Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Najnovija vest iz omiljenog nam Blizzarda je da će izdati Starcraft II, ne kao samostalnu igru, već kao tri igre (svaka rasa posebno) i izdavaće prvo Terran kampanju, zatim Zerg Kampanju i na kraju Protos kampanju.

Prva reakcija na ovo je da Blizzard na taj način (pod pritiskom Activisiona) želi da izmuze što više para od vernih igrača, međutim Blizzard ovo demantuje navodeći da će ovako igrači dobiti mnogo više i brže.

Ja sam u početku bio skeptik i bio pomalo iznerviran, ali sam posle shvatio da je ovo ipak dobar potez koji će samo doneti dobro igri, jer će na ovaj način sve 3 kampanje biti oooooogrooooomne, a i brže ćemo biti u prilici da se okušamo sa Terranima dok čekamo Zerg kampanju.

Prva vest:

http://news.zdnet.com/2424-9595_22-241259.html

Blizzard objašnjava zašto:

http://www.youtube.com/watch?v=y5FErchv_7o...feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=VWwckCS-Qr0

Odgovor Blizzarda na optužbe da je samo novac u pitanju:

http://www.edge-online.com/features/blizza...lking-starcraft

Edited by voodoo_
Posted (edited)

Zaboravio si da pomeneš da će u multiplejer režimu biti dostupne sve rase, tako da će multi odmah moći da se ljušti.

Inače, teško da Activision može Blizzardu da diktira bilo šta :)

Edited by voodoo_
Posted

Sto se mene tice, super vesti. Ja ionako nisam planirao da dajem sto dolara na igricu, a kamoli 300. Blizzard je to, kapiram da sta god urade bice dobro, jedino me brine da mozda engine ne bude malo zastareo posto ako zaista toliko studiozno prave svaku igricu kapiram da ce zadnja u trilogiji izaci negde 2012 or something.

Posted
Mozda je fazon kao sa WoW da dodaje exp (novi sadrzaj da doda umesto pravi posebno)?

Nije.

To sa ekspanzijom su prvo hteli, pa su odustali.

Verovatno će biti ekspanzija nakon što izdaju treći disk, ali to je toliko daleko, da ne smem ni da razmišljam.

Posted

Ondak ne znam, mislim da ce se ljudi smoriti dok cekaju ostale delove da izadju (cimanje je i fazon sa exp, jer vecina ce morati da plati), ja licno nemam nista protiv da kupim dobru igru, ali da placam 3 umesto 1 (mozda cak i dodaju neki exp sa nekom 4-tom rasom), nece da moze.... Blizz je jedina kompanija cije sam sve novije igre kupio (Diablo+Hellfire, Diablo2+LoD, WC2+BtDP, WCRoC+WCTfT, SC+BroodWar, WoW+BC/WotLK), uz jos 3-4 igre, tako da jeb'ga, moracu da pribegnem pirateriji i ilegalnim downloadovima, ako se moze krJekovaT cede taj! :ph34r:

Tom hronologijom da cekaju ljudi se nEje dobro baviti, ionako im trebaju godine da izbace jednu igru, samo ne znam koji je zvanican razlog da to tako podele? Pare, nije jos sve zavrseno, ili 'memorija'? Razumem recimo HL2 kada je izasao, i umesto novog dela, dodali su 'episode', mislim drugi je zanr i zahtevi (iako je znatno recimo racionalnija sa zahtevima od Doom3) sistema, ali jeb''ga, sta bi Bjethor rekao na sve ovo? :ph34r:

Fak.

Posted
Tom hronologijom da cekaju ljudi se nEje dobro baviti, ionako im trebaju godine da izbace jednu igru, samo ne znam koji je zvanican razlog da to tako podele?

Zvaničan razlog je "prevelika kreativnost".

Jednostavno, zaneli su se i napravili ooooogrooomnuuu kampanju samo za jednu rasu (od 30 misija) i to jednostavno ne mogu da strpaju u jednu igru (znači tri kampanje - 90 misija... jednostavno je premnogo).

Zato su rešili da sve kampanje još malo prošire i da izdaju svaku kampanju posebno, što im omogućava da se još više razmahnu u kreativnom procesu.

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Minumum Requirements

GFX: GeForce 7/8 Series or Radeon 1000/2000 with 256 MB RAM

CPU: Pentium 4

RAM: 1 GB

Internet: ADSL 1 Mbit

Recommended Requirements

GFX: GeForce 8000 or Radeon 2000 series with 512 MB RAM

CPU: Core 2 Duo or Athlon X2.

RAM: 2 GB

Internet: ADSL 3 Mbit

Optimal Requirements

GFX: Geforce 9000er or Radeon 3000er Series

CPU: Core 2 Duo 3 GHz or Athlon X2

RAM: 2GB with DualChannel mode

Posted
Minumum Requirements

GFX: GeForce 7/8 Series or Radeon 1000/2000 with 256 MB RAM

CPU: Pentium 4

RAM: 1 GB

Internet: ADSL 1 Mbit

Recommended Requirements

GFX: GeForce 8000 or Radeon 2000 series with 512 MB RAM

CPU: Core 2 Duo or Athlon X2.

RAM: 2 GB

Internet: ADSL 3 Mbit

Optimal Requirements

GFX: Geforce 9000er or Radeon 3000er Series

CPU: Core 2 Duo 3 GHz or Athlon X2

RAM: 2GB with DualChannel mode

Sve je to lepo... ali kad će?! KAD ĆEEEEEEEEEEEEEEEEEE????!!!! :udri: :udri: :mad: :mad: :mad::violent:

• 8 months later...
  • 2 weeks later...
Posted (edited)

Potvrdili su nedavno par puta da neće biti mesečne pretplate. E sad možda se predomisle u budućnosti, ali poslednji zvanični info je da nema pretplate.

Sa druge strane novi Battle.net imaće shop za kupovinu ingame stvari (mape itd) tako da verujem da će naći način da muzu pare.

Edited by voodoo_
Posted

Како ствари стоје за Старкрафт 2 и Диабло 3 (који ће користити БетлНет 2) ће бити потребна месечна претплата.

Jel mozes da das link gde si ovo procitao??

Posted

pa zato i kazem!

Kako volim kad neko ovako odvali ili recimo mrzi ga da procita neki duzi intervju pa samo zakljuci ovako nesto iz naslova...

Daj link brate inace ti dolazimo na gajbu :)

• 3 weeks later...
Posted (edited)

Јеботе како сам готивио први SC једва чекам други део.

Ал ме смарају више што га не избацају, и јебала их трилогије и месечне претплате... мало ли су пара узели са WC i WOW .........

Jebote koliko oni već zgrću para na World Of Warcraft-u, ne mogu da zamislim koliko će zarađivati sa Diablom i Starcraftom.

Управо стоке незасите.

-----------

иначе чини ми се да су усрали омиљене ми протосе. Гледао оне клипове као демо гамеплеј... протоси су бре синином за силу. Сад су курац.

Даље нема више Арчиона или како се већ чита... што је сраање моја омиљена јединица да се избаци, па уста вам се исерем.

Edited by Elitista u Povoju.
Posted

Zar zaista mislis da ce Blizzard usrati upravo ono po cemu su bili poznati - izbalansiranost jedinica u StarCraftu? :mrgreen:

Da.

Jedinice u SC nikad nisu bile izbalansirane. Vec su rase imale svoje tripove. Protosi su jaki ali spori. Zergovi su brzi nezavisni jeftini ali slabiji. Terani su sredina, maksimalno takticari.

To je bio duh starcrafta .... ako to promene, promenili su starcraft.

Posted

Poenta je da ni jedna rasa ne moze da je*e mater drugoj ladno. U mojoj knjizi se to zove izbalansiranost. U ostalom zar ti 'tripovi' nisu upravo to? Da niko nema sve vrline, tj vecinu vrlina?

Posted (edited)

Poenta je da ni jedna rasa ne moze da je*e mater drugoj ladno. U mojoj knjizi se to zove izbalansiranost. U ostalom zar ti 'tripovi' nisu upravo to? Da niko nema sve vrline, tj vecinu vrlina?

Rekla si jedinice, to me je zbunilo. :)

khm... Protosi su bar duplo brži nego terrani.

Nidje veze mozda u hodanju i skupljanju resusra. Protoske jedinice se sporije grade nego teranse isto i protoske zgrade.

Igra je fantastično izbalansirana, mada bih ja ipak dao mikroskopsku prednost protosima.

Najvecu prednost imaju zergovi. Kada je multiplayer u pitanju. Mozes da sjebes protivnika za 2-3 minuta sa zergovima.

Doduse ja to mogu i sa protosima, lol.

DoubleFire, Elf, ocete da igramo sc preko neta da se organizujemo nekako? :)

Ja sam sc pre bash kidao, al odavno nisam igrao, no leglo bi mi malo da deljem. Pa ako ste raspolozeni.

P.s.

Poenta je da ni jedna rasa ne moze da je*e mater drugoj ladno.

Ne bije bitnu svetlo oruzije vec srce u junaka xD

Edited by Elitista u Povoju.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...