KazimKazim Posted November 26, 2008 Report Posted November 26, 2008 Ne mogu da verujem...pa cemu sluzi ta rakija, jel pije ko?
Routasydän Posted November 26, 2008 Report Posted November 26, 2008 ljudi pozdravljam vas, odoh ja na spavanje :govnovaca:
Mr.Hate Posted November 26, 2008 Report Posted November 26, 2008 Ne mogu da verujem...pa cemu sluzi ta rakija, jel pije ko? Neces da verujes koliko joj taj provreli kokosiji izmet daje jacinu.Ja nisam pio niti cu ali piju je mestani sela Ostrikovca koji je i peku i kazu da je sve to priroda.Kad se vracamo iz naseg sela i prolazimo kroz Ostrikovac moj otac obavezno kaze da pazim da ne zgazim nekog Ostrikovcanina jer oni idu sve po sred puta kad se napiju te rakije.
Fapril ethereal Posted November 26, 2008 Report Posted November 26, 2008 Zgazio sam govno. :) shit happens!
ZAGOR Posted November 26, 2008 Report Posted November 26, 2008 Pa da za rakiju se vise koriste ove vodenije koje su i za dzem bolje.Stanley (moram sad da se izrazim pravilno jer ima onih koji se hvataju za jedno slovo ) se najvise koristi za kuvanje slatka od sljiva ili za susenje,i za kompot su dobre ali to nije tema ovde.Na slavama i parastosima se ne jedu sljive valjda... Samo se pije rakija i krka meso
Сталкер Posted November 28, 2008 Report Posted November 28, 2008 Neces da verujes koliko joj taj provreli kokosiji izmet daje jacinu.Ja nisam pio niti cu ali piju je mestani sela Ostrikovca koji je i peku i kazu da je sve to priroda.Kad se vracamo iz naseg sela i prolazimo kroz Ostrikovac moj otac obavezno kaze da pazim da ne zgazim nekog Ostrikovcanina jer oni idu sve po sred puta kad se napiju te rakije. Kontam da bi ga ogulili spaklom sa puta i stavili u kazan da ispeku novu varijaciju svoje rakije.
Novaliis Posted November 28, 2008 Report Posted November 28, 2008 Сутра цео дан и целу ноћ пијанка, али не код мене већ код најбољег ортака који данас стиже из Крушевца, а овде на селу има празну кућу. Неће нас бити пуно, седморица, али одабрана екипа најбољих ортака, расутих по целој Србији данас. И наравно, само народњаци Већ су спремљени читави ди ви дијеви народњака. И било би лепо да нам се придружи неко женско друштво у току дана или вечери ми хепи.
Dark_Elf Posted November 28, 2008 Report Posted November 28, 2008 Ja sam se sinoć odvalio od alkohola. Jedan savet: Nemojte da pijete ako ste neraspoloženi. Alkohol pojačava emociju, tako da ako ste nadrkani, bićete nadrkaniji, ako ste tužni, bićete očajni, ako ste veseli, bićete razdragani. Sve sam gori i gori kad popijem, a nekada sam bio skroz cool.
Novaliis Posted November 28, 2008 Report Posted November 28, 2008 Нама ће бити весело, а касније када изађемо негде, ако ме неко само погледа попреко има да му главу одвојим од тела.
Mr.Hate Posted November 28, 2008 Report Posted November 28, 2008 Ja sam se sinoć odvalio od alkohola. Jedan savet: Nemojte da pijete ako ste neraspoloženi. Alkohol pojačava emociju, tako da ako ste nadrkani, bićete nadrkaniji, ako ste tužni, bićete očajni, ako ste veseli, bićete razdragani. Sve sam gori i gori kad popijem, a nekada sam bio skroz cool. E ja sam zbog toga pre 10 godina prestao da se opijam.I ovako sam Hate,samo mi alkohol fali.Bio bih na robiji do sada neko vreme sigurno... Нама ће бити весело, а касније када изађемо негде, ако ме неко само погледа попреко има да му главу одвојим од тела. Ako pijete slucajno govnovacu samo mu duni u facu i glava sama otpada!
Ајлин Posted November 28, 2008 Report Posted November 28, 2008 Сутра цео дан и целу ноћ пијанка, али не код мене већ код најбољег ортака који данас стиже из Крушевца, а овде на селу има празну кућу. Неће нас бити пуно, седморица, али одабрана екипа најбољих ортака, расутих по целој Србији данас. И наравно, само народњаци Већ су спремљени читави ди ви дијеви народњака. И било би лепо да нам се придружи неко женско друштво у току дана или вечери ми хепи. jel ti to imaš momački ispraćaj? Ja sam se sinoć odvalio od alkohola. Jedan savet: Nemojte da pijete ako ste neraspoloženi. Alkohol pojačava emociju, tako da ako ste nadrkani, bićete nadrkaniji, ako ste tužni, bićete očajni, ako ste veseli, bićete razdragani. Sve sam gori i gori kad popijem, a nekada sam bio skroz cool. i dalje si kul. unkul je ne priznati šta si radio. al ti si kul
Novaliis Posted November 29, 2008 Report Posted November 29, 2008 (edited) jel ti to imaš momački ispraćaj? Аха И већ сам пијан. Ајмо жееееенееееее :) И пун ти је инбокс ааааа!! Edited November 29, 2008 by Varg
blondie Posted November 29, 2008 Report Posted November 29, 2008 Ja sam se sinoć odvalio od alkohola. Jedan savet: Nemojte da pijete ako ste neraspoloženi. Alkohol pojačava emociju, tako da ako ste nadrkani, bićete nadrkaniji, ako ste tužni, bićete očajni, ako ste veseli, bićete razdragani. Sve sam gori i gori kad popijem, a nekada sam bio skroz cool. jebiga onda kuvaj gulas cesce.
Dark_Elf Posted November 29, 2008 Report Posted November 29, 2008 jebiga onda kuvaj gulas cesce. Nije, nego ću od Axe-a da uzmem ona tri kamena. Nema kome nisu pomogla, čujem.
Fapril ethereal Posted February 8, 2009 Report Posted February 8, 2009 kad ce to prolece, da se prati martovska generacija u JNA...da se pije,da se jede i shenluci...
angels deserve to die Posted February 16, 2009 Report Posted February 16, 2009 Na pretposlednjoj svadbi na kojoj sam bila pola familije se bilo popelo na sto (tako ti je to kod nas juznjaka veseljaka) i sto je pao A samo pet minuta pre toga su ene skinuli sa tog istog stola pod pretpostavkom da je sto nesiguran i da moze da padne (bila sam sama na njemu) Ajoj shto je to bila svadba- shto je to bilo alkoholaaaa... A na poslednjoj svadbi mladozenja zaboravio krondir (to je ona flashica ili kako da je vec nazovem shto se ukrashava za svadbu i shto se iz nje pije rakija kad mladozenja ode po mladu- on treba to da donese sa sobom i da tastu da od te rakije i i sam da popije u znak pozdrava i odobravanja da mlada udje u mladozenjinu kucu,tako neshto, pije se i za srecu i posle to stoji kuci kod mladozenje i ta se flashica prenosi s kolena na koleno) kad je ishao po mladu, a na istoj svadbi je neka zena prosula chokoladne bonbone u opshtini- njima se ljudi sluze kad izlaze sa venchanja, a mladozenjina mama slomila one poshecerene kristalne chashe shto mladenci i kumovi i roditelji mladenaca i rodjeni braca i sestre piju iz njih u toku venchanja u opshtini
Милица Posted February 17, 2009 Report Posted February 17, 2009 Ja sam se sinoć odvalio od alkohola. Jedan savet: Nemojte da pijete ako ste neraspoloženi. Alkohol pojačava emociju, tako da ako ste nadrkani, bićete nadrkaniji, ako ste tužni, bićete očajni, ako ste veseli, bićete razdragani. Sve sam gori i gori kad popijem, a nekada sam bio skroz cool. Ja kad god se napijem ja sam razdragana to je sramota, jer se ponasam kao da su mi svi ljudi oko mene dragi, cak jos gore - ponasam se kao da ih muvam iako mi nije na kraj pameti sa bilo kim da budem... Pa onda sutra kad se setim kako sam se ponasala... A inace sam prestala da se onako bas napijam, zato sto mi vise nije zanimljivo a i zbog mamurluka koji je uzas... Na pretposlednjoj svadbi na kojoj sam bila pola familije se bilo popelo na sto (tako ti je to kod nas juznjaka veseljaka) i sto je pao Ajooooj, sto ja nekad ovako nesto ne vidim
Fapril ethereal Posted February 17, 2009 Report Posted February 17, 2009 Ajooooj, sto ja nekad ovako nesto ne vidim pa sta ima tu da se vidi...kod stricheva i ujaka bele carape na crne cipele a kod strini i tetaka vegetacija na nogama
KazimKazim Posted February 17, 2009 Report Posted February 17, 2009 Uvek bele carape, cak i na braon cipele
Fapril ethereal Posted February 17, 2009 Report Posted February 17, 2009 Uvek bele carape, cak i na braon cipele i kad treba da se slikaju,chuchnu ispred mladenaca i podvrnu one nogavice... moj ujak na jednoj slici chuchi,podvrnuo nogavice,nosi shajkachu i drzi svinju u ruci...
Leona Posted February 17, 2009 Report Posted February 17, 2009 Au... Ja sam negde u sestom osnovne rekla NE svemu tome... 'Fala lepo... Odrodila se... Ma gubljenje vremena!
KazimKazim Posted February 17, 2009 Report Posted February 17, 2009 (edited) i kad treba da se slikaju,chuchnu ispred mladenaca i podvrnu one nogavice... moj ujak na jednoj slici chuchi,podvrnuo nogavice,nosi shajkachu i drzi svinju u ruci... Jos kad bi mogao tu gor sliku da okacis ovdje, bruka bi bilo Edited February 17, 2009 by KazimKazim
Recommended Posts