Talvi Posted January 12, 2015 Report Posted January 12, 2015 super album, baš jebačina Ona martial pesma na kraju malo preduga opet Arditi <3 Quote
Goxy Posted January 13, 2015 Report Posted January 13, 2015 priznajem da sam se nadao panzer division 2,ali jos ne verujem koliko je ovaj novi dobar. bolji je za klasu od serpent sermon koji je bio odlican album. cak su mi i muzicki slicni ali opet ovaj novi ga sije k'o od sale. da ne preteram,ovo im je najbolji u zadnjih 10 godina,cak bolji i od sjajnog rom-a. jedino,po obicaju,nisam odusevljen sporijim pesmama. Quote
Lou Posted January 13, 2015 Report Posted January 13, 2015 Na prvo slušanje, album je zanimljiviji od prethodna dva. Zvuči intenzivnije, sa energijom koju si imali na Plague Angel. Da li je negde bio najavljivan kao svojevrsni naslednik tog albuma ili sam se istripovao? Nije mi jasno zašto ste se toliko naložili na onu pesmu, zvuči kao ogromna gomila nalepljenih tejkova, neprirodno. Bilo bi zapanjujuće da može to da uradi drugačije. Quote
Talvi Posted January 13, 2015 Report Posted January 13, 2015 da da, i meni je malo čudna ložana na tu brzinu, zanimljivija mi je svirka ispod nego to Quote
Demon Seed Posted January 13, 2015 Report Posted January 13, 2015 Ae sad meni je super i kako ispljuvava tekst. Ovo za lepljene tejkove ne želim da prihvatim, bole me brige xD Čekamo ga uživo. Meni je u toj pesmi najlepši bas 1 Quote
Talvi Posted January 13, 2015 Report Posted January 13, 2015 e da, zaboravih da izdvojim favorita - Falaise k'o da sam tamo Quote
[Nocturno] Posted January 13, 2015 Report Posted January 13, 2015 Talvi - razumemo se. Ubedljivo najbolja pesma, odmah posle nje je Between the Wolf-Packs. Quote
HeLLsarma Posted January 14, 2015 Report Posted January 14, 2015 Ne znam sta izdvojiti,svaka pesma ima nesto posebno,nesto sto ti se zakuca u mozak. Ajde ovako da kazem da su mi favoriti The Blond Beast,Wartheland i 503. Takodje i Falaise. Ali ne znam,ovako album kao kompletan mi je predivan,stvarno osecaj Plague Angela,negde se oseca i Panzer Division. 1 2 Quote
Lou Posted January 15, 2015 Report Posted January 15, 2015 Za sada je zamerka što su uradili onoliko glupih krajeva pesama, svaka druga je fade-out. Ono u prvoj je skroz nepotrebno, mogli su samo da zakucaju u dva-tri poteza. "503" mi je trenutno najzanimljivija, svašta se događa i lepo teče. Quote
Сале Posted January 21, 2015 Report Posted January 21, 2015 Да ли је могуће да смо у исто време избацили хахаха Quote
kuruz Posted January 21, 2015 Report Posted January 21, 2015 (edited) slab spot, što se mene tiče da ne pominjem to što me video asocira na omot ovog albuma http://www.metal-arc...evelations/3117 Edited January 21, 2015 by Underkuruz Quote
Angelystor Posted January 24, 2015 Report Posted January 24, 2015 Za sada je zamerka što su uradili onoliko glupih krajeva pesama, svaka druga je fade-out. Ono u prvoj je skroz nepotrebno, mogli su samo da zakucaju u dva-tri poteza. E dobro još neko ovo primetio. Nagrada za najsmoreniji finiš pesme definitivno ide "Afrika", kao da su se svi kolektivno smorili i samo stali da sviraju Meni "Rope Of Regret" ubedljivo najinteresantnija, plus i ona dugačka dobra... Quote
Јарослав Posted January 24, 2015 Report Posted January 24, 2015 primetio sam i ja i jedni minus na albumu je što se to ponavlja nekoliko puta za redom inače, osim toga, apsolutno ni jedna zamerka, krcanje od prvog do poslednjeg minuta Quote
oʞɾoƃ Posted January 25, 2015 Report Posted January 25, 2015 naslovna mi je prilično razočaranje, obrnuću album ovih dana pa javljam utiske Quote
Miilos Posted January 25, 2015 Report Posted January 25, 2015 Brate, jel si siguran da još uvek voliš ovu vrstu muzike? 8 Quote
oʞɾoƃ Posted January 28, 2015 Report Posted January 28, 2015 :haha: više nego ikad, ali sam sad valjda postao matori prdež koga je teško impresionirati fali mi ZLO u današnjem black metalu gde je bolest, gde je demencija, zvuči kao da bendovi samo odsviravaju umesto da sednu i napišu nešto što vredi da ugleda svetlost dana stvarno mi je teško da se uzbudim oko nove Marduk pesme koja zvuči kao neka slabija sa Plague Angel Quote
Kumodraski Vo Posted January 28, 2015 Report Posted January 28, 2015 Jbg hipsteri su preuzeli black, moraces da se vratis korenima. Slusaj Accept. Quote
Talvi Posted January 28, 2015 Report Posted January 28, 2015 misli svojom glavom, slušaj entombedcore Quote
Јарослав Posted January 28, 2015 Report Posted January 28, 2015 fali mi ZLO u današnjem black metalu u ovome ima dosta istine izlaze dobra izdanja još uvek, ali kao da je ceo žanr nekako ležeran u odnosu na sve od ranije ništa, čekamo novi DSO onda Quote
Grobodan Posted January 28, 2015 Report Posted January 28, 2015 stvarno mi je teško da se uzbudim oko nove Marduk pesme koja zvuči kao neka slabija sa Plague Angel Oni su furali ovaj zvuk i pre Plague Angel. Funnily enough, ja mislim da je Marduk ispao daleko najkonzistentniji bend od sve te zlatne generacije drugog talasa. Nisu imali katastrofe u bendu kao Marduk i Dissection, nisu skroz promenili pravac kao Satyricon i Darkthrone, ne izdaju albume o Kurčevdanu kao Dark Funeral, nisu se ukljali skandalima kao Gorgoroth i Immortal... Piče svoju viziju black metala 20 i kusur godina uz malo mešanja čisto da bude zanimljivije i to je to, pametni ljudi koji znaju da je jurenje za originalnošću i promenama smeće. Kome se ne sviđa neka menja muzički ukus na svake 3 godine, na sreću ima kritična masa nas koja će to pratiti do kraja i ćao. Quote
Recommended Posts