voodoo_ Posted November 9, 2008 Report Posted November 9, 2008 Poslednji put sam bio na svadbi 2003, al zato od tad na tri sarane. Samo me zovu po tim nekro svečanostima (tj, ne zovu, nego moram da idem zbog reda), a na svadbe niko, ko da sam se kamenjem bacao na njih.
Mistress Burzum Posted November 9, 2008 Report Posted November 9, 2008 Poslednji put sam bio na svadbi 2003, al zato od tad na tri sarane. Samo me zovu po tim nekro svečanostima (tj, ne zovu, nego moram da idem zbog reda), a na svadbe niko, ko da sam se kamenjem bacao na njih. Isti slučaj. Mislim da je to nekulturno. Kad je slavlje ne zovu al kad su sahrane mora da se ide zbog reda. Sem kad mi je u pitanju bio rod najrođeniji išla sam. Za sve ostalo rekla sam NE i tačka. Mislim, prvo da idem nekome koga ne znam mi oduzme dovoljno veselosti i energije a kamo li za nekog koga znam. Možda zvuči surovo i egoistički, ali nije ništa manje surovije od nekoga ko hoće da mi isisa svu energiju kao vampir.
vudun Posted November 10, 2008 Report Posted November 10, 2008 Poslednji put sam bio na svadbi 2003, al zato od tad na tri sarane. Samo me zovu po tim nekro svečanostima (tj, ne zovu, nego moram da idem zbog reda), a na svadbe niko, ko da sam se kamenjem bacao na njih. Металци су махом неподобни за славе. Још ако су блекери, зврцкају их нон стоп на фјунерале.
ZheX Posted November 10, 2008 Report Posted November 10, 2008 sinocni ispracaj je bio pun pogodak, ceo dan se treznim sad, ne znam de teram.
salebghouse Posted November 10, 2008 Report Posted November 10, 2008 ja am peko rakiju u selu,jel se to racuna?
Milogled Bluff Posted November 10, 2008 Report Posted November 10, 2008 ja am peko rakiju u selu,jel se to racuna? Daj to da se proba malo, pa da vidimo da li se računa
Milogled Bluff Posted November 10, 2008 Report Posted November 10, 2008 Vidim da je kazan iz Valjeva, mora biti dobra rakija
Dead Man Drinking Posted November 12, 2008 Report Posted November 12, 2008 Uf, kako dobro izgleda. Hoće li biti degustacije, da vidimo kakav si majstor
Fapril ethereal Posted November 25, 2008 Report Posted November 25, 2008 el mogu ja da se pozovem na degustaciju?
Mr.Hate Posted November 25, 2008 Report Posted November 25, 2008 Vidim da je kazan iz Valjeva, mora biti dobra rakija Valjevo i Cacak-najjaca proizvodnja Sterlejke i Madzarke pa mora i rakija da bude na nivou.
salebghouse Posted November 25, 2008 Report Posted November 25, 2008 bio je plan za degustaciju na okupljanju,ali izgleda da necu biti u bgu tako da...valjda ce ostati nesto za neki koncerat
Sisus Posted November 25, 2008 Report Posted November 25, 2008 Valjevo i Cacak-najjaca proizvodnja Sterlejke i Madzarke pa mora i rakija da bude na nivou. Ispravi me ako gresim, ali koliko ja znam sterlejka je losa sljiva za rakiju.
Mr.Hate Posted November 25, 2008 Report Posted November 25, 2008 (edited) Ispravi me ako gresim, ali koliko ja znam sterlejka je losa sljiva za rakiju. Pa da za rakiju se vise koriste ove vodenije koje su i za dzem bolje.Stanley (moram sad da se izrazim pravilno jer ima onih koji se hvataju za jedno slovo ) se najvise koristi za kuvanje slatka od sljiva ili za susenje,i za kompot su dobre ali to nije tema ovde.Na slavama i parastosima se ne jedu sljive valjda... Edited November 25, 2008 by Mr.Hate
Sale B.C. Posted November 25, 2008 Report Posted November 25, 2008 pa da stenlejka i ide za rakiju, rakija se inače i ne pravi od najlepšeg voća, to bi bilo k'o sv. petra kajgana
Sisus Posted November 25, 2008 Report Posted November 25, 2008 I nije sterlejka, nego steNlejka Kod mene u kraju koristi se i jedan i drugi naziv.
Routasydän Posted November 25, 2008 Report Posted November 25, 2008 Jel znate onu stvar od Ramba kad nabraja sve vrste alkohola koji se pije kod nas pa spomene govnovacu? Meni je jedan ortak rekao da stvarno postoji ta govnovaca!?!?! Zna li neko nesto o tome?
KazimKazim Posted November 25, 2008 Report Posted November 25, 2008 Kod mene u kraju koristi se i jedan i drugi naziv. I tebi i Mr. Hate-u se javno izvinjavam sto sam se uhvatio za jedno slovo
Sisus Posted November 25, 2008 Report Posted November 25, 2008 I tebi i Mr. Hate-u se javno izvinjavam sto sam se uhvatio za jedno slovo Ma bolje da se hvatas za slova, neg' za nesto drugo if you know what I mean.
KazimKazim Posted November 25, 2008 Report Posted November 25, 2008 (edited) Ma bolje da se hvatas za slova, neg' za nesto drugo if you know what I mean. Drzim se slova, samo slova i niceg drugog osim slova Edited November 26, 2008 by KazimKazim
Mr.Hate Posted November 26, 2008 Report Posted November 26, 2008 I tebi i Mr. Hate-u se javno izvinjavam sto sam se uhvatio za jedno slovo Druze,samo opusteno... Ta govnjovaca se kod nas zove rakija od kokosinjaca jer se dodaje izmet zivine u nju.Dakle to postoji stvarno.
Recommended Posts