VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted October 23, 2008 Report Posted October 23, 2008 Pagans united. @kokopelli - Da, neka drvena kuca, neformalno, skroz sam zamislila, porodicna drustvanca, gitara. A i ta obala varijanta je lepa. Moj brat , nije rodjeni, i njegova devojka, sada zena su se vencali na Kubi. NJih dvoje sami i maticar, bosi onako, a oboje su bili u odelu, vencanica i on odelo, ali nikog zivog, to je bilo za njhovu dusu. Slike su carobne.
Kokopelli Posted October 23, 2008 Report Posted October 23, 2008 Predivno zvuči i sjajna ideja! Ja bih to uradila da u jednom trenutku odlučim da se sada, baš sada treba vjenčati. Mislim, to u troje. Ovako bih radije podijelila sreću sa njih par koji mi jako znače. Bio bi u suštini dan k'o i svaki drugi, nikakva ceremonija, trte-vrte... Ježim se skupova, brzine, buke i nemira. Jutro bi se naravno razlikovalo od prethodnih
Sisus Posted October 23, 2008 Report Posted October 23, 2008 Pagans united. @kokopelli - Da, neka drvena kuca, neformalno, skroz sam zamislila, porodicna drustvanca, gitara. A i ta obala varijanta je lepa. Moj brat , nije rodjeni, i njegova devojka, sada zena su se vencali na Kubi. NJih dvoje sami i maticar, bosi onako, a oboje su bili u odelu, vencanica i on odelo, ali nikog zivog, to je bilo za njhovu dusu. Slike su carobne. Tek se bos ne bih vencavao. Pa pre bih se vencao go u obuci, nego bos u odelu.
Kokopelli Posted October 23, 2008 Report Posted October 23, 2008 Onda vaša svadba ne bi bila samo za vaše oči
Sale B.C. Posted October 23, 2008 Report Posted October 23, 2008 najbolje je ono u crkvi što se odnosi na mladu: ''i da se boji muža svoga!'' sad, ako je to nekome najlepši dan u životu čemu onda ceo taj cirkus, mislim, ako oni to ozbiljno, dođe ti da se zapitaš, ali još luđe je što se gomila popova s tim sprda, vidiš im na licima kad to izgovaraju (a to se spominje bar dvaput), ispada da nešto što je tvoje lično postaje predmet zajebancije i to ni manje ni više nego u sred crkve!?!?!
Axeanosilas Posted October 23, 2008 Report Posted October 23, 2008 Mislim da ne treba da se nadjes uvredjenim sto neko ne voli taj cin. Taj momenat crkve, po mom misljenju na pravii nacin moze da dozivi neko ko duboko u to veruje i kome to nesto znaci. Ostalo - jer je po propisima je pune pljuvanje po toj instituciji. Ali, to je samo moje vidjenje. Ja bih napravila svoje vencanje tako da prvenstveno bude po merilu mom i mog odabranika , volela bih da bude na nekoj planinici uz kuvanu rakiju i komplet lepinje , mljac. Што се мене тиче ти се можеш удати тако што ће те венчати било ко. Суштина онога што сам хтео рећи је да једино обред било које врсте (у то не рачунам просту регистрацију у општини) чини тај догађаје другачијим од било које пијанке која укључује и доношење поклона (јединственим и специјалним). То што неко неће да се жени на овај или онај начин, (а можда и никако) мене заболе. Нема то никакве везе са овим или оним, већ управо са овим што си прочитала. Скапирала сада? Обред. Nemoj samo da mi bacis anatemu. Још једна оваква шала и убићеш ме. Вилица ми се укочила од смеха. Немој, требало би да се оженим и правим децу.
Machka Naopachka Posted October 24, 2008 Report Posted October 24, 2008 Sta si bre nervozan.. Ozenices se i ti, nemoj da se brinesh... vama bar nikad nije kasno, za razliku od nas muchenica... :)
Face Of Melinda Posted October 24, 2008 Report Posted October 24, 2008 Nemo tako Macko mi smo savremene zene sirokih shvatanja Zato su i muskarci postali tako sirokih shvatanja, sto objasnjava njihovu slobodu ponasnja i kockanja sa vremenom zena jer njihov bioloski sat crkava od 50-e Ono sto sam procitala u novinama mi je bilo interesantno i svodi se na sl. Fakultetski obrazovane zene uglavnom se udaju oko 30-te ili kasnije a decu planiraju isto tako tu negde. Jer im je karijera na prvom mestu, i dok zene koje nisu toliko obrazovane bivaju fokusirane na hvatanje muskaraca one proberu sve sto je dobro rode im decu, a ovima u 30-oj ostaje da kukaju, vapeci za istim.
Rob Swire Posted October 24, 2008 Report Posted October 24, 2008 Ako se i budem zenio u crkvi necu sigurno. 3 sata smaranja i teranja komaraca. A i maticar ima da mi dodje na noge. Jeb'o ih onaj ko im je izmislio onu uvertiru pres sudbonosno ( ) da. sisuse, da mi pokazes toh komarca koji pretekne posle onolike kolicine tamjana u vazduhu, ima licno da ga snabdevam krvlju do kraja njegovog veka ljudi bre, malo je veci problem naci nekoga za taj cin, nego isplanirati sam cin... a ismevanje samih obicaja...pa ono, ako nalazite smisao u toj prici, good for you...
Ајлин Posted October 24, 2008 Report Posted October 24, 2008 Nemo tako Macko mi smo savremene zene sirokih shvatanja Zato su i muskarci postali tako sirokih shvatanja, sto objasnjava njihovu slobodu ponasnja i kockanja sa vremenom zena jer njihov bioloski sat crkava od 50-e Ono sto sam procitala u novinama mi je bilo interesantno i svodi se na sl. Fakultetski obrazovane zene uglavnom se udaju oko 30-te ili kasnije a decu planiraju isto tako tu negde. Jer im je karijera na prvom mestu, i dok zene koje nisu toliko obrazovane bivaju fokusirane na hvatanje muskaraca one proberu sve sto je dobro rode im decu, a ovima u 30-oj ostaje da kukaju, vapeci za istim. a šta ako joj nije karijera na prvom mestu, nego da bi mogla da osigura egzistencijalno svom potomstvu, mora da bude samostalna i da ne dozvoli da zavisi od nekog mužjaka koji danas jeste tu, sutra nije... zato je karijera conditio sine qua non.. offspring u se, i u svoje kljuse ako imaš sive ćelije greota je ne uposliti ih i ne konvertovati ih u nebrigovanje usled dovoljne količine sredstava za neopterećeno življenje, i ako si muško, a pogotovu ako si žensko... i zato gazi ko luda dok može... how about that? mada, logična je ta teorija o fokusiranosti na hvatanje muškaraca. makes sense. ono resto "kandidata" koji se ne daju "uhvatiti" ode negde preko i poženi amerikanke i neke tamo šta-ti-ja-znam-nemice i sl... iako se postavlja sad pitanje da li je taj što je sebio dozvolio da bude "uhvaćen" uopšte kandidat za razmatranje?!
Tomislav Sawyer Posted October 24, 2008 Report Posted October 24, 2008 (edited) Fakultetski obrazovane zene uglavnom se udaju oko 30-te ili kasnije a decu planiraju isto tako tu negde. Jer im je karijera na prvom mestu, i dok zene koje nisu toliko obrazovane bivaju fokusirane na hvatanje muskaraca one proberu sve sto je dobro rode im decu, a ovima u 30-oj ostaje da kukaju, vapeci za istim.Ma da, svi frajeri su ostali do kraja zivota sa tim neobrazovanim ribama, garant. Isto kao sto su se sve ribe planete udale za prvog frajera sa kojim su bile. Sve to ide u krug, svadba/razvod, svadba/razvod, pa pljas doci ce i na vas red, zato knjigu u ruke i samo napred u emancipaciju, naplaticete to vec nekako Edited October 24, 2008 by Tom Sawyer
Face Of Melinda Posted October 24, 2008 Report Posted October 24, 2008 pazi najbolja fora je sto je taj fazon neka riba upakovalo u okviru neke price i izdala knjigu Ja jesam zagovornik toga da zena treba da gradi karijeru i sve to, ali ne po svaku cenu.
Zen Posted October 24, 2008 Author Report Posted October 24, 2008 Treba biti dosledan sebi i ne izdavati principe. Pocevsi od onoga da li nosish kosulju upasano jer ti se tako svidja ili ispasano jer je to kul do onoga kako i za koga pravish svadbu, i cemu to sve sluzi. Ljudi cesto rade stvari zbog nekih drugih ljudi a ne zbog sebe i to je veliki problem. Podpadaju pod uticaje i "javno mnjenje"... Cinjenica je da je nekim ljudima prijatnije da budu u "vanbracnoj zajednici" caki sa gomilom dece, a nekima je pak bolje ako nemaju potomke.. Ima raznih ljudi i to treba postovati.
Ranis Posted October 25, 2008 Report Posted October 25, 2008 ja nikad nisam u zivotu nosio nishta upasano = shabanski,dizelashki josh od malih nogu - samo ispasano = metalski
Zen Posted October 25, 2008 Author Report Posted October 25, 2008 @ enclave E vidish to nikada nisma znala kako se pishe. Hvala. Anyway, evo vidim danas komsiju vec pravi listu zvanica za Svetog Nikolu... Hmmf... malo rano ili ne...
enclave Posted October 25, 2008 Report Posted October 25, 2008 Zavisi koliko ljudi zove. Kod mog komse puna garaza ljudi i ceo gore sprat. Dodje ih oko 60-70 svake godine...
Теша Тешановић Posted October 25, 2008 Report Posted October 25, 2008 по мени то не имање потомка је лоша ствар
Sisus Posted October 25, 2008 Report Posted October 25, 2008 sisuse, da mi pokazes toh komarca koji pretekne posle onolike kolicine tamjana u vazduhu, ima licno da ga snabdevam krvlju do kraja njegovog veka Ma to za komarce sam napisao iz fazona. Stampao sam jednom popu neko parohijsko pismo, pa pop pizdeo sto raja ne zna kada da se krsti, pa se krste i kad ne treba. A pop napisao kad treba da se krste, a sve ostalo je samo teranje komaraca. по мени то не имање потомка је лоша ствар E, vidis, po meni nije. Ako neko shvati da ne bi bio dobar roditelj, bolje je da nema decu, nego da ih ima po svaku cenu i stvara novu generaciju debila. Problem je u tome sto neki ljudi ne shvataju da su losi roditelji. Da se ja pitam, na bi svako mogao da bude roditelj. Prvo na psiholosko ispitivanje, pa da vidimo da li si sposoban da vaspitavas nekoga ili nisi. Debila je i previse na ovom svetu.
Zen Posted October 25, 2008 Author Report Posted October 25, 2008 E, vidis, po meni nije. Ako neko shvati da ne bi bio dobar roditelj, bolje je da nema decu, nego da ih ima po svaku cenu i stvara novu generaciju debila. Problem je u tome sto neki ljudi ne shvataju da su losi roditelji. Da se ja pitam, na bi svako mogao da bude roditelj. Prvo na psiholosko ispitivanje, pa da vidimo da li si sposoban da vaspitavas nekoga ili nisi. Debila je i previse na ovom svetu. Word. Deca su ozbiljna stvar.
Tomislav Sawyer Posted October 25, 2008 Report Posted October 25, 2008 pazi najbolja fora je sto je taj fazon neka riba upakovalo u okviru neke price i izdala knjigu Djubre matoro Ljudi cesto rade stvari zbog nekih drugih ljudi a ne zbog sebe i to je veliki problem. Ma da. Ja mnogo postujem ljude u "Bog je prvo sebi bradu stvorio" fazonu. Sa takvima najlakse dodjes do uzajamnog rispekta, sto mu dodje najbitnije, pogotovo kod ovakvih stvari. Ako neko ne kapira da necu veliku svadbu sa tamburasima, neka se drka ceo zivot, to nije moj bezobrazluk, vec njegov problem. Treba biti dosledan sebi i ne izdavati principe. If you don't stand for something, you'll fall for anything. E, vidis, po meni nije. Ako neko shvati da ne bi bio dobar roditelj, bolje je da nema decu, nego da ih ima po svaku cenu i stvara novu generaciju debila. Problem je u tome sto neki ljudi ne shvataju da su losi roditelji. Da se ja pitam, na bi svako mogao da bude roditelj. Prvo na psiholosko ispitivanje, pa da vidimo da li si sposoban da vaspitavas nekoga ili nisi. Debila je i previse na ovom svetu. Slazem se. Biti roditelj nije duznost vec privilegija. Bar bi tako trebalo biti.
Теша Тешановић Posted October 25, 2008 Report Posted October 25, 2008 deca jesu ozbiljna stvar i ja sam prvi za ideju da glupi ljudi se ne razmnozavaju ali bitno je jako ostaviti dovoljan broj potomaka zbog nacije
Recommended Posts