Miilos Posted December 13, 2014 Report Posted December 13, 2014 Znam, zato me i nervira. Snimi album, pa ako se pesma-dve ne uklapaju izbaciš eventualno neki EP i to je to, a ovo mi je od uvek išlo na živce sa bonusima, demo pesmama, pa te crvene ploče, pa zelene... k'o kondomi u 20 boja... Zamisli sad da izađe DMDS sa bonus pesmom. Možda i ima, nisam gledao. Quote
oʞɾoƃ Posted December 15, 2014 Report Posted December 15, 2014 To sve diktira izdavačka kuća, malo se tu bend pita. Quote
Grobodan Posted December 29, 2014 Report Posted December 29, 2014 Idu sa Belphegorom na turneju, Balkan objavljuju uskoro, moglo bi Quote
Demon Seed Posted December 30, 2014 Report Posted December 30, 2014 Eto, taman, deco, kupite od mene duks da nosite na koncertu i grokćete sa Helmutom! Quote
oʞɾoƃ Posted December 30, 2014 Report Posted December 30, 2014 Marduk je jedan od retkih bendova koji može da isplati koncert u ovoj prćiji, tako da držim palčeve Ali ako budu došli, nema izgovora da se ne pojave svi učesnici ove teme Grobe, u tebe gledam Quote
Demon Seed Posted December 30, 2014 Report Posted December 30, 2014 omg ceo Those of the Unlight omg omg Quote
Јарослав Posted December 31, 2014 Report Posted December 31, 2014 Ali ako budu došli, nema izgovora da se ne pojave svi učesnici ove teme 'de Belphegor da se propusti šalu na stranu, ako nas posete, nadam se što većem broju novijih stvari (verovatno sam jedini) Quote
Grobodan Posted December 31, 2014 Report Posted December 31, 2014 omg ceo Those of the Unlight omg omg Mislim da to nije ta turneja, to je valjda prošlo. Možda grešim? Došao bih sad kad su batalili Funeral Mist ripoff i opet krljaju Quote
Demon Seed Posted December 31, 2014 Report Posted December 31, 2014 Ne grešiš, nije to, ovo će biti promocija novog albuma. :/ Negde sam video da će januara da sviraju Those of the Unlight pa se popalio. Da, evo, u Melburnu sviraju Panzer/Unlight 16og januara i to je to. Btw, lol@ 'Funeral Mist ripoff' Quote
Grobodan Posted December 31, 2014 Report Posted December 31, 2014 Pa da, Wormwood je to, smor. Nego spam ali za tebe: death metal obrada Manille Road Quote
Demon Seed Posted December 31, 2014 Report Posted December 31, 2014 Wormwood > Panzer Division Poslušaću, nisam momentalno u mogućnosti. Quote
Miilos Posted January 10, 2015 Report Posted January 10, 2015 Evo ga novi album.... https://mega.co.nz/#!OVMBFT4B!xsW74Mz_pSuStAVlP7A250XPx2pQYQvOpVv23jA82rw A ja ću da se potrudim da sačekam disk (ako uspem da izdržim). 2 Quote
HeLLsarma Posted January 10, 2015 Report Posted January 10, 2015 http://www.mediaboom.org/421060-marduk-frontschwein-2015.html I preko mediabooma. Sad krece unistavanje mozda i usiju. HAPPINESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS! Quote
Сале Posted January 10, 2015 Report Posted January 10, 2015 Лепо је мардук отворио ову годину. Феноменалан албум!!! Мени много бољи него претходни. Плавокоса звер мој апсолутни фаворит. Баш су одрадили јебачку продукцију за бубњеве на тој песми. 1 Quote
Grobodan Posted January 10, 2015 Report Posted January 10, 2015 Thousand-Fold Death Šta uradi čovek Quote
Demon Seed Posted January 10, 2015 Report Posted January 10, 2015 Pih, otkucah post i baš tad odluči forum da izbacuje errore (ne one za Google Accelerator) xD Dobar album, očekivao sam zbog tematike više homogene krljačine, prijatno sam se iznenadio što ima više istripovanih mid-paced delova. Vuče mi pomalo i na Wormwood koji obožavam. Ona martial pesma na kraju malo preduga Quote
HeLLsarma Posted January 10, 2015 Report Posted January 10, 2015 Zbog ovoga obozavam ovaj bend,uvek ima energije,haosa,mracne atmosfere,a Mortuus i dalje odusevaljava,Thousand-Fold Death je stvarno lomljavina i za jezik i za vrat od headbanga. Quote
Grobodan Posted January 11, 2015 Report Posted January 11, 2015 Ona martial pesma na kraju malo preduga Ta ti je bonus za digibook, možeš sloodno da je šutneš iz plejliste tripujem li se ja nešto ili su najavili i neki EP za uskoro...? Btw odličan album nema šta, Marduk vozi svoj stil. The blond beast je stvarno super a ja ne volim preterano kad Marduk usporava. Kao što rekosmo Thousandfold death najbolja, Mortuus nije normalan. Quote
Сале Posted January 11, 2015 Report Posted January 11, 2015 Цео албум јебава директно у мозак. Данас га 3 пута обрнух Quote
Recommended Posts