 Mozda je fazon kao sa WoW da dodaje exp (novi sadrzaj da doda umesto pravi posebno)? Nije. To sa ekspanzijom su prvo hteli, pa su odustali. Verovatno će biti ekspanzija nakon što izdaju treći disk, ali to je toliko daleko, da ne smem ni da razmišljam.
Ivan_Creed Posted October 20, 2008 Report Posted October 20, 2008 Ondak ne znam, mislim da ce se ljudi smoriti dok cekaju ostale delove da izadju (cimanje je i fazon sa exp, jer vecina ce morati da plati), ja licno nemam nista protiv da kupim dobru igru, ali da placam 3 umesto 1 (mozda cak i dodaju neki exp sa nekom 4-tom rasom), nece da moze.... Blizz je jedina kompanija cije sam sve novije igre kupio (Diablo+Hellfire, Diablo2+LoD, WC2+BtDP, WCRoC+WCTfT, SC+BroodWar, WoW+BC/WotLK), uz jos 3-4 igre, tako da jeb'ga, moracu da pribegnem pirateriji i ilegalnim downloadovima, ako se moze krJekovaT cede taj! Tom hronologijom da cekaju ljudi se nEje dobro baviti, ionako im trebaju godine da izbace jednu igru, samo ne znam koji je zvanican razlog da to tako podele? Pare, nije jos sve zavrseno, ili 'memorija'? Razumem recimo HL2 kada je izasao, i umesto novog dela, dodali su 'episode', mislim drugi je zanr i zahtevi (iako je znatno recimo racionalnija sa zahtevima od Doom3) sistema, ali jeb''ga, sta bi Bjethor rekao na sve ovo? Fak.
Dark_Elf Posted October 26, 2008 Author Report Posted October 26, 2008 Tom hronologijom da cekaju ljudi se nEje dobro baviti, ionako im trebaju godine da izbace jednu igru, samo ne znam koji je zvanican razlog da to tako podele? Zvaničan razlog je "prevelika kreativnost". Jednostavno, zaneli su se i napravili ooooogrooomnuuu kampanju samo za jednu rasu (od 30 misija) i to jednostavno ne mogu da strpaju u jednu igru (znači tri kampanje - 90 misija... jednostavno je premnogo). Zato su rešili da sve kampanje još malo prošire i da izdaju svaku kampanju posebno, što im omogućava da se još više razmahnu u kreativnom procesu.
MissionVao Posted November 13, 2008 Report Posted November 13, 2008 Tacno, ako dobijas na kraju za cenu 3 igre nesto podjednako ogromno kao 3 igre ne vidim sto "nije fer"
Satyr Posted November 26, 2008 Report Posted November 26, 2008 Minumum Requirements GFX: GeForce 7/8 Series or Radeon 1000/2000 with 256 MB RAM CPU: Pentium 4 RAM: 1 GB Internet: ADSL 1 Mbit Recommended Requirements GFX: GeForce 8000 or Radeon 2000 series with 512 MB RAM CPU: Core 2 Duo or Athlon X2. RAM: 2 GB Internet: ADSL 3 Mbit Optimal Requirements GFX: Geforce 9000er or Radeon 3000er Series CPU: Core 2 Duo 3 GHz or Athlon X2 RAM: 2GB with DualChannel mode
Dark_Elf Posted November 26, 2008 Author Report Posted November 26, 2008 Minumum Requirements GFX: GeForce 7/8 Series or Radeon 1000/2000 with 256 MB RAM CPU: Pentium 4 RAM: 1 GB Internet: ADSL 1 Mbit Recommended Requirements GFX: GeForce 8000 or Radeon 2000 series with 512 MB RAM CPU: Core 2 Duo or Athlon X2. RAM: 2 GB Internet: ADSL 3 Mbit Optimal Requirements GFX: Geforce 9000er or Radeon 3000er Series CPU: Core 2 Duo 3 GHz or Athlon X2 RAM: 2GB with DualChannel mode Sve je to lepo... ali kad će?! KAD ĆEEEEEEEEEEEEEEEEEE????!!!! :udri: :mad:
DBrave Posted November 26, 2008 Report Posted November 26, 2008 u trenutku kad izadje, ova konfiguracija nece biti nesto puno skupa, ali brine me internet konekcija realno
DBrave Posted August 17, 2009 Report Posted August 17, 2009 heheh novi cinematik: http://sclegacy.com/news/23-sc2/476-july-2...rty-sp-coverage svrs!
José Luis Chilavert Posted August 30, 2009 Report Posted August 30, 2009 Како ствари стоје за Старкрафт 2 и Диабло 3 (који ће користити БетлНет 2) ће бити потребна месечна претплата.
Dead Man Walking Posted August 30, 2009 Report Posted August 30, 2009 Jebote koliko oni već zgrću para na World Of Warcraft-u, ne mogu da zamislim koliko će zarađivati sa Diablom i Starcraftom. Ja ću kao i do sada tražiti alternative
voodoo_ Posted August 30, 2009 Report Posted August 30, 2009 (edited) Potvrdili su nedavno par puta da neće biti mesečne pretplate. E sad možda se predomisle u budućnosti, ali poslednji zvanični info je da nema pretplate. Sa druge strane novi Battle.net imaće shop za kupovinu ingame stvari (mape itd) tako da verujem da će naći način da muzu pare. Edited August 30, 2009 by voodoo_
DBrave Posted August 30, 2009 Report Posted August 30, 2009 Како ствари стоје за Старкрафт 2 и Диабло 3 (који ће користити БетлНет 2) ће бити потребна месечна претплата. Jel mozes da das link gde si ovo procitao??
voodoo_ Posted August 30, 2009 Report Posted August 30, 2009 Ja mogu da dam suprotan link: http://starcraft.incgamers.com/blog/comments/no-monthly-payments-for-starcraft-ii/
DBrave Posted August 30, 2009 Report Posted August 30, 2009 pa zato i kazem! Kako volim kad neko ovako odvali ili recimo mrzi ga da procita neki duzi intervju pa samo zakljuci ovako nesto iz naslova... Daj link brate inace ti dolazimo na gajbu
bezlichni Posted September 19, 2009 Report Posted September 19, 2009 (edited) Јеботе како сам готивио први SC једва чекам други део. Ал ме смарају више што га не избацају, и јебала их трилогије и месечне претплате... мало ли су пара узели са WC i WOW ......... Jebote koliko oni već zgrću para na World Of Warcraft-u, ne mogu da zamislim koliko će zarađivati sa Diablom i Starcraftom. Управо стоке незасите. ----------- иначе чини ми се да су усрали омиљене ми протосе. Гледао оне клипове као демо гамеплеј... протоси су бре синином за силу. Сад су курац. Даље нема више Арчиона или како се већ чита... што је сраање моја омиљена јединица да се избаци, па уста вам се исерем. Edited September 19, 2009 by Elitista u Povoju.
MissionVao Posted September 19, 2009 Report Posted September 19, 2009 Zar zaista mislis da ce Blizzard usrati upravo ono po cemu su bili poznati - izbalansiranost jedinica u StarCraftu?
Drogarito Posted September 19, 2009 Report Posted September 19, 2009 Mislim da nece biti pretplate za SC2.
bezlichni Posted September 20, 2009 Report Posted September 20, 2009 Zar zaista mislis da ce Blizzard usrati upravo ono po cemu su bili poznati - izbalansiranost jedinica u StarCraftu? Da. Jedinice u SC nikad nisu bile izbalansirane. Vec su rase imale svoje tripove. Protosi su jaki ali spori. Zergovi su brzi nezavisni jeftini ali slabiji. Terani su sredina, maksimalno takticari. To je bio duh starcrafta .... ako to promene, promenili su starcraft.
MissionVao Posted September 20, 2009 Report Posted September 20, 2009 Poenta je da ni jedna rasa ne moze da je*e mater drugoj ladno. U mojoj knjizi se to zove izbalansiranost. U ostalom zar ti 'tripovi' nisu upravo to? Da niko nema sve vrline, tj vecinu vrlina?
Dark_Elf Posted September 20, 2009 Author Report Posted September 20, 2009 khm... Protosi su bar duplo brži nego terrani. Igra je fantastično izbalansirana, mada bih ja ipak dao mikroskopsku prednost protosima.
bezlichni Posted September 20, 2009 Report Posted September 20, 2009 (edited) Poenta je da ni jedna rasa ne moze da je*e mater drugoj ladno. U mojoj knjizi se to zove izbalansiranost. U ostalom zar ti 'tripovi' nisu upravo to? Da niko nema sve vrline, tj vecinu vrlina? Rekla si jedinice, to me je zbunilo. khm... Protosi su bar duplo brži nego terrani. Nidje veze mozda u hodanju i skupljanju resusra. Protoske jedinice se sporije grade nego teranse isto i protoske zgrade. Igra je fantastično izbalansirana, mada bih ja ipak dao mikroskopsku prednost protosima. Najvecu prednost imaju zergovi. Kada je multiplayer u pitanju. Mozes da sjebes protivnika za 2-3 minuta sa zergovima. Doduse ja to mogu i sa protosima, lol. DoubleFire, Elf, ocete da igramo sc preko neta da se organizujemo nekako? Ja sam sc pre bash kidao, al odavno nisam igrao, no leglo bi mi malo da deljem. Pa ako ste raspolozeni. P.s. Poenta je da ni jedna rasa ne moze da je*e mater drugoj ladno. Ne bije bitnu svetlo oruzije vec srce u junaka xD Edited September 20, 2009 by Elitista u Povoju.
Recommended Posts