Invictus Posted October 20, 2008 Report Posted October 20, 2008 Znaci, banjalucki kvartet koji cine: Mirko Ponjevic - vokal Dejan Tamindzija - bas Maksim Erbez - bubnjevi Oliver Dejanovic - gitara Muzika je nesto na tragu Motorhead-a. Znaci, bez milosti, sazaljenja i kompromisa. Clean djelova nema. I gitara i bas su distorzirani konstantno. Nas prvi i za sad jedini demo snimak (koji je jeftin i garazan, naravno), mozete cuti i downloadovati na www.myspace.com/spidfrik Sajt je tek postavljen i u fazi konstrukcije, no ono najbitnije (tj. pjesme) su tu. Sta jos da kazem, osim da sviramo iskljucivo svoje pjesme (tekstovi su na srpskom) i da ce biti i album u nekoj ne bas tako dalekoj buducnosti. Kontakt benda vam je [email protected] Et'... Quote
Kinasky Posted October 22, 2008 Report Posted October 22, 2008 Gledah Vas u Smederevu, a dobio sam i promo disk. Energicno i zanimljivo. http://www.rockserbia.net/reportaze/izvest...-smederevu.html P.S. fotke iz izvestaja ste verovatno videli, posto mi rece Anamarija da ste kod nje kuntali. Quote
speed metalll Posted October 23, 2008 Report Posted October 23, 2008 dobio sam promo cd od Olivera, i dobro je , lici na motorhead i mesavinu nekih stari punk grupa. Quote
Invictus Posted October 31, 2008 Author Report Posted October 31, 2008 Znaci: 15. 11. 08 KSB Banja Luka SpidFrik + jos 3 benda Pocetak 21.00 h Et'... Quote
Invictus Posted February 24, 2009 Author Report Posted February 24, 2009 Uradjen novi demo pod nazivom Obe pesnice u lice. Sadrzi dve pjesme, a mozete ih cuti na www.myspace.com/spidfrik Kvalitet snimka je svjetlosnim godinama ispred prethodnog. Et'... uzivajte. Quote
Recommended Posts