Mita Posted August 19, 2009 Report Share Posted August 19, 2009 Onaj Christraping Black Metal? Neka hvala, ovaj mi je sasvim dobar. Deth on d kros lajf jor los yu fil d roman hends i daj holi lend FISTFAKING GODS PLANET :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted August 19, 2009 Report Share Posted August 19, 2009 Молим лепо. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
morbid god Posted August 19, 2009 Report Share Posted August 19, 2009 Bolje fuck me jesus nego nova maranath.a Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brynhildr Posted August 19, 2009 Report Share Posted August 19, 2009 (edited) Neće sigurno biti nova Maranatha, ali će se poprilično osetiti Mortuusovo prisustvo u bendu. Uostalom, videćemo kad izađe, možemo ovako nagađati mesec dana. Elem, daj jebote, fuck me jesus? :) Edited August 19, 2009 by Brynhildr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted August 19, 2009 Report Share Posted August 19, 2009 Увек. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted August 19, 2009 Report Share Posted August 19, 2009 Ali ljudi kako ne shvatate. To je black metal. Pravi. Kec, 2 rifa i udri. Sto se mene tice to je to. Meni vise nista ne treba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
morbid god Posted August 19, 2009 Report Share Posted August 19, 2009 Elem, daj jebote, fuck me jesus? :) DA!!!! Ma zezam ja to pomalo gojka za maranathu, nemojte da se primate previse. Naravno da ce se Mortusov uticaj osjetiti, to je jos od plague angela postalo evidentno. Bice super brzih dionica, bice sporaca, mozda malo chantovanja(al vrlo malo, ipak je to Marduk a ne FM), i bice neko perverzno barokno-satanisticko iznenadjenje. Nadam se samo ne clean vokali, jes da su legli ok na opouzera akjuzera, al ne hvala. Znam da nece biti 111111 cuk cuk cuk satan fuk in hell, ali dobro - volim ja i ovakav Marduk. Mnogo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted August 19, 2009 Report Share Posted August 19, 2009 Ste svrsili na sempl od 30 sekundi?Sta ce biti kad izadje album?Kolektivno samoubistvo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
morbid god Posted August 19, 2009 Report Share Posted August 19, 2009 Pobrkao si Marduk i Shining. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted August 19, 2009 Report Share Posted August 19, 2009 Znam da nece biti 111111 cuk cuk cuk satan fuk in hell, ali dobro - volim ja i ovakav Marduk. Mnogo. Волим и ја, али више волим први део ове реченице. Без обзира што је то било иронично са твоје стране. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azaralena Posted August 19, 2009 Report Share Posted August 19, 2009 (edited) Do mojega, ređate postove brže nego što mogu da postignem. Kakav je ovo black podforum kad ima toliko postova... Edited August 19, 2009 by Azaralena Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted August 19, 2009 Report Share Posted August 19, 2009 satanin i fuck in hell Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted August 19, 2009 Report Share Posted August 19, 2009 Напредовали смо са музичке стране. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted August 19, 2009 Report Share Posted August 19, 2009 Moj recept za dobar Marduk: Mortuus + brza muzika + WWII tekstovi. Dakle, "The Hangman Of Prague" fazon. :da: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted August 19, 2009 Report Share Posted August 19, 2009 Bez mortuusa dobijes Panzer Division Marduk koji sije ova poslednja 2. ;da: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimmu1 Posted August 19, 2009 Report Share Posted August 19, 2009 Elem, daj jebote, fuck me jesus? :) sta fali tom demo-u? meni je on bas dojaja i nema tu pesme koja nevalja barem meni... Bolje fuck me jesus nego nova maranath.a reci ti se pozlatile elem pogledao sam onaj klip i ono malo sto sam cuo svidja mi se.ako bude neki preorder diska gledacu ovih dana nekako da ga narucim.iako nisam pristalica toga ali ipak verujem da ce ovo biti odlican album. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
morbid god Posted August 19, 2009 Report Share Posted August 19, 2009 Meni vise pase Legion, al je i Mortuus odlican vokal. Narsile, nisam bio ironican. Stara faza Marduka mi je milija od nove, jes da su nijanse u pitanju al tako je. Volim ja primitivno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted August 19, 2009 Report Share Posted August 19, 2009 Mortuus jeste odlican vokal ali jebes mu mater kada sam ja zaguljen do panja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted August 19, 2009 Report Share Posted August 19, 2009 Narsile, nisam bio ironican. Stara faza Marduka mi je milija od nove, jes da su nijanse u pitanju al tako je. Volim ja primitivno Е, онда се слажемо. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
morbid god Posted August 19, 2009 Report Share Posted August 19, 2009 Problem je sto su ovdje mnogi poceli da slusaju Marduk sa plejgom ili gancijem512, pa im onda Darknes Endless ili Opus Nocturne dodju za posprdavanje. Prvi album koji sam ja od njih cuo je bio Nightwing, i do danas mi je njihov najbolji album. A prva 3 su mi jako mila, i rado ih obrnem u ime starih dana. Nisu to nimalo naivna izdanja.. Novija faza mi je dobra zbog toga sto je Mortuus donio odredjeno osvjezenje. Plague Angel je album samo takav, rom512 takodje. Ali osjecam da pomalo vuku na Funeral Mist fazone, a to nije bas ono sto od Marduka zelim. Ne treba im nista da se fataju na ovaj religiozno-ortodoksni val gdje su albumi postali sablonski (brzo-greogorian chants-sporo-klip iz nekog opskurnog filma-brzo-brzo-sporo-jos malo chantovanja). Pocelo je to da me nervira, nema vise originalnosti. Najgore jeste sto je to trend, onda mi se bas gadi. Svakako nesto sto nje potrebno jednom legendarnom bendu kao sto je Marduk! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brynhildr Posted August 19, 2009 Report Share Posted August 19, 2009 (edited) DA!!!! Ma zezam ja to pomalo gojka za maranathu, nemojte da se primate previse. Naravno da ce se Mortusov uticaj osjetiti, to je jos od plague angela postalo evidentno. Bice super brzih dionica, bice sporaca, mozda malo chantovanja(al vrlo malo, ipak je to Marduk a ne FM), i bice neko perverzno barokno-satanisticko iznenadjenje. Nadam se samo ne clean vokali, jes da su legli ok na opouzera akjuzera, al ne hvala. Znam da nece biti 111111 cuk cuk cuk satan fuk in hell, ali dobro - volim ja i ovakav Marduk. Mnogo. Skontala sam, ali ipak ha-ha. Što se mene tiče, Marduk nisam nešto preterano slušala ranije, iako su bili jedni od prvih bm bendova koje sam čula. Priznajem da sam se nešto više zainteresovala za njih kad sam "otkrila" Funeral Mist, ali sam koliko-toliko slušala njih i ranije. Iako se zajebavam dosta što se tiče ranijih albuma, ne znači da ih ne slušam. Štaviše, Panzer Division i Nightwing su takođe fenomenalni albumi, ali ipak preferiram fazu sa Mortuusom. Moram priznati da prvih par albuma slabije slušam, nešto mi ne ulaze u uši. Edited August 19, 2009 by Brynhildr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted August 19, 2009 Report Share Posted August 19, 2009 I ja ih slusam poodavno, ali moram reci da mi je Marduk ponajbolji otkako je Morgan smrsao, taj period. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brynhildr Posted August 19, 2009 Report Share Posted August 19, 2009 I ja ih slusam poodavno, ali moram reci da mi je Marduk ponajbolji otkako je Morgan smrsao, taj period. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted August 19, 2009 Report Share Posted August 19, 2009 (edited) Pa kad je tako - pogledaj onaj "Live in Paris" DVD, lik je bio krmak par ekselans, posle se prepolovio. :) Edited August 19, 2009 by Talvi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
morbid god Posted August 19, 2009 Report Share Posted August 19, 2009 Morgan je ludak. Evo ovaj intervju ko nije gledao, cini mi se da je ovo sa blood, puke salvation http://www.youtube.com/watch?v=Tiy5HjQJqsQ...feature=related Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts