Guest HEFEST Posted March 27, 2013 Report Posted March 27, 2013 (edited) Ne seri??? Stvarno? Onda se slazem sa tvojom konstatacijom. Mene sadrzaji dnevnika redovno razgnevljuju tako da ne verujem da bih preziveo ni prvu dekadu. @ Generalni Sve si bolji. Hahhahaha!!! Edited March 27, 2013 by HEFEST
Crusader87 Posted March 23, 2018 Report Posted March 23, 2018 Onaj trenutak kada bend na tvojoj svadbi odrzi obecanje da ce odsvirati pesmu mejdena... majica IM mora biti pri ruci Onaj trenutak kada bend na tvojoj svadbi odrzi obecanje da ce odsvirati pesmu mejdena... majica IM mora biti pri ruci Onaj trenutak kada bend na tvojoj svadbi odrzi obecanje da ce odsvirati pesmu mejdena... majica IM mora biti pri ruci Onaj trenutak kada bend na tvojoj svadbi odrzi obecanje da ce odsvirati pesmu mejdena... majica IM mora biti pri ruci Onaj trenutak kada bend na tvojoj svadbi odrzi obecanje da ce odsvirati pesmu mejdena... majica IM mora biti pri ruci Onaj trenutak kada bend na tvojoj svadbi odrzi obecanje da ce odsvirati pesmu mejdena... majica IM mora biti pri ruci 1
obsessed by cruelty Posted March 23, 2018 Report Posted March 23, 2018 kud nisi urgirao da se specijalno za tu priliku "MAJDAN" u pozadini prepravi u MEJDEN ? 1 1
Crusader87 Posted March 23, 2018 Report Posted March 23, 2018 Xaxa... malo nedostajalo. Izvinjavam se svima sto sam postavio ovoliko slika (mislio sam da ne ucitava)
Recommended Posts