Jump to content

Venčanja, svadbe, krštenja, slave, sahrane, parastosi, opela...

Recommended Posts

• 2 months later...
Posted

Било би лепо да сваке недеље постајем стриц, ујак, теча... Појео сам данас роштиља за три особе...

Posted

ti postani siptar...svake godine brat ili seka,a sto se tiche ostale rodbine...kazi da ti keva i cale imaju po 6-7 braca/sestara....na godishnjem nivou postanesh oko 100 puta stric/ujak/techa....milina.

Posted

shto?

pa ionako nece da priznaju da su mudze

kad idu protiv srba, onda su katolici, da se dodvore ustashama

kad glume finocu, onda ce i srpski pravoslavci da postanu

kao cigani

• 3 weeks later...
Posted

Danas sam bila na kombinovanom vencanju/krstenju, ceo dan narodnjaci i guzva. Yay -_-

No dobro, videla sam se sa rodbinom sa kojom imam prilike da se vidim samo tako na svadbama pa je bilo dirljivo :D

Samo sto se sad osecam matoro, klinac koga sam cuvala kad je bio beba, sad ide prvi srednje, visi je od mene :mrgreen:

Posted (edited)

Ja bejah na 300+ svadbi u poslednjih par godina ali nikad kao gost - isključivo poslovno :) Šta ćeš, vole mladenci da se slikaju, pa to ti je :P

Edited by Ninoslav
  • 1 month later...
Posted

ja sam u mladosti isao u nezvane svate..

I ja sam jedno, isterali nas pištoljem.

Jedino sto volim kod vencanja, sahrana i sl. je hraaaAAAaaanaa!!! :da::mhihi:

Zar to nije poenta?

Posted (edited)

vratih se sa krstenja na kom sam se unistio rakijom i pecenjem.  :muzicar:

utisak mi je malo pokvarilo guranje auta jutros oko 6.30h jer je nafta zaledila. izlaz iz sevojna, nigde zive duse,niko nije hteo da stane nekih pola sata da pozajmi kablove (preteranim verglanjem je i akumulator otiso u q)...odledio sam se oko 11. barem amss lepo funkcionise.

ocu sve opet  :rockdevil:

Edited by salebghouse
Posted

Pogotovo kad je minus. Pa kad dođe njegov drugar grobar da nas šlepa da upali i to grobarskim kombijem. :rockdevil:

Kroz celu ulicu. :haha:

Posted

Bila pre nedelju dana na svadbi. Sta znam bilo je zanimljivo.

Samo me uzasno nerviraju one fore "cupanja" tipa "nisam ja to tako hteo - ona je htela/nagovorili me" povodom raznih seljacizama, muzike i sl... Sto kaze nas narod s kim si takav si. Ili priznaj sebi da si takav ili priznaj da si Ultima Papucco ako ce drugi da ti odredjuju sta ces da radish i koliko ces da platish dan koji treba da je medju top 5 najsrecnijih u tvom zivotu.

Inace, bila dobra rakija :D

Posted

ja pre 3 mes'ca bio u ulozi kuma, rekao mi pop da se odreknem Sotone i da se okrenem ka zapadu(?) i pljunem :haha:

puko sam neke silne pare za ovo i za ono, nek idu u kurac i kad su me zvali, trebalo ih odjebem odmaK

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...