Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Dao bi prednost protosima??

Da li je ovde uopste neko ozbiljan igrac starcrafta, da li znate sta pricate...

Od trenutno najboljih 10 igraca SCa 7 su zergovi 3 terani... Toliko o protosima :haha:

Igrica je fenomenalno izbalansirana ali zergovi su jednostavno najlaksi za igru na profesionalnom nivou...

Skinite riplejeve sa blizzcona, recimo ovog zadnjeg pa se uverite

edit: mozemo da pikamo preko garene (ggca) mada imam i original...

Edited by DBrave
Posted

Pa dobro... ja nisam toliko dobar igrač da znam razliku u milisekundi između gradnje marinca i hidraliska. :haha:

Ali dobar jesam. :da:

(zapravo, sve sam potukao sa kojima sam igrao do sada ;) )

Uzgred, ja ne znam šta je brže i ubojitije od Protosovih upgradovanih Zealota.

5 Zealota mogu časkom da samelju 20 marinca (bez onih medic pedera), a i za tenkove i zerglingse (one male) su dobri.

Najmanje volim da igram sa terranima (jer su mi najsporiji i najglomazniju bazu imaju). Sa protosima čas posla obezbedim novu bazu, ako do tad ne potučem protivnika. ;)

A volim i sa Zergovima da igram. :da:

Što se tiče online igranja... ja sam uvek za... ali narednih par meseci nema šanse jer svaki slobodan trenutak koristim za jedan projekat što radim i da se odmorim. Putovanja me neka čekaju isto.

Ma kad izađe SC 2, će igramo. ;)

Posted (edited)

Od trenutno najboljih 10 igraca SCa 7 su zergovi 3 terani... Toliko o protosima :haha:

Kao sto rekoh zergovi imaju najvecu prednost.

Pa dobro... ja nisam toliko dobar igrač da znam razliku u milisekundi između gradnje marinca i hidraliska.

Ali dobar jesam.

Ne radi se o sekundama, uopste ne kontas poentu po cemu se vidi da nisi neki igrac.

Niti se radi o tome sto prots ima jak stit i demage.

U strategijama je najvaznije da se brzo razvijes, a to se ne radi teko sto se nabijes u svoju bazu i cekas da te napadaju sa nadom da si "jaci"

Kapraim da bih te otkinuo za 5 minuta iskreno, kad vidim kako razmisljas.

Da li je ovde uopste neko ozbiljan igrac starcrafta, da li znate sta pricate...

Ja, bar nekad bio.

Edited by Elitista u Povoju.
Posted

U strategijama je najvaznije da se brzo razvijes, a to se ne radi teko sto se nabijes u svoju bazu i cekas da te napadaju sa nadom da si "jaci"

Pa ne rekoh li ja da su mi Protosi zgodni baš zbog toga što mogu vrlo brzo da obezbedim novu bazu? Kad sam pomenuo defanzivnu strategiju u samo jednoj bazi? Tako ne može da se pobedi ni kompjuter.

A što se tiče brzine izgradnje jedinica nju sam pomenuo samo da bih oslikao da nisam baš toliko zaluđen da znam najstitnije detalje kao neki igrači.

No, evo prihvatam da si mnogo bolji... ja nisam puno ni igrao u multiplayeru, više uživam da igram kampanju i pratim priču.

• Upvote 1
Posted (edited)

Pa ne rekoh li ja da su mi Protosi zgodni baš zbog toga što mogu vrlo brzo da obezbedim novu bazu? Kad sam pomenuo defanzivnu strategiju u samo jednoj bazi? Tako ne može da se pobedi ni kompjuter.

A što se tiče brzine izgradnje jedinica nju sam pomenuo samo da bih oslikao da nisam baš toliko zaluđen da znam najstitnije detalje kao neki igrači.

Slabo to sa obezbedjivanjem i protosima. Bar nekim ozbiljnim obezbedjiuvanjem.

Realno brzo je napraviti sa zergovima novu bazu nego sa protosima. A i sa terancima nije puno sporije no sa zergovima.

Ne radi se o tome sto protosi mogu da stave zgradu da se sama pravi. Radi se o tome sto se zgrada sporije pravi. Posebno komandni centar.

Radi se isto o tome sto moras da imas obavezno kristal pored baze, inace ne znam cime bi je branio. Itd. Protosi su jako teska rasa za igranje.

No, evo prihvatam da si mnogo bolji... ja nisam puno ni igrao u multiplayeru, više uživam da igram kampanju i pratim priču.

Ma ono ja to rokam od 2001, i dosta sam bash igrao u multyplayeru sa starijima i sa jednim ortakom koji je imao par kompova u mrezi. To je zasluzno sto sam dobar. xD

avo ti iskren savet, ako 'oces multyplayer - Zergovi. I odma asault. :)

Nije bitna brzina gradnje, nego raspored gradnje i planiranje :)

Posted (edited)

Doduse

ja

to mogu i sa protosima

, lol.

eto, kurac kad ni spojleri vise ne rade kako treba

Edited by niking
Posted

Trebaju mi no cd crack i patchevi za starcraft i brood war.

Instalirao sam oba al nece da radi kaze nema cd-a iako je ubachen image.

Ne trebaju ti, jer poslednji patch skida CD check. Instaliraj redom SC i BW, patchuj sa najnovijim BW patchem, a onda sa SC diska iskopiraj fajl INSTALL.EXE u SC folder i rinejmuj ga u StarCraft.mpq, a zatim sa BW diska iskopiraj INSTALL.EXE i rinejmuj ga u BroodWar.mpq.

Posted

Voodoo bog ti dao zdravlje radi.

edit.

Radi Sc bez cd-a al broodwar nece.

instalirao patch 1.161

I renejmovao sve kako si reko. SC mogu da pokrenem, BW ne mogu.

Posted

Evo ja sad probao i sve šljaka kako treba, a pritom imam Windows 7

JEsi sigurno sve lepo uradio?

Znači:

1. SC pa BW

2. 1.161 za BW (BW-1161.exe)

3. install.exe sa SC diska -> StarCraft.mpq

4. install.exe (znači NE setup.exe, nego onaj veliki od 500 MB) sa BW diska -> BroodWar.mpq

- StarCraft and StarCraft: BroodWar no longer require the CD while playing the

game. To play without the CD, please follow the following instructions:

- Windows Users:

- Make sure you have "Hide extensions for known types" unchecked under

Explorer Folder Options.

- If you own only StarCraft, copy "INSTALL.EXE" from the StarCraft CD to

your StarCraft folder and rename it to "StarCraft.mpq".

- If you own StarCraft: Brood War, copy "INSTALL.EXE" from the StarCraft:

Brood War CD to your StarCraft folder and rename it to "BroodWar.mpq".

Posted

Sve sam lepo uradio al ne znam sta ga je zezalo.

Sad sam uradio opet i sad radi.

Sljaka. :)

I ja sam mislio da su prvo ekstenzije medjutim starcraft.mpq je sve ok prihvatilo a bw nije htelo. Medjutim sad oce.

Verovatno bio neki bag jebemliga.

• 2 weeks later...
Posted (edited)

mozemo vec sutra, vikend je rezervisan za fudbal i cirkanje :haha:

jesi uvezbao neke nove strategije :)

Него шта него јесам. Напипао сам про тактику за цењене ти зергове.

Него, сутра може негде увече. Типа, 12, 1. Цимај на моб број имаш.

Ајд ђерамо се. Ушли шиптари у тирану.

Јел има још неки ентузијаста да хоће са нама да се тепа?

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...