kuruz Posted August 30, 2009 Report Posted August 30, 2009 Било би лепо да сваке недеље постајем стриц, ујак, теча... Појео сам данас роштиља за три особе...
Kwlt Posted August 30, 2009 Report Posted August 30, 2009 ti postani siptar...svake godine brat ili seka,a sto se tiche ostale rodbine...kazi da ti keva i cale imaju po 6-7 braca/sestara....na godishnjem nivou postanesh oko 100 puta stric/ujak/techa....milina.
Vuk Posted August 30, 2009 Report Posted August 30, 2009 shto? pa ionako nece da priznaju da su mudze kad idu protiv srba, onda su katolici, da se dodvore ustashama kad glume finocu, onda ce i srpski pravoslavci da postanu kao cigani
Tanya Posted September 19, 2009 Report Posted September 19, 2009 Danas sam bila na kombinovanom vencanju/krstenju, ceo dan narodnjaci i guzva. Yay No dobro, videla sam se sa rodbinom sa kojom imam prilike da se vidim samo tako na svadbama pa je bilo dirljivo Samo sto se sad osecam matoro, klinac koga sam cuvala kad je bio beba, sad ide prvi srednje, visi je od mene
Ninoslav Posted September 20, 2009 Report Posted September 20, 2009 (edited) Ja bejah na 300+ svadbi u poslednjih par godina ali nikad kao gost - isključivo poslovno Šta ćeš, vole mladenci da se slikaju, pa to ti je Edited September 20, 2009 by Ninoslav
Fapril ethereal Posted September 21, 2009 Report Posted September 21, 2009 ja sam u mladosti isao u nezvane svate.. 1
Pokretni grob Posted October 27, 2009 Report Posted October 27, 2009 Eh, ja od svih tih manifestacija bezim k'o djavo od krsta. Jedino sto volim kod vencanja, sahrana i sl. je hraaaAAAaaanaa!!!
Sisus Posted October 27, 2009 Report Posted October 27, 2009 ja sam u mladosti isao u nezvane svate.. I ja sam jedno, isterali nas pištoljem. Jedino sto volim kod vencanja, sahrana i sl. je hraaaAAAaaanaa!!! Zar to nije poenta?
Pokretni grob Posted October 27, 2009 Report Posted October 27, 2009 Vidis, o tome nikada nisam razmisljala. Pa da, potpunosti si u pravu.. Svadbe, slave, sahrane...postoje samo da bi se jelo.
Fapril ethereal Posted October 27, 2009 Report Posted October 27, 2009 I ja sam jedno, isterali nas pištoljem. jednom smo otisli na ispracaj i kad smo trebali da udjemo,ortak se izleti i kaze "mi smo sa mladine strane" 1
salebghouse Posted November 2, 2009 Report Posted November 2, 2009 (edited) vratih se sa krstenja na kom sam se unistio rakijom i pecenjem. utisak mi je malo pokvarilo guranje auta jutros oko 6.30h jer je nafta zaledila. izlaz iz sevojna, nigde zive duse,niko nije hteo da stane nekih pola sata da pozajmi kablove (preteranim verglanjem je i akumulator otiso u q)...odledio sam se oko 11. barem amss lepo funkcionise. ocu sve opet Edited November 2, 2009 by salebghouse
Sisus Posted November 2, 2009 Report Posted November 2, 2009 Čari dizel mašine. Baš sam malo pre pomagao matorom da upali auto.
salebghouse Posted November 2, 2009 Report Posted November 2, 2009 ali priznaj da je super kao jutarnja gimnastika,jos kad je minus...
Sisus Posted November 2, 2009 Report Posted November 2, 2009 Pogotovo kad je minus. Pa kad dođe njegov drugar grobar da nas šlepa da upali i to grobarskim kombijem. Kroz celu ulicu.
WIZARD OF GORE Posted November 2, 2009 Report Posted November 2, 2009 Pogotovo kad je minus. Pa kad dođe njegov drugar grobar da nas šlepa da upali i to grobarskim kombijem. Kroz celu ulicu. jebote to je posmrtna liturgija 1
Sisus Posted November 2, 2009 Report Posted November 2, 2009 Hahahahahaha, to ti je kao seks na plaži, samo bez seksa i bez plaže. 2
Zen Posted November 8, 2009 Author Report Posted November 8, 2009 Bila pre nedelju dana na svadbi. Sta znam bilo je zanimljivo. Samo me uzasno nerviraju one fore "cupanja" tipa "nisam ja to tako hteo - ona je htela/nagovorili me" povodom raznih seljacizama, muzike i sl... Sto kaze nas narod s kim si takav si. Ili priznaj sebi da si takav ili priznaj da si Ultima Papucco ako ce drugi da ti odredjuju sta ces da radish i koliko ces da platish dan koji treba da je medju top 5 najsrecnijih u tvom zivotu. Inace, bila dobra rakija
Oddball Posted November 8, 2009 Report Posted November 8, 2009 ja pre 3 mes'ca bio u ulozi kuma, rekao mi pop da se odreknem Sotone i da se okrenem ka zapadu(?) i pljunem puko sam neke silne pare za ovo i za ono, nek idu u kurac i kad su me zvali, trebalo ih odjebem odmaK
Zen Posted November 8, 2009 Author Report Posted November 8, 2009 Hhaha jel to ona "kumstvo se ne odbija"?
Josif Visarionovič Posted November 8, 2009 Report Posted November 8, 2009 Ja sam na jednoj svadbi upozno Boru Drljacu,posle bio kod moje babe na kafi. 2 2
salebghouse Posted December 9, 2009 Report Posted December 9, 2009 bakalar+rakija+čurke=srecan sv.alimpije svima
Vozd Jovan Pogani Posted December 19, 2009 Report Posted December 19, 2009 Ja veceras ode kod kolege... Posluzica u oci Sv.Nikole... Malo cu jest... I da locem... ...
Recommended Posts