Милица Posted February 19, 2009 Report Posted February 19, 2009 Tu je jebeno biti i gost...i kako se to vec naziva na sahranama...jedino daca bude ok..mada je povod glup...kakav smo narod,sve nam se pretvori u ice i pice... Muka mi je od svega toga, verovatno su ti obicaju u korenu imali nesto pozitivno ali to se sve toliko izvitoperilo da to nije normalno. Svi "gosti" na sahranama kao da planski skacu po zivcima ozaloscenima. Ok, sahrana je najmanji problem, najkrace traje i tu se svi normalno ponasaju, ali ono sedenje pre i posle, napijanje i zdranje, smeh... Stvarno steta sto zalost ne dopusta da se raspali i jedno kolce, to bi se mnogo vise uklopilo u amosferu nego sto se uklapaju pokojnik i njegova porodica... @Feniks : Ma sram me bilo!!!!
Feniks . Posted February 19, 2009 Report Posted February 19, 2009 Muka mi je od svega toga, verovatno su ti obicaju u korenu imali nesto pozitivno ali to se sve toliko izvitoperilo da to nije normalno. Svi "gosti" na sahranama kao da planski skacu po zivcima ozaloscenima. Ok, sahrana je najmanji problem, najkrace traje i tu se svi normalno ponasaju, ali ono sedenje pre i posle, napijanje i zdranje, smeh... Stvarno steta sto zalost ne dopusta da se raspali i jedno kolce, to bi se mnogo vise uklopilo u amosferu nego sto se uklapaju pokojnik i njegova porodica.. Lepo receno...ja volim da jedem i pijem ali stvarno kao narod preterujemo...i to je jako ruzno u tim trenucima... @Feniks : Ma sram me bilo!!!! Tako treba, da budes samokriticna, to je put do poboljsanja...a ja cu ti pomoci u tome! Kako sam divan, uvek pomazem
Footog Qpoos Posted February 19, 2009 Report Posted February 19, 2009 A i skupe bre te sa'rane...nemos vise ni umreti...
Feniks . Posted February 19, 2009 Report Posted February 19, 2009 (edited) Zato ja kao feniks nikad necu umreti, sto je dobro, zivecu vecno, plus necu rodbini nabijati trosak za smrt Plus najlepse, prkosim onima koji me ne vole...ziveo prkos i inat, najbolja srpska osobina Edited February 19, 2009 by Feniks .
Милица Posted February 19, 2009 Report Posted February 19, 2009 Tako treba, da budes samokriticna, to je put do poboljsanja...a ja cu ti pomoci u tome! Kako sam divan, uvek pomazem Pogotovo kad je u pitanju spustanje necijeg ponosa, u tome si najbolji A i skupe bre te sa'rane...nemos vise ni umreti... To je posebna prica. Sto se naroda tice, ok je sto svi daju nekakav prilog, to mi je sasvim normalan obicaj, ali ovo ostalo... katastrofa. Drug mog brata je pricao kako je bilo kad mu je umro stric, a sahrana je bila 31. decembra. Kaze kao da su poceli docek pre podne a ne uvece. Normalno - olesili se od alkohola. Neki su izasli napolje i stvarno pevali, neki su se podizali i ostavljali tragove djonova na zidovima, a dvojica umalo da se potuku, morao je brat tog coveka sto je umro da dolazi da ih razdvaja. A to su sve ljudi od 40+ godina.
Footog Qpoos Posted February 19, 2009 Report Posted February 19, 2009 Ovo je srbija...od kradje raznih stvari sa grobova moze lepo da se zivi...na novom groblju u novom sadu ima par cuvara koji cuvaju groblje...mada je to,naravno,malo...a i ko je jos vid'o da groblje ima cuvare...srbija do tokija...
KazimKazim Posted February 20, 2009 Report Posted February 20, 2009 Moj stric je cuvao jedno vreme seosko groblje...tezak alkos, dovoljno mu bilo da ima piva cele noci, kakav strah, kakvi bakraci
Footog Qpoos Posted February 20, 2009 Report Posted February 20, 2009 U ns-u su pre 5-6 godina neki "opaki"metalci skrnavili katolicko groblje...bila frka,sudjenje i te fore...novi sad je oduvek bio prestonica satanizma u srbiji
Fapril ethereal Posted February 20, 2009 Report Posted February 20, 2009 I to pod šatrom! a na klupe izlepljena ambalaza od Novosadske mlekare
Fapril ethereal Posted February 20, 2009 Report Posted February 20, 2009 odnosno od mleka Novosadske mlekare
Bejbe Kompajler Posted March 15, 2009 Report Posted March 15, 2009 Eh Milice, sta sam sve spreman zbog tebe uciniti a ti tako, sramota Jbt, ti svim devojkama nudiš tu tačku za devojačko veče... to je kao ono tvoje čuveno pivo... ludo jedna
Fapril ethereal Posted May 24, 2009 Report Posted May 24, 2009 (edited) ode sad April,stari svat, na svadbu,da zapjeva i za pojas da zadene!idem u takozvane "rane svatove" ocekujem sa ocekivanjem da ce po direktivi mladenaca,a uprkos rodbini,biti narucen set starogradskih + Balasevicevih pesama! nadam se da ce redosled aktivnosti biti sledeci: predjelo,supa,glavno jelo,torta,crno vino,dernek,crno vino,shenluk,dernek,slikanje(1x-za dokaz devojci da sam bio na svadbi)crno vino,shenluk,dernek,crno vino...i jos malo torte... ocekujte izvestaj sa svadbe u najkracem roku... Edited May 24, 2009 by april ethereal
Josif Visarionovič Posted June 6, 2009 Report Posted June 6, 2009 U ns-u su pre 5-6 godina neki "opaki"metalci skrnavili katolicko groblje...bila frka,sudjenje i te fore...novi sad je oduvek bio prestonica satanizma u srbiji nije ns nego vrsac.ovde je sediste crne ruze za ovaj region.ne znam ko je od vas dolazio u vrsac iz pravca beograda,sa desne strane na ogromnom zidu od nekog hangara su naslikane velike crne ruze,par komada.
Footog Qpoos Posted June 6, 2009 Report Posted June 6, 2009 moguce da je bilo i u vrscu...ali je ovo bilo u novom sadu,nije bilo nikakvih grafita...katolicko groblje preko puta jodne banje...
Josif Visarionovič Posted June 6, 2009 Report Posted June 6, 2009 jebiga ima ih svuda,ali ovi odavde vuku sve konce.posle vrsca idu ruski krstur i trstenik.nekoliko ljudi je nestajalo na bregu,jedan lik je pre nekih 10-ak godina nestao na bregu za 1. maj,nasli su ga u plasticnom dzaku u subotici posle godinu dana
Footog Qpoos Posted June 6, 2009 Report Posted June 6, 2009 ja mislim da ovde nije bilo tako ozbiljno...mislim da su to neki lokalni napaljeni klinci uradili...mada,vrlo je moguce da je odgovoran neko drugi...nisam ja znao da je to tako ozbiljno...mislim,znao sam za njihovo postojanje,al ih valjda ovde nema il ih ne primecujem,pa...
Tomislav Sawyer Posted June 6, 2009 Report Posted June 6, 2009 Ma 99% klinci. Secam se kad sam ja bio osnovna, bezali smo sa casa na groblje. (ne da tripujemo kojestarije kao mladi goticari danas, nego nam je groblje bilo preko puta skole pa je kad bezis sa jednog casa bilo najlakse otici tamo a da nas niko ne provali) I tako mi sedimo i pricamo bezveze, kad je neki kreten odjednom flipnuo, zatrcao se kroz groblje i ishutao 7-8 spomenika, ono isprevrtao ih. Debilcina. Nismo stigli ni da odreagujemo, a on nije mogao ni da objasni zasto je to uradio, kao bilo mu je smesno. Naravno, sutra murija, hapsenja, silne teorije, opste medijsko ludilo. Penzioneri su naravno svi bili u fazonu "znam ja, to su oni darkeri, sto ih iz Zagreba pretvaraju u crno kosuljase, doci ce nam opet ustase svima glave". I tako.
Fapril ethereal Posted June 6, 2009 Report Posted June 6, 2009 jesi jos na svadbi? :) ma pisah tamo na Random-u,ahahah... ma zurka,sise,masno...
Dead Man Walking Posted June 7, 2009 Report Posted June 7, 2009 Kod mene se juče svadbale komšije iznad. Legao ja da spavam u pola dva pos'podne k'o čo'ek al' nedadoše mi dušmani... Tuku trubači k'o da nema sutra! Ispalilo se i desetak hitaca u vazduh čisto da narod zna da se slavi...
vudun Posted June 7, 2009 Report Posted June 7, 2009 Legao ja da spavam u pola dva pos'podne k'o čo'ek al' nedadoše mi dušmani... Поново патиш од несанице?
Dead Man Walking Posted June 7, 2009 Report Posted June 7, 2009 (edited) Pa kako da ne patim kad mi trubači džedže pred vratima Najjače što sam došao iz grada jutros oko pola 5, oko 6 legao da spavam a u 7 se probudio, ne mogu više ni oka da sklopim da me jebeš... Edited June 7, 2009 by Dead Man Walking
Rehabilitovani Bagrem Posted June 7, 2009 Report Posted June 7, 2009 (edited) da me jebeš... Edited June 7, 2009 by Mlatim Zrake
Recommended Posts