MissionVao Posted July 27, 2002 Report Posted July 27, 2002 ovo je drugi pokusaj otvaranja teme o njima (posto mi je prosli put receno da tema vec postoji), sad ne vidim nista u vezi njih pa otvaram. Dakle, koliko vam se svidja bend, komentari, sta sve imat od njih, gde ste prvi put culi za njih i sve ostalo sto vam padne na pamet.. Quote
scissors Posted July 28, 2002 Report Posted July 28, 2002 ne znam da li vec ima tema o njima, ali nebitno... imam od njih samo jedan album i sta ja znam, ne gotivim ih nesto posebno, ali volim s vremena na vrijeme malo da ih poslusam (treba im malo bolja produkcija, usput) Quote
MissionVao Posted July 28, 2002 Author Report Posted July 28, 2002 Koji album imas? ja imam La Grande Danse Macabre, Heaven Shall Burn...When We Are Gathered, PanzerDivisionMarduk, onda neki "sumnjivi" posto ga nigde ne vidim navedenog kao studijski album- Germania i dupli live Infernal Eternal(sa 3 live snimka). Moje misljenje- kvalitetan brutalni black, kome je vazna brzina- idelano! Dobar black vokal ali bi mogao biti dosta bolji (mane se primecuju najvise kad recimo na koncertu prica izmedju pesama, uopste mu nije, hmm kako da kazem, "mocan" glas. Mozda se on puno umara na koncertu ali nikad nema dovoljno daha da zavrsi neku "recenicu" pri obracanju publici. Tj live ne moze da izvuce neki duzi "ton") Quote
scissors Posted July 28, 2002 Report Posted July 28, 2002 ma onaj album gdje ima "Azrael", "Death, Sex, Ejaculation", "Pompa..." ne znam mu naziv samo sam ga skinuo sa neta da ga cujem... :roll: Quote
deadsy Posted July 28, 2002 Report Posted July 28, 2002 Po meni je svakako najbolji Nightwing. Inace , Marduk ima tu svoju viziju grind black-a , prebrzo ... a meni je , bar po brzini , plafon npr. dark funeral Quote
MissionVao Posted July 29, 2002 Author Report Posted July 29, 2002 Po meni je svakako najbolji Nightwing. Inace , Marduk ima tu svoju viziju grind black-a , prebrzo ... a meni je , bar po brzini , plafon npr. dark funeral jeste Marduk dosta brz (sto mu nikako nije mana), mislim da im melodicnost i ne fali bas jer ima toliko drugih black metal bendova koji obiluju time da eto mora da postoji neko kome ce brzina biti glavna osobina. Sad naravno, to ume da dosadi (bolje reci zasiti) ali onda lepo ubacis Borgir-a ili nesto drugo i eto P.S. scissors, imas psme sa La Grande Danse Macabre Inace, ovaj moj cd Germania je zapravo live cd Quote
deadsy Posted July 29, 2002 Report Posted July 29, 2002 hehehe. Il jos bolje cradle of filth ... Upravo slusam grupu Graveworm , veoma dobra grupa. Dosta fine melodije , tematika ... romantika na black nacin (a dreaming beauty) Quote
The Inquisitor Posted August 1, 2002 Report Posted August 1, 2002 RAZBIJAJU! MARDUK JE JEDAN OD NAJBOLJIH BLACK METAL BENDOVA! [/b] Quote
MissionVao Posted August 1, 2002 Author Report Posted August 1, 2002 Ma, Nightwing je najbolji! treba uskoro da ga kupim pa cu videti 8) Quote
Invictus Posted August 1, 2002 Report Posted August 1, 2002 Odusevices se. Meni su licno najbolje Bloodtide, Kazilku Bey (the Lord Impaler) - ova je razbijacina i Dreams of Blood & Iron - ova je nesto kao Bathory iz vikinske faze. Quote
AMON RA Posted August 2, 2002 Report Posted August 2, 2002 PANZER DIVISION MARDUK mi je mocan do jaja album kao i svi ostali albumi.mislim da marduk nemoze da omane sto se tice dobrog black zvuka Quote
Will-O-The-Wisp Posted August 3, 2002 Report Posted August 3, 2002 Postoji pet "zivih bica" brzih od svjetlosti: Brzi Gonzales, Ptica Trkacica, Flash, Quicksilver i najbrzi od svih - Marduk! a: Imam samo na kompu "Panzer..." i sjajan je! Vidim da se svi hvale na "Nightwing" ali ga nisam cuo... Quote
deadsy Posted August 3, 2002 Report Posted August 3, 2002 Postoji pet "zivih bica" brzih od svjetlosti: Brzi Gonzales, Ptica Trkacica, Flash, Quicksilver i najbrzi od svih - Marduk! a: Imam samo na kompu "Panzer..." i sjajan je! Vidim da se svi hvale na "Nightwing" ali ga nisam cuo... panzer division je pokusaj (koji je ocigledno uspio) da se napravi nesto najbrze u muzici .. A Nightwing obavezno naruchi, to je jeza . Slazem se sa Invictusom u izboru pjesama Quote
The Reaper Posted August 4, 2002 Report Posted August 4, 2002 nightwing je najbolji....SLAY THE NAZARENE je najbolja pjesma......... Quote
scissors Posted August 4, 2002 Report Posted August 4, 2002 P.S. scissors, imas psme sa La Grande Danse Macabre Inace, ovaj moj cd Germania je zapravo live cd hvala na informaciji inace tek sad poslije 5 dana sam primjetio da si ovo napisala Quote
Sinstrel Posted August 4, 2002 Report Posted August 4, 2002 Dopada mi se Marduk jedan od retkih "krljackih black bendova" koji mi se svidja... HAIL MARDUK! Quote
Empty Posted August 4, 2002 Report Posted August 4, 2002 ja sam slusao vecinu pjesama sa Those of the unlight... rekao bih odlican album i svakako odlican bend Quote
[email protected] Posted December 27, 2002 Report Posted December 27, 2002 E,sada sam se zbunila...Znam da sam negde odgovarala na ovu temu,ali ne znam gde.Imam Darkendless,Fuck Me Jesus,Glorificatin,Heres no peace,La Grande..,Live in Germania,Obedience,Opus Nocturne,Those of..,Panzer,Heaven shall Burn... i ne mogu da se odlucim...Mozda su Panzer i Heaven medju najboljima. Quote
Veles Posted December 27, 2002 Report Posted December 27, 2002 nightwing je najbolji....SLAY THE NAZARENE je najbolja pjesma......... Imam sve njihove albume a ova pjesma razbija. Kako je samo moćan tekst . Jedan od 3 najbolja švedska balck banda. a: a: Quote
Vermis Posted December 27, 2002 Report Posted December 27, 2002 Ne mora se mnogo govoriti o ovom kultnom bendu!! Mnogo ljudi ne razume njihove textove misleci da su besmisleni i glupi kao sto je bilo i sa Razor Speed od Stone To Flesha.Medjutim ti textovi imaju jaku psiholosku podlogu i prakticno po onome sto mogu omoguciti coveku su bezgranicni bas poput tog besa kojim odisu! MRZNJOM PROTIV LAZI! Quote
All_Destroyer Posted December 28, 2002 Report Posted December 28, 2002 MRZNJOM PROTIV LAZI! Mislim da pesma Baptism by Fire to najbolje dokazuje! Quote
Veles Posted December 28, 2002 Report Posted December 28, 2002 Ne mora se mnogo govoriti o ovom kultnom bendu!!Mnogo ljudi ne razume njihove textove misleci da su besmisleni i glupi kao sto je bilo i sa Razor Speed od Stone To Flesha.Medjutim ti textovi imaju jaku psiholosku podlogu i prakticno po onome sto mogu omoguciti coveku su bezgranicni bas poput tog besa kojim odisu! MRZNJOM PROTIV LAZI! Tako je Vermis! Ovdje si dotakao srž što se tiče tekstova koji mnogi ne razumiju i misle da su glupi. To je samo cover ispod kojeg se kriju istine. Quote
deucalion Posted May 13, 2003 Report Posted May 13, 2003 Pa nemogu reci da sam odusevljen sa Razor Speed, ali da vjerovatno se kriju neki razlozi za takav, uslovno receno prost tekst. Pa sta je bilo u vezi teksta? Mislim, reko si "tako je bilo i sa..." Sve u svemu The Stone su carevi. P.S. Da nema ko tekst Morane, mi obradjujemo tu pjesmu ali nam trebaju stihovi. Pomagajte... :ne: :ne: :ne: :ne: :ne: :ne: :ne: :ne: :ne: Quote
Recommended Posts