Azog-Gauroth Posted September 30, 2004 Report Posted September 30, 2004 Kao neki industrial... Ma bio je red da promene zvuk... zajebajesh li se? Quote
Ol' Scratch Posted September 30, 2004 Report Posted September 30, 2004 zajebajesh li se? Ne... Shto? ps. ovo nije chat... Quote
Azog-Gauroth Posted October 1, 2004 Report Posted October 1, 2004 samim ovim sam izrazio svoj stav.mislim da nema potrebe da ga objashnjavam.ljudi sa imalo intelekta bi izveli zakljuchak o mom njemu. ali,da pojednostavim:ako marduk postanu industrial,ne vjerujem da ce se osdrzati taj stari duh.mozda ispadne nesto kvalitetno,ali ja lichno nisam bash veliki ljubitelj toga.jer meni oni nikad ne bi presrali sa starijim zvukom. Quote
Grobodan Posted October 12, 2004 Report Posted October 12, 2004 Cover novog albuma koji izlazi 22.11. Nije loshe... Quote
Black#1 Posted October 13, 2004 Report Posted October 13, 2004 Upravo sam kupila World Funeral majicu......Weee....to im je najbolji album,al' je u trci sa Fuck me Jesus.... Quote
Ol' Scratch Posted October 13, 2004 Report Posted October 13, 2004 Upravo sam kupila World Funeral majicu......Weee....to im je najbolji album,al' je u trci sa Fuck me Jesus.... A Pancer Division Marduk? Kako to mozhesh da zaboravish??? Mada slushajucji World Funeral stek'o sam utisak da je album odradjivan (u negativnom smisli) ako me razumesh... Quote
Black#1 Posted October 13, 2004 Report Posted October 13, 2004 A Pancer Division Marduk? Kako to mozhesh da zaboravish??? Mada slushajucji World Funeral stek'o sam utisak da je album odradjivan (u negativnom smisli) ako me razumesh... naravno da te razumem...al ipak je World Funeral...nikad jachi!...Mada ja se sechem na onu pesmu The Black sa Fuck me jesus....To je prva pesma kojunsam chula od njih! Quote
Ol' Scratch Posted October 13, 2004 Report Posted October 13, 2004 naravno da te razumem...al ipak je World Funeral...nikad jachi!...Mada ja se sechem na onu pesmu The Black sa Fuck me jesus....To je prva pesma kojunsam chula od njih! Da al' zato "solazha" na Beast of Prey... Bolje je od World Funeral soloa... Prvi Marduk je skroz dobar al' nekako spor... Quote
Grobodan Posted October 13, 2004 Report Posted October 13, 2004 We here bring you a mp3 of the hymn "THRONE OF RATS" from the upcoming album http://www.marduk.nu/marduk/music/downloads/mp3.htm Neka neko skine,pa dajte komentare... Quote
Denethor Posted October 14, 2004 Report Posted October 14, 2004 Pesma razbija, mnogo je dobra, standardna marduk svirka. Quote
Black#1 Posted October 14, 2004 Report Posted October 14, 2004 Pesma razbija, mnogo je dobra, standardna marduk svirka. Koja pesma?...The Black? Quote
Azog-Gauroth Posted October 14, 2004 Report Posted October 14, 2004 toliko o industrialu... mada legions je bolji Quote
scissors Posted October 14, 2004 Report Posted October 14, 2004 možda je to jedina normalna pjesma, a ostale industrijala bio bi to dobar zajeb ali nadajmo se prženju Quote
Ol' Scratch Posted October 14, 2004 Report Posted October 14, 2004 Pesma razbija, mnogo je dobra, standardna marduk svirka. Shta podrazumevash pod standardnom Marduk svirkom? Ja see nadam da jee k'o Panzer Division il' World Funeral... Mada industial bi dobro dosh'o na ostatku albuma (u odredjenoj meri naravno)... Quote
Denethor Posted October 14, 2004 Report Posted October 14, 2004 Koja pesma?...The Black? Ma bre Throne OF Rats(ova nova). A pd standardnom Marduk svirkom podrazumevam upravo ovo cemu se nadash. Quote
Fiery Posted October 15, 2004 Report Posted October 15, 2004 možda je to jedina normalna pjesma, a ostale industrijala bio bi to dobar zajeb ali nadajmo se prženju Pa ono, nije da industrial nije przenje. Znam da Ministry ima pesama koje bi komotno mogle da prodju kao mega brutal primitive black. Quote
Frankenchrist Posted October 15, 2004 Report Posted October 15, 2004 Bas sam sad gledao slike na njihovom sajtu, sa onog festivala iz 2004, mozda se varam, ali meni se cini da ono nije Emil za bubnjevima vec neka druga osoba... Quote
Ol' Scratch Posted October 16, 2004 Report Posted October 16, 2004 Znachi izgleda da promenishe (skoro) celu postavu... Quote
Frankenchrist Posted October 16, 2004 Report Posted October 16, 2004 Ne radi im onaj link na sajtu za onu pesmu... Kako peva onaj Mortuus? Quote
Fiery Posted October 16, 2004 Report Posted October 16, 2004 Znachi izgleda da promenishe (skoro) celu postavu... Morgan Steinmeyer Håkansson je vec neko vreme jedini originalni clan postave. Quote
Predator Posted October 18, 2004 Report Posted October 18, 2004 Skinuo sam Throne of Rats i mogu reci da je bilo i sasvim ocekivano za Marduka da napravi ovakvu razbijacinu. Odlicno, sa jako malim odstupanjima od Mardukovih standarda. Sto je naravno +. Quote
Black#1 Posted October 18, 2004 Report Posted October 18, 2004 ....moram da nabavim Throne of rats.... Quote
Predator Posted October 18, 2004 Report Posted October 18, 2004 Pa imas tamo link na sajtu, nije velika pesma. Quote
Recommended Posts