Ol' Scratch Posted January 19, 2004 Report Posted January 19, 2004 Ha, ha, ha!!! Šta, po tebi onda devojke ne mogu da slušaju ni death metal, jel? :x :x :x Nema to veze sa polom, to je samo pitanje ukusa! 8) 8) 8) Mogu ako se potrude, ali mnoge to mrzi... Isto vazhi i za black... Quote
*Silent Angel* Posted January 19, 2004 Report Posted January 19, 2004 Ko ne voli Marduk nek ne dolazi na ovu temu,ni ja ne idem na temu o Iron Maidenu i serem.Btw. Koja vam je najbolja stvar od Marduka? :roll: svasta!! Zato sto ne bi imao i sta da seres a: ,a o marduku mozemo! i jos jednom: tema je marduk, a ne hvaljenje marduka Quote
varg14 Posted January 19, 2004 Report Posted January 19, 2004 Vjeruj mi da bih imao,isko ko sto ti imas o Marduku. Ja ne volim Iron Maiden ti Marduk i kraj Quote
varg14 Posted January 19, 2004 Report Posted January 19, 2004 Vjeruj mi da bih imao,isko ko sto ti imas o Marduku. Ja ne volim Iron Maiden ti Marduk i kraj Quote
Ol' Scratch Posted January 19, 2004 Report Posted January 19, 2004 Da li mi se to prichinjava ili ja to sve cheshcje vidjam duple postove? Elem slazhem se da se tema ne zove Hvaljenje Marduka mislim primeti se to kad ulazish na istu... Quote
Denethor Posted January 19, 2004 Report Posted January 19, 2004 Marduk is a jolly good fellow, Marduk is a jolly good fellow, Marduk is a jolly good fellow and heaven shall burn. Quote
Ol' Scratch Posted January 20, 2004 Report Posted January 20, 2004 Pa odak ga ti fino obrishi... Najbolja Mardukova pesma? Pa ja mnogo volem Beast of Prey... Quote
Denethor Posted January 20, 2004 Report Posted January 20, 2004 Scorched Earth ubedljivo najbolja. a: Quote
varg14 Posted January 20, 2004 Report Posted January 20, 2004 Pa odak ga ti fino obrishi... Najbolja Mardukova pesma? Pa ja mnogo volem Beast of Prey... Jos kada bi znao kako :? Quote
Ol' Scratch Posted January 20, 2004 Report Posted January 20, 2004 Ha, ha, ha!!! Šta, po tebi onda devojke ne mogu da slušaju ni death metal, jel? :x :x :x Nema to veze sa polom, to je samo pitanje ukusa! 8) 8) 8) Vidi, vidi pa je prevideo ovaj post... Pa fino je to shto ti imash takav ukus... Quote
Ravendark Posted February 13, 2004 Report Posted February 13, 2004 Jel' to i Dark Funeral promenio vokal? Quote
Kai Hansen Posted February 13, 2004 Report Posted February 13, 2004 Kakav kaligula kakav Mortuus???kaligula je pevac (pevac?) Dark Funerala a ne Marduka. Inace, jer se zna nesto vise o odlasku Legiona i o ovom novom pevacu, ko god on bio...? Mozda je opet neka polusrbenda kao Emil. E da Legion je otisao, a ne Kaligula Jebiga blek mi nije jaca strana A mortuus je novi pevac Quote
Ol' Scratch Posted February 13, 2004 Report Posted February 13, 2004 Al' spamovanje jeste... :roll: Shta promenijo si avatar da te moderatori ne prepoznaju? Elem, kako je to Emil polu-srbenda? Quote
Kai Hansen Posted February 13, 2004 Report Posted February 13, 2004 E da bas zbog toga sam promenio avatar!!! Svaka ti cast! Kako li si me provalio ?! Quote
Frankenchrist Posted February 13, 2004 Report Posted February 13, 2004 Ma ovaj Kai gejzir unosi pometnju u nase redove svojim dezinformacijama. Sad cu bas da odem da proverim na MARDUK sajtu... Ako su DF promenili nesto, o tome molim vas na DF topicu. Kazu da Emil ima neke veze sa Srbijom, valjda su mu roditelji i jedan roditelj odavde. Inace Dragutinovic je srpsko prezime a Emil je cisto svedsko ime. Cuo sam da su neki likovi iz Srbije isli u Pestu na MARDUK koncert, kazu da su pricali sa njim i da zna nekoliko reci na srpskom, ali kada ga pitaju koje je nacionalnosti- svedjanin. Quote
Ravendark Posted February 13, 2004 Report Posted February 13, 2004 Ima li taj Mortuus neko iskustvo,tj.da li mu je Marduk prvi bend? Naravno da mu je nacionalnost svedska kada je rodjen tamo.A i tako je vaspitan.Ja bih rekao da je Emil bosansko ime. Quote
Frankenchrist Posted February 13, 2004 Report Posted February 13, 2004 Slazem se, ali ja znam par ljudi ovde koji su rodjeni u Francuskoj ali za sebe kazu da su Srbi. Na to sam mislio. a: Quote
Guest nymbus Posted February 13, 2004 Report Posted February 13, 2004 u jebote pa zar brljamo teme marduk ili dark funeral a bas me zanima kakav je nov pevac sigurno nije bolji od emperora magusa ali znamo da legion je najaci Quote
Svarog Posted February 13, 2004 Report Posted February 13, 2004 Imao sam prilike da pricam sa njima kad su svirali u Pragu u Ceskoj Republicu.Momci su NSBM bend i po meni najbolji njhov Cd je Panzer. Naravno da su protiv Jevreja!!Isus je Jevrejsko kopile, a oni su NS tako da je logicno da su protiv Jevreja!!! Bas su bili odusevljeni kad sam im rekao da sam iz Srbije i odmah su poceli da pljuju NATO kao Jevreksko cionistiku vojsku i Siptare koji su hteli da ukradu Srpsku zemlju.Momci su odlicno upuceni u nasa dogadjanja i znaju da ih dosta ljudi slusa u Srbiji!!! Quote
Guest nymbus Posted February 13, 2004 Report Posted February 13, 2004 pa cak likovi iz marduka znaju za nas da smo najaci hvala mardukovcima a: Quote
Ol' Scratch Posted February 14, 2004 Report Posted February 14, 2004 Kazu da Emil ima neke veze sa Srbijom, valjda su mu roditelji i jedan roditelj odavde. Inace Dragutinovic je srpsko prezime a Emil je cisto svedsko ime. Cuo sam da su neki likovi iz Srbije isli u Pestu na MARDUK koncert, kazu da su pricali sa njim i da zna nekoliko reci na srpskom, ali kada ga pitaju koje je nacionalnosti- svedjanin. Kol'ko Ima taj chovek roditelja? :? Tri? Ili Mozhda vishe? Quote
Ol' Scratch Posted February 14, 2004 Report Posted February 14, 2004 Imao sam prilike da pricam sa njima kad su svirali u Pragu u Ceskoj Republicu.Momci su NSBM bend i po meni najbolji njhov Cd je Panzer. Naravno da su protiv Jevreja!!Isus je Jevrejsko kopile, a oni su NS tako da je logicno da su protiv Jevreja!!! Bas su bili odusevljeni kad sam im rekao da sam iz Srbije i odmah su poceli da pljuju NATO kao Jevreksko cionistiku vojsku i Siptare koji su hteli da ukradu Srpsku zemlju.Momci su odlicno upuceni u nasa dogadjanja i znaju da ih dosta ljudi slusa u Srbiji!!! Isus je u originalu Jeshua... Prochita'o sam u nekoj ristjanskoj knjizi da to ime kao navodno u prevodu znachi "spas bozhiji"... Kakva lupetanja... Jeshua je za jevreje ko Srba za Srbe... Nema spora... I da on je inache Jevrejsko-Lazhljivo-Mrtvo-Pedersko Kopile shto se rodilo na dupe u shtali... Quote
Guest sheol Posted February 17, 2004 Report Posted February 17, 2004 Odlican bend.Spoj brzne i brutalnosti kakav samo black moze da stvori. Quote
Recommended Posts