Jump to content

Venčanja, svadbe, krštenja, slave, sahrane, parastosi, opela...

Recommended Posts

Posted

Poslednji put sam bio na svadbi 2003, al zato od tad na tri sarane. Samo me zovu po tim nekro svečanostima (tj, ne zovu, nego moram da idem zbog reda), a na svadbe niko, ko da sam se kamenjem bacao na njih.

Posted
Poslednji put sam bio na svadbi 2003, al zato od tad na tri sarane. Samo me zovu po tim nekro svečanostima (tj, ne zovu, nego moram da idem zbog reda), a na svadbe niko, ko da sam se kamenjem bacao na njih.

Isti slučaj. Mislim da je to nekulturno. Kad je slavlje ne zovu al kad su sahrane mora da se ide zbog reda. Sem kad mi je u pitanju bio rod najrođeniji išla sam. Za sve ostalo rekla sam NE i tačka. Mislim, prvo da idem nekome koga ne znam mi oduzme dovoljno veselosti i energije a kamo li za nekog koga znam. Možda zvuči surovo i egoistički, ali nije ništa manje surovije od nekoga ko hoće da mi isisa svu energiju kao vampir.

Posted

Металци су махом неподобни за славе. Још ако су блекери, зврцкају их нон стоп на фјунерале. :zeleni:

• 2 weeks later...
Posted
Vidim da je kazan iz Valjeva, mora biti dobra rakija :ph34r:

Valjevo i Cacak-najjaca proizvodnja Sterlejke i Madzarke pa mora i rakija da bude na nivou.

Posted
Valjevo i Cacak-najjaca proizvodnja Sterlejke i Madzarke pa mora i rakija da bude na nivou.

Ispravi me ako gresim, ali koliko ja znam sterlejka je losa sljiva za rakiju.

Posted (edited)
Ispravi me ako gresim, ali koliko ja znam sterlejka je losa sljiva za rakiju.

Pa da za rakiju se vise koriste ove vodenije koje su i za dzem bolje.Stanley (moram sad da se izrazim pravilno jer ima onih koji se hvataju za jedno slovo :) ) se najvise koristi za kuvanje slatka od sljiva ili za susenje,i za kompot su dobre ali to nije tema ovde.Na slavama i parastosima se ne jedu sljive valjda... :)

Edited by Mr.Hate
Posted

Jel znate onu stvar od Ramba kad nabraja sve vrste alkohola koji se pije kod nas pa spomene govnovacu? Meni je jedan ortak rekao da stvarno postoji ta govnovaca!?!?! Zna li neko nesto o tome? :o

Posted
I tebi i Mr. Hate-u se javno izvinjavam sto sam se uhvatio za jedno slovo :D:pivopije:

Ma bolje da se hvatas za slova, neg' za nesto drugo if you know what I mean. :)

Posted (edited)
Ma bolje da se hvatas za slova, neg' za nesto drugo if you know what I mean. :)

Drzim se slova, samo slova i niceg drugog osim slova  :mhihi:

Edited by KazimKazim
Posted
I tebi i Mr. Hate-u se javno izvinjavam sto sam se uhvatio za jedno slovo :D:pivopije:

Druze,samo opusteno...

Ta govnjovaca se kod nas zove rakija od kokosinjaca jer se dodaje izmet zivine u nju.Dakle to postoji stvarno.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...