Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Samo jedno zapazanje: rekao bih da su za tu stereotipnu sliku o black metal tekstovima kao striktno satanistickim ponajpre krivi upravo Svedjani - Dark Funeral, Marduk i ostatak kompanije, posto je kod Norvezana u pocetku bilo svakojakih drugih tema - Mayhem je imao malo drugaciji pristup celoj stvari, Burzum i Enslaved su bili u pagan/viking tripovima, Immortal su se oduvek drzali svoje vremenske prognoze... Naravno, bilo je tu i satanizma, tipa Emperor, Darkthrone... ali je to smejurija u poredjenju sa onom navalom tih tekstova koju su doneli Svedjani. Ili se makar meni tako cini.

Normalno, zna se ko su pozeri, a ko iskrene sluge Rogatog :rockdevil:

Edited by Gojko
Posted

Jao Isuse prokleti. Svi koji satanizam dozivljavaju i shvataju ozbiljno, mogu komotno pod ruku sam emo/screamo japanskim tinejdzerima.

Satanizam kao trash je pravi nacin da se kaze sve u facu, bez uzaludnog filozofiranja,izigravanja mizantropa a poslije recording sessiona ispijati coca colu u baru sa djevojkom. Pozeri svi redom.

seven nights before

of sacred birthday

the lord make himself

present at virgin's home

demons suck your pussy

and fuck 'till delight

she isn't more virgin

because was fucked by satan

he put the virgin of four

fucking your ass hole

the orgy haven't stop

ejaculating on her mouth

she suck the hammer of satan

and reach the first orgasm

he breack laws of god

and prophane the mother of gods

To je to, kakav dublji smisao phhhhhh :rockdevil:

• Downvote 1
Posted (edited)

Не видим зашто би се хришћанство схватало озбиљно, а сатанизам не.

Осим ако у то не рачунамо клање оваца и жртвовање беба, што је срање.

Edited by o.O
Posted (edited)

znas kako ja sam odgledao uzivo manje/vise vecinu tih pesama koje oni vrte po setlistama vec godinama(mislim na ove starije) i ovo ce biti repriza sa pesmama sa novog albuma ali dobro ja se nezalim.isao bi ja na mardukov koncert svaki dan,ali zajebavaju me finansije :haha:

Edited by dimmu1
Posted

Гледао сам их два пута, све што ми треба сам чуо, радујем се опет као беба. Песме са новог албума? Има да скачем и на њих кол'ко сам срећан. Ево, са Гојком ћу у шутку на исте. ;)

Posted (edited)

Nit Marduk nit Vader nesto puno neiscekujem,gledao sam oba benda i nisu me nesto puno odusevili, ali ako se bude bilo para na raspolaganje ide se.

A pogotovo sto sam se nadao necem mnogo boljem, posto par interesantnih paket treba uskoro da kruzi evropom.

Edited by Lunar
Posted

Poslusah Wormwood na novim slusalicama, uz tekstove. Iako su nedostaci i dalje tu, album mi je legao dobro. Em je zvuk 'puniji', em tekstovi doprinose atmosferi. Popravlja se utisak, al ipak je i dalje najlosiji u Marduk diskografiji..

Posted

Ogradio sam se u drugom dijelu zadnje recenice :evotigana:

Jest da se neki zale na njihove spore pjesme, al meni su zakljucno sa Rom512 sve bile dobre(neke i bas odlicne). Al na ovom poslednjem sam se smorio ko zmaj, da su mjesto njih bacili 3 rafala u stilu Phosphorus Redeemer, to bi vec bilo nesto.