Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ha, ha, ha!!! smile.gifsmile.gifsmile.gif

Šta, po tebi onda devojke ne mogu da slušaju ni death metal, jel? :x :x :x

Nema to veze sa polom, to je samo pitanje ukusa! 8) 8) 8)

Mogu ako se potrude, ali mnoge to mrzi... Isto vazhi i za black...

Posted

Ko ne voli Marduk nek ne dolazi na ovu temu,ni ja ne idem na temu o Iron Maidenu i serem.

Btw. Koja vam je najbolja stvar od Marduka?

:roll: svasta!! Zato sto ne bi imao i sta da seres biggrin.gifa: ,a o marduku mozemo! i jos jednom: tema je marduk, a ne hvaljenje marduka

Posted

Ha, ha, ha!!! smile.gifsmile.gifsmile.gif

Šta, po tebi onda devojke ne mogu da slušaju ni death metal, jel? :x :x :x

Nema to veze sa polom, to je samo pitanje ukusa! 8) 8) 8)

Vidi, vidi pa je prevideo ovaj post... Pa fino je to shto ti imash takav ukus...

• 4 weeks later...
Posted

Kakav kaligula kakav Mortuus???

kaligula je pevac (pevac?) Dark Funerala a ne Marduka.

Inace, jer se zna nesto vise o odlasku Legiona i o ovom novom pevacu, ko god on bio...? Mozda je opet neka polusrbenda kao Emil. smile.gif

E da Legion je otisao, a ne Kaligula smile.gifsmile.gifsmile.gif

Jebiga blek mi nije jaca strana :mrgreen:

A mortuus je novi pevac smile.gif

Posted

Ma ovaj Kai gejzir unosi pometnju u nase redove svojim dezinformacijama. smile.gif

Sad cu bas da odem da proverim na MARDUK sajtu... biggrin.gif

Ako su DF promenili nesto, o tome molim vas na DF topicu.

Kazu da Emil ima neke veze sa Srbijom, valjda su mu roditelji i jedan roditelj odavde. Inace Dragutinovic je srpsko prezime a Emil je cisto svedsko ime. Cuo sam da su neki likovi iz Srbije isli u Pestu na MARDUK koncert, kazu da su pricali sa njim i da zna nekoliko reci na srpskom, ali kada ga pitaju koje je nacionalnosti- svedjanin.

Posted

Ima li taj Mortuus neko iskustvo,tj.da li mu je Marduk prvi bend?

Naravno da mu je nacionalnost svedska kada je rodjen tamo.A i tako je vaspitan.Ja bih rekao da je Emil bosansko ime.

Posted

u jebote pa zar brljamo teme marduk ili dark funeral a

bas me zanima kakav je nov pevac sigurno nije bolji od emperora magusa ali znamo da legion je najaci

Posted

Imao sam prilike da pricam sa njima kad su svirali u Pragu u Ceskoj Republicu.Momci su NSBM bend i po meni najbolji njhov Cd je Panzer.

Naravno da su protiv Jevreja!!Isus je Jevrejsko kopile, a oni su NS tako da je logicno da su protiv Jevreja!!!

Bas su bili odusevljeni kad sam im rekao da sam iz Srbije i odmah su poceli da pljuju NATO kao Jevreksko cionistiku vojsku i Siptare koji su hteli da ukradu Srpsku zemlju.Momci su odlicno upuceni u nasa dogadjanja i znaju da ih dosta ljudi slusa u Srbiji!!!

Posted

Kazu da Emil ima neke veze sa Srbijom, valjda su mu roditelji i jedan roditelj odavde. Inace Dragutinovic je srpsko prezime a Emil je cisto svedsko ime. Cuo sam da su neki likovi iz Srbije isli u Pestu na MARDUK koncert, kazu da su pricali sa njim i da zna nekoliko reci na srpskom, ali kada ga pitaju koje je nacionalnosti- svedjanin.

Kol'ko Ima taj chovek roditelja? :?

Tri? Ili Mozhda vishe? biggrin.gif

Posted

Imao sam prilike da pricam sa njima kad su svirali u Pragu u Ceskoj Republicu.Momci su NSBM bend i po meni najbolji njhov Cd je Panzer.

Naravno da su protiv Jevreja!!Isus je Jevrejsko kopile, a oni su NS tako da je logicno da su protiv Jevreja!!!

Bas su bili odusevljeni kad sam im rekao da sam iz Srbije i odmah su poceli da pljuju NATO kao Jevreksko cionistiku vojsku i Siptare koji su hteli da ukradu Srpsku zemlju.Momci su odlicno upuceni u nasa dogadjanja i znaju da ih dosta ljudi slusa u Srbiji!!!

Isus je u originalu Jeshua... Prochita'o sam u nekoj ristjanskoj knjizi da to ime kao navodno u prevodu znachi "spas bozhiji"... Kakva lupetanja... smile.gif

Jeshua je za jevreje ko Srba za Srbe... Nema spora...

I da on je inache Jevrejsko-Lazhljivo-Mrtvo-Pedersko Kopile shto se rodilo na dupe u shtali...